A jövő karantén nélkül. Hogyan tovább?

Eltelt az első hét, amikor kezd a legtöbb emberben tudatosulni, hogy egy ideig a legjobb döntés az otthon védelmében tölteni a napokat. A bevásárlások megtörténtek, ki-ki a vérmérséklete szerint cselekedett   

A kérdés azonban az, hogy mikor jövünk rá, hogy egy nagy változás közepébe csöppentünk.  Ezek a hetek hónapok minden ember életében maradandó változásokat fog hozni.

A nagy kérdés ki hogyan reagál a változásokra?                                                              Hogyan kezeled ezt a csendesnek tűnő otthoni állapotokat?                                              Hogyan tudjuk kezelni majd a változásokat körülöttünk?

A jövő karantén nélkül. Hogyan tovább? Hogyan tudunk a változásokkal együtt haladni és előnyünkre fordítani? 

karantén-koronavírus-COVID-19

Mi kell ahhoz, hogy a változásokból mi is profitáljunk?

Ha a te fejedben is hasonló kérdések motoszkálnak, most neked is leírom a válaszomat.

Kezdjük a tényekkel, így sokkal egyszerűbb-

  • Az emberek nem haltak meg, csak otthon ülnek (ideális esetben)
  • Az emberek ugyanúgy vásárolnak, csak jobban meggondolják, hogy mire költenek

  • Ha válságba is kerülünk, előbb-utóbb ki fogunk onnan jönni, az élet nem áll meg

  • Legtöbben elkezdenek új pénzkereseti lehetőségeket keresni

Megértem, hogy a negatív hírek viharában olyan érzeted alakult ki, hogy teljesen bizonytalanná vált körülötted minden. Viszont pontosan ezért fontos megőrizned a tisztánlátásod, és emlékeztetned magad a fenti tényekre: az élet nem állt meg!

Ha most nem teszel semmit, csak vársz, azzal gyakorlatilag elvesztegeted az idődet.              Nincs olyan opció, hogy takarékra teszed magad és kivárod, hogy mi történik.

Miért?

Mert ha te nem cselekszel, cselekszik helyetted más. Az élelmesek most is mennek előre, ameddig te lefagyva ugrálsz egyik vészjósló gondolatodról a másikra.

Ha kivársz, akkor elosztogatod a lehetőségeidet.

Igen, lesznek olyan emberek, akik számára olyan drámai változást hoztak a körülmények, hogy tényleg nem aktuális számukra egy új ajánlat. Igen, lesznek olyanok is, akik egyszerűen annyira félnek, hogy képtelenség őket kimozdítani ebből az állapotból.

DE!

Lesznek mellettük olyanok, akik most kapnak csak igazán erőre! Lesznek olyan emberek, akik most akarnak igazán fejlődni, lehetőséget kapni, mert készülnek a következő nagy dobásukra, és hosszabb távon gondolkoznak!

És azt se feledd, hogy a barátaid, ismerőseid gondolkodására te is hatalmas hatást tudsz gyakorolni, bele tudsz szólni, segíteni, konkrétan meg tudod változtatni, a jövőjüket.

Ha valaki nemet mond neked, mert fél, te utat, jövőképet fogsz tudni mutatni neki és ki tudod mozdítani a példáddal.

El tudod mondani, hogy mi vár rá, miért jó, ha most fejlődik, bátorítani tudod, hogy ne hagyja el magát.

A jövő karantén nélkül. Hogyan tovább?

Rengeteg lehetőséged van, mellyel élni tudsz, és élned kell a jelen helyzetben!

Most ahelyett, hogy ölbetett kézzel reménykednél, és kivárnál, inkább szánd arra az időt, találj egy új megoldást, a jövődre!

Ha készen állsz a növekedésre, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ha, esetleg, eszedbe jutna megkérdezni, és akkor Ti most, mit és hol, hogyan?                      Igen, ritka, hogy olyan termékes üzlettel találkozhatunk ma, ami egyedi és konkurencia mentességet tud felmutatni, a világon. A mi “szerencsénk”, hogy ilyen céggel dolgozhatunk.

Az információknak még nincs vége kövess minket az üzleti Facebook oldalunkon, Youtube csatornánkon, vagy az Instán, vagy  Podcaston

Előre is köszönjük hogy megosztod az információkat az ismerőseiddel, barátaiddal!

Keress bennünket bizalommal, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most! 

Barátsággal

Éva és Karesz

“Élvezd az életet, a fájdalomra ott a Lavyl”

Élvezd az életet a fájdalomra ott a Lavyl

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top