A legszebb smink egy Nő számára a mosoly! Emeljük a tétet az Exyol családdal

Sajnos, ezt a szituációt mindenki megéli és a kor előre haladtával meg nyilván egyre többször. Ami egyre inkább tért hódít, hogy nemcsak a hölgyek foglalkoznak bőrápolással és használnak mindenféle anti-aging terméket, hanem a férfiak is. Előfordult már veled, hogy lövészárkok vannak az szemed körül, vagy fel van duzzadva, hogy tényleg sikítani van kedved a tükörben? Na, nem gondolnám, tényleg hogy ez annyira férfi téma, de jóleső érzéssel nyugtázod, ha a párod higgadtan tudja kezelni az ilyen típusú problémákat. Miért? Mert van megoldás!

Talán már kiderült számodra is, hogy az eddig látott termékek természetes alapú anyagokból készülnek, és nem tartalmaznak káros hatóanyagokat, vivőanyagokat. Na persze csak ha ez fontos számodra, zárójel bezárva ….

Az itt látható kozmetikai készítmények ugyanis a legmagasabb minőséget képviselik, abszolút káros anyag mentesen.

Amit most mutatok Neked …….. ez két termékcsalád, ha a fiatalabb korosztályhoz tartozol, mondjuk, 40 körül-alatt, akkor a következő levelemben küldött termékcsoportot ajánlom, miért? Mert kipróbáltuk jó néhányan pasik is, abszolút könnyen alkalmazható és tényleg üdítően hat a bőrre, de erről majd a következő levelünkben. Hölgyek nyilván sokkal szofisztikáltabban tudnának erről véleményt mondani. Az itt látható videó az érettebb korosztály részére kifejlesztett termékekről készült

Amennyiben Te is kicsit érettebb korosztályba tartozol, mint mi, akkor a részedre itt vannak az információk a prémium kategóriás kozmetikumokról. Ez az árán is megmutatkozik, de a minősége önmagáért beszél.

Van kérdésed? Keress meg és segítünk! Ugye szeretnéd kipróbálni? 

Regisztrálj be ingyenesen  most………….és beszéljük meg, hogyan szeretnél indulni!
https://goo.gl/pzXCMA Sponzor szám / 127099

 Regisztrációs videó

Rendelni szeretnél ? Webshopos vásárláshoz segítség itt

Találkozunk holnap.
Sikert és Bőséget kívánunk

Vica és Karesz

 

A leírásokban szereplő termékek kozmetikumok, nem gyógyszerek, ezért a hivatalos hatósági szabályozásnak megfelelően nem állítjuk, hogy a termékek betegségek kezelésére, megelőzésére és gyógyítására alkalmasak. Használatuk mindössze tiszta környezetet teremt a szervezetben és így az öngyógyulási folyamatok könnyebben beindulhatnak. A felsorolt élettani hatások és a betegségekkel kapcsolatos információk kizárólag a hatóanyagokra vonatkoznak, és nem a termékekre.

 

error:
Scroll to Top