Miért lehetünk büszkék?

Home / Miért lehetünk büszkék?

Cégünk 2014 szeptemberében indult hivatalosan a nemzetközi piacokon.
Cégünk nemzetközi központja Hongkong-ban van bejegyezve A termék paletta konkurencia nélküli a világban a legnagyobb forgalmú piacon az egészségiparban. Magyar találmány, melynek feltalálója, tulajdonosa cégünk vezetője.  Termékek a nanotechnológia segítségével működik. Ott hatnak ahol kell. Gyorsan és nagy hatékonysággal . Információ gyógyászat, rezgésgyógyászat, mint új technológiai irány.

Több tízezer jó tapasztalat van már a cég mögött.
Nyitástól 18 hónap alatt 170000-en  csatlakoztak, a 2015 évben már 50 millió Euro forgalmat csinált.  Éppen csak 3 éves a cég és néhány európai országról beszélünk. Jelenleg 14 országban vagyunk jelen hivatalosan. Hamarosan nyíló Ázsiai, Amerikai és további piacok  2015-ben már a cégünk a nemzetközi MLM top 500 listán, a 218.helyen van és a minősítése AA+.

A marketing stratégiánk kompenzációs tervünk a legmodernebb ma.
Ezért is lehetséges, hogy néhány piac megnyitása után vezetők több ezer-több tízezer Eurót keresnek. Hetente A hybrid-binarys stratégiának és a konkurencia nélküli termék palettának köszönhetően rendkívül gyorsan növekednek ki a nemzetközi vezetők.

Teljesen tiszta és természetes alapanyagokból készülő termékeink rendkívül gyorsan bizonyítanak, a legmagasabb minőséget képviselik és mindenki számára lehetővé teszik egy nagy disztribútori hálózat felépítését.
Miért ne lehetnél Te is a domináns vezetők között?

Miről is szóltak ezek az adatok?
Az itt leírtak, nem reprezentatív adatok. Az Te üzleti sikered nagymértékben függ a személyes erőfeszítéseden, hozzáállásodon, továbbá a befektetett időtől és minőségi munkától.

Mikor fogsz a vállalkozásba, és hogy hol élsz?!
A kereseted számos tényezőtől függ, de mindenkori alapja a kompenzációs terv feltételeinek teljesítése. Mi szakmai együttműködésünkkel segítjük a Te üzleted fejlesztését

 
error: