Hogyan tudod otthonról felépíteni a saját nemzetközi üzletedet?

A feltaláló a cég tulajdonosa Jakabovics Tibor, és a cég a Lavylites Ltd. A termékek a nanotechnológia segítségével működik és a lényege az, hogy ott hatnak ahol kell. Gyorsan es nagy hatékonysággal. Új technológiai irányt képviselnek a termékeink. Teljesen tiszta és természetes alapanyagokból készülnek, rendkívül gyorsan bizonyítanak, és a legmagasabb minőséget képviselik. Több százezer jó tapasztalattal rendelkezik a cég.

A tulajdonos üzleti és emberi példamutatása rendkívül figyelemreméltó, nagy tisztelettel tudunk csak róla beszélni.

A mai modern elvárásoknak köszönhetően a legmodernebb kompenzációs, azaz kifizetési rendszerrel lehet dolgozni, heti kifizetéssel. Megjegyzem, mindig pontosan fizet. Fontos? Naná!

De mégis mi az, ami az egész céges ajánlaton túl még az egészet felülmúlja? Nos, ez az, amit ebből a videóból fogsz megtudni

Most ha végignézted a videót azt gondolom kiderült számodra mi az, ami ebben a koncepcióban az igazán ütős ajánlat! Van egy kivételes, másolhatatlan konkurencia nélküli termék csoport. Egy kézben van itt a feltaláló, a tulajdonos, és egy profi háttér csapat. Elárulhatom a regisztráltak több mint 95%-a nem épít hálózatot, „csak” terméket használ. Ha a videót megnézted remélem feltűnt egy nagyon fontos adat, mégpedig az, hogy Magyar találmány magyar cég, magyar embereknek egy óriási lehetőséget biztosít, például Neked ….. hogy egy óriási nemzetközi üzleted lehessen. Miért mondom ezt? Mert a nagy múltú cégek, akik itthon vannak Ők USA-ból jöttek és miután letarolták a világpiac nagy részét akkor jöttek ide kishazánkba. Csak nézd meg és gondold át mekkora az esély ilyen cégekben elindulni ma, és hogy mekkora a különbség abban, hogy nagy szeleted legyen a piacból ott, vagy az általunk képviselt cégben?

Kérdésed van? Keress meg segítek!

Regisztrálj be ingyenesen  most………….és beszéljük meg, hogyan szeretnél indulni!
https://goo.gl/pzXCMA Sponzor ID/ 127099 Kérlek, regisztrációkor csak a számot írd be

Regisztrációs videó

Webshopos vásárláshoz segítség

Következő levelünkben válaszokat találsz a kérdéseidre találmány, technológia, termék csoportok tekintetében, és egy szakembertől érdekes hanganyagban tudsz tájékozódni további részletekről.

Találkozunk holnap.
Szép napot kívánunk

Szentes Éva és Torma Károly
img_20150908_191543

Szentes Éva
Telefon: +36706377253 whatsapp , viber
Skype: vica171

Torma Károly
Telefon: +36706773077 whatsapp , viber
Skype: tormakaresz
Email: onlineseedsman@gmail.com

error:
Scroll to Top