Langyos vízzel nem főzhetsz! Van benned tűz?

Ha akkor elindul a projektben, ma az egyik leggazdagabb srác lenne a világon. De a poén nem a hibázásban van, mert az még elmegy valahogy, hanem azóta facebooknál dolgozik, mint alkalmazott. Na ez az ami meglepő.

Tegyük fel, hogy az elkövetkező néhány napban-hétben hónapban rajtad keresztül a meglévő, vagy az előkészületben lévő piacokról regisztrál hozzád egy komoly hálózatépítő? Hogy ez megtörténhet? Igen, nos, aki egy kicsit is tapasztalt az tudja, miről beszélek. Ahhoz hogy megértsd miről is szól és miért tartjuk ezt egy nagy lehetőségnek az életünkben és talán a Te életedben is az lehet haaa…!

Nézd meg ezt az összefoglaló videót az üzleti lehetőségről.

 

Vannak még nagy sztorik, a tiéd most rajtad múlik
Minden üzletnek vannak mártírjai: ők azok, akik valami nagynak lehettek volna részesei, de egy rossz döntés miatt nem tudták megragadni a nagy ehetőséget.

Ilyen például Ronald Wayne története. Ő volt ugyanis Steve Jobs és Steve Wozniak mellett az Apple harmadik alapítója. Csakhogy hamar eladta a részesedését 800 dollárért, majd egy év múlva elfogadott még 1500 dollárt azért, mert lemondott az Apple-lel szembeni minden jövőben követeléséről. (Ez a 2300 akkori dollár még ma is alig ér többet 9 ezernél.)ugyanis megijedt, hogy tulajdonos társként a vagyonával felel a felvett 15000 dollárért, ami ahhoz kellett, hogy az első komolyabb szerződésüknek eleget tudjanak tenni egy forgalmazó felé, aki fantáziát látott a fejlesztéseikben. Az a 10%-os tulajdonrész, amit eladott ma 67Mrd dollárt ér, amivel egyébként benne lenne a világ leggazdagabb emberei között.

Nyilván mondhatod, hogy ez egész más, de ha megnézted ezt a rövid videót, akkor remélem megérted mit jelent az, hogy megfelelő időben megfelelő döntést hozni.

Ha már beszéltünk az időzítésről, akkor ezt nézd meg!

Van kérdésed? Keress meg és segítünk! Ugye nem akarsz kimaradni?
Regisztrálj be ingyenesen most………….és beszéljük meg, hogyan szeretnél indulni!
https://goo.gl/pzXCMA    Sponzor ID/ 127099 Kérlek, regisztrációkor csak a számot írd be

Regisztrációs videó

Rendelni szeretnél ? Webshopos vásárláshoz segítség itt

Találkozunk holnap.
Sikert és Bőséget kívánunk

Vica és Karesz
img_20150908_191543

Szentes Éva
Telefon: +36706377253 whatsapp , viber
Skype: vica171

Torma Károly
Telefon: +36706773077 whatsapp , viber
Skype: tormakaresz
Email: onlineseedsman@gmail.com

A leírásokban szereplő termékek kozmetikumok, nem gyógyszerek, ezért a hivatalos hatósági szabályozásnak megfelelően nem állítjuk, hogy a termékek betegségek kezelésére, megelőzésére és gyógyítására alkalmasak. Használatuk mindössze tiszta környezetet teremt a szervezetben és így az öngyógyulási folyamatok könnyebben beindulhatnak. A felsorolt élettani hatások és a betegségekkel kapcsolatos információk kizárólag a hatóanyagokra vonatkoznak, és nem a termékekre.

error:
Scroll to Top