EGYEDÜLÁLLÓ MAGYAR TALÁLMÁNY, AMIVEL A CSÚCSON LANDOLHATSZ-2


Mi a kereső üzletben dolgozunk (milyen változatos a magyar nyelv). Elindulni egy új vállalkozásban nem könnyű, az ember tele van kételyekkel, kérdésekkel, (jó esetben) szeretné jól csinálni. Mi sem vagyunk zsenik, sem kivételes adottságokkal megáldva. Követtünk és tanultunk egy olyan vezetőtől, akit a szponzorunknak tekintünk. Vele egy egyszerű és másolható rendszert, munkamódszert dolgoztunk ki, hogy Te, aki akár tapasztalt vagy vállalkozásban (Network marketingben), vagy egyáltalán nem, Te is sikereket érhess el. Nyilván fontos az egyéni teljesítmény, de igazán nagy és tartós sikereket csak és kizárólag csapatmunkában lehet. Ha ezt megérted, elfogadod és ezek szerint dolgozol , mindenképpen esélyes vagy a sikerre.

A siker egy folyamat és lépésekben mérhető. Gondold végig, mi van ha velünk tartasz és mi van ha nem. Számunkra a legfontosabb, hogy Te biztos legyél a döntésedben!
A különbség úgyis a végeredményben van (lehet) számodra.

Összefoglalásként néhány gondolat :
Magyar cég magyar MLM üzlettel még soha nem jutott el idáig ahol már most tart. Már eddig is hatalmas sikereket könyvelhet el, pedig még csak babakorban van, és éppen csak mászik. Képzeld el mi fog történni, ha már futni fog? Mekkora forgalmak fognak születni és ami számodra sem elhanyagolható, hogy mekkora bónuszokat fognak kapni heti szinten magyar illetve külföldi üzlettársaid? És Te? A termék paletta konkurenciamentes. Ez a verhetetlen kategória és minden okosan gondolkodó vállalkozó erre vágyik. Nem kell magyarázni sok mindent a termékről, mert működik!

A fejlesztés gyártás egy kézben van ez garancia arra, hogy nem változik a minőség. Mi magyarok visszük ki a nagy nemzetközi piacokra ezt a lehetőséget amit már sok országban várnak komoly üzletemberek. Miért mondom ezt? Mert tudják hogy működik a termékünk (kipróbálták), ismerik a marketing tervünket, milyen lehetőséget nyújt számukra. A heti bónusz kifizetés pedig nagy biztonságot ad.
Ez az ajánlat lehet a te Zuckerberg storyd emlékszel előző levelemben írtam róla. De nem mindegy melyik végén állsz majd a pénztárban!

Élj vele!
Hogy mennyire nem mindegy mikor kerülsz be az üzleti struktúrába akár vásárlóként, vagy üzleti céllal, gyorsan nézd meg még 1x ezt a 1,5 perces videót. Itt és most

Ha nem érted kérdezd meg!
Van kérdésed? Keress meg és segítek! Ugye nem akarsz kimaradni, lemaradni?
Regisztrálj be ingyenesen  most………….és beszéljük meg, hogyan szeretnél indulni!
https://goo.gl/pzXCMA Sponzor ID127099

Regisztrációs videó

Rendelni szeretnél ? Webshopos vásárláshoz segítség itt

Szép napot kívánunk

Szentes Éva és Torma Károly
img_20150908_191543

Szentes Éva
Telefon: +36706377253 whatsapp , viber
Skype: vica171

Torma Károly
Telefon: +36706773077 whatsapp , viber
Skype: tormakaresz
Email: onlineseedsman@gmail.com

A leírásokban szereplő termékek kozmetikumok, nem gyógyszerek, ezért a hivatalos hatósági szabályozásnak megfelelően nem állítjuk, hogy a termékek betegségek kezelésére, megelőzésére és gyógyítására alkalmasak. Használatuk mindössze tiszta környezetet teremt a szervezetben és így az öngyógyulási folyamatok könnyebben beindulhatnak. A felsorolt élettani hatások és a betegségekkel kapcsolatos információk kizárólag a hatóanyagokra vonatkoznak, és nem a termékekre.

error:
Scroll to Top