Neked eszedbe jutott már, hogyan lehet otthonról felépíteni egy saját nemzetközi üzletet?

Hogy őszinte legyek ez most kicsit fura érzés. Talán pont azért mert az eddigi életünk során mindig is szemtől szemben kommunikáltunk és végeztük a munkánkat. Mindketten vállalkozók voltunk szinte mióta dolgozni kezdtünk és túl vagyunk jó néhány sikeres éven, és jó néhány nehéz kihívás után. Mindketten elváltak vagyunk és ugyan nem a legfiatalabb korosztályhoz tartozunk, bennünk van a lendület, dinamika. Éva és én is nyitottak voltunk a Network Marketingre életünkben, ezért azt gondoljuk jó alap volt a közös munkához. Már felnőtt gyerekeink vannak és annak ellenére, hogy látják az életünket, még nem kopogtattak, hogy ezt szeretnék csinálni, de használni használnak ezt, azt, jó tapasztalatokkal. Ez így van rendjén azt valljuk, mindenki csinálja azt, amit akar. Sőt azt kívánjuk Nekik, (és Neked is kedves olvasóm,) hogy szeressék azt, amibe időt-energiát tesznek, teszel. Az élet egy folyamatos változás és ez az, amire oda kell figyelni.

Most akkor folytatnám, amit elkezdtem hogyan is kerültünk be az üzletbe ….. Történt egyszer hogy elkezdett rettenetesen fájni a csuklóm. Azt hittem, hogy csak hölgyeknek lehet ínhüvely gyulladása, hát tévedtem …. elképesztően rossz érzés hogy a kezedet szinte(?) konkrétan semmire nem tudod használni, példának okáért a kézfogás kínlódás volt, és a csirkemellet sem tudtam elvágni késsel. Pont egy hétvégi programra készültünk és egy barátomnak mondtam, hogy milyen gáz még kezet sem tudok fogni az ismerősökkel, úgy fáj a kezem. Kaptunk tőle egy sprayt, azzal a tanáccsal, hogy folyamatosan fújjam, ahogy beszívódott, lényeg hogy sokszor 1fújás, ja és majd mondjam el neki a tapasztalatom. Péntek délután kezdtem használni, kézfogás, ahogy illik mindenkivel lemaradt csak a magyarázkodás, hogy ez meg az van, tudod miről beszélek, biztos voltál már hasonló helyzetben. De a lényeg hogy folyamatosan fújtam, szinte 5-10 percenként. Szombaton semmi változást nem éreztem, csak este éreztem néha mintha nem fájna. Vasárnap reggelre minden fájdalom elmúlt, mintha elvágták volna, mindenkivel kezet tudtam fogni, és az óta, fel sem merült ez a probléma. Ez egy kb. 3-4 hetes procedúra lenne egyébként, sőt gipszelni is szokták …..mi innen indultunk és nyitottunk az információ felé. Ha hiszed, ha nem legalább 4 embernek mondtunk nemet, aki valószínűleg ezzel keresett meg, de egyáltalán nem figyeltünk, csak utólag jöttünk rá. Egyszerűen olyan élethelyzetben voltunk, hogy nem érdekelt semmi.

Soha nem tudjuk, előre kit hogyan érint meg, hogyan ér el egy információ, bizonyára Te is megtapasztaltad ezt már életed során… és végül itt vagyunk.

Ha érdekel mi volt a második ok, amiért elkezdtük az üzletet, akkor nézd meg a videót/ bemutatkozó videó rólunk

Most elég sok mindent megtudtál a mi indulásunkkal kapcsolatban, olyan mintha egy ismerősömnek mondtam volna egy személyes találkozáskor.

Lehet, hogy pont Te vagy az, akiben ez a kis videó elindította a kisördögöt és azonnal tudni akar mindent?

Velem már előfordult hasonló eset, tudom milyen érzés. Ilyenkor beleástam magam a témába és mindent tudni akartam, de azonnal.

Amennyiben nálad is ez a helyzet, akkor arra kérlek, mielőbb vedd fel velünk a kapcsolatot és tisztázzunk minden kérdésedet.

Következő levelünkben kapsz néhány információt a cégről a háttérről és egy részletesebb videót a koncepcióról.

Van egy perced? Segíts, kérlek.

Gondolom láttad a 4 perces kontaktvideónkat. El tudom képzelni, hogy van olyan ötleted, ami segíthetné, hogy ez a kontakt videó még érthetőbb, ütősebb legyen. Kérlek, írj nekem 1-2 tippet mi az, amit Te fontosnak tartanál, hogy benne legyen, mint információ, vagy esetleg amit kihagynál. Ne feledd még az is elképzelhető, hogy a Te tipped is benne lesz az anyagokban, amivel együtt fogunk dolgozni a világ piacain

Van kérdésed? Keress meg és segítünk!

Regisztrálj be ingyenesen  most………….és beszéljük meg, hogyan szeretnél indulni!
https://goo.gl/pzXCMA Sponzor ID/127099  regisztrációkor csak a számot kell beírnod!

 Regisztrációs videó


Szentes Éva és Torma Károly

img_20150908_191543

Szentes Éva
Telefon: +36706377253 whatsapp , viber
Skype: vica171

Torma Károly
Telefon: +36706773077 whatsapp , viber
Skype: tormakaresz
Email: onlineseedsman@gmail.com

error:
Scroll to Top