Rólunk

Previous slide
Next slide

Szia! Örömmel üdvözlünk, az oldalunkon!

Úgy gondoljuk fontos, hogy ismerj meg minket és a miértünk lehet, hogy számodra is mond valamit.

Mindketten vállalkozók voltunk és az MLM-ben is többször kipróbáltuk magunkat. Voltak számunkra kevésbé sikeres és voltak sikeres momentumok is ebben az iparágban.

A most, részedre is bemutatott információk 2013 őszén talált meg minket, alig az üzlet indulása után.

Nem voltunk igazán nyitottak így néhány hónap eltelt, mire megmozdultunk. Biztosan Te is voltál olyan helyzetben, amikor elvoltál a sok teendőddel és csak legyintettél és majd…… Ilyenkor mennek el a jó lehetőségek az ember mellett. Sok idő azonban nem telt el és két fontos esemény történt, ami aztán beindította a mi fantáziánkat. Az egyik egy nagyon izgalmas termék tapasztalat, és egy rendezvény 2014 elején, amikor az egyik előadó hölgy nulla MLM üzleti tapasztalattal elmondta hogyan keresett 8 hét alatt 3000 Eurót.

Mivel a termék tapasztalat ütős volt, a hallott összeg a színpadról pedig erősen motiváló, így szinte azonnal nekiálltunk a munkának. Nyár végére elértünk egy magas üzleti szintre, ami gyakorlatilag megvalósította az összes célunkat, amit induláskor leírtunk.

Most hogy az üzlet már több országban jelen van és az elkövetkező időszakban jelentős piacok megnyitása következik, nyilván a mi céljaink is megnőttek.

Különleges üzlet így kell, hogy fogalmazzak, hiszen különleges termék családdal dolgozunk, ami egyedi és nincs konkurenciánk. Büszkék vagyunk a cégre, és a tulajdonosra, aki tulajdonképpen csak annyit kért tőlünk mutassuk meg és vigyük el a hírt mindenkinek. Nagyszerű érzés hogy nem kell győzködni az embereket a termékünk hatásairól, mert sok esetben rendkívül gyorsan születnek pozitív tapasztalatok. A marketing tervünk jelenleg a leghatékonyabbak közé tartozik, így tehát ha valaki szeretne, előrébb lépni az életében itt megvan rá a lehetősége.

Nekünk fontos a csapatjáték a tisztességes üzletépítés. Tisztában vagyunk, hogy az üzlettársaink eredményessége emel minket is magasabb szintekre ezért is szeretjük ezt az üzletet.
Most hogy egy óriási növekedés előtt vagyunk, keressük azokat az embereket, akik így vagy úgy nyitottak az együttműködésre velünk.

Köszönjük a figyelmed
VEZETŐKET KERESÜNK A KÖVETKEZŐ ORSZÁGOKBAN

Austria –Belgium –Netherlands-Germany-France-Denmark-Poland-Czech Republic-Slovakia Romania-Finland Bulgaria Croatia-Slovenia-Italy-Spain-Sweden-Norway-Ireland Great Britain-Ukraine-Russia-Lithuania-Malta-Portugal-Serbia-India Indonesia-Japan Vietnam-Malaysia-Thailand-Philippines-
Singapore-Canada-Australia- United States(US)

 

error:
Scroll to Top