Üdvözlő Üzenet

Gratulálok a döntésedhez és örülünk hogy nyitott vagy az információkra!

Következő néhány napban szeretnénk tájékoztatni ezzel az egyedi magyar találmánnyal kapcsolatban. Szándékunkban áll neked segíteni abban, hogy megismerd az ehhez kapcsolódó kiváló termékskálát, és a hozzá kapcsolódó kivételesen izgalmas üzleti ajánlatot.

Fontos hogy tudd mi a kereső üzletben vagyunk, nem kell venned semmit, csak hogy végre, megszabadulhass tőlünk így nyugodtan hátradőlhetsz. Pontosan tudjuk, hogy lesznek, akik most vagy később velünk tartanak.

Mire a hírlevek végére érünk, elárulunk Neked néhány titkot a miértről és a hogyanról. Szinte biztos vagyok, hogy lesz néhány „AHA” felismerés ezen a virtuális beszélgetésen, amivel remélem, közelebb kerülsz hozzánk és a koncepciónkhoz.

Szeretjük, amit csinálunk és éljük, amit ez a lehetőség biztosít számunkra!

A levelekben kapott információkra, ha kérdésed van, megjegyzésed írj, vagy ha beszélni szeretnél, velünk kérlek, jelentkezz, szívesen állunk rendelkezésedre.

Holnap kapod majd az első levelünk, amiben elárulom mi volt az a pont, ami miatt itt vagyunk ebben az üzletben, ami miatt döntöttünk és elindultunk.

Találkozunk holnap.
Szép napot kívánunk

Szentes Éva és Torma Károly
img_20150908_191543

Szentes Éva
Telefon: +36706377253 whatsapp , viber
Skype: vica171

Torma Károly
Telefon: +36706773077 whatsapp , viber
Skype: tormakaresz
Email: onlineseedsman@gmail.com

error:
Scroll to Top