Hatás amit szeret a szíved

Napjainkban olyan fizikai, egészségügyi vagy lelki problémákkal küszködik az emberiség jelentős része, amelyek évszázadokkal vagy akár csak évtizedekkel ezelőtt jórészt ismeretlenek, de legalábbis ritkábbak voltak.

Ezek közül is kiemelkedő jelentőségű a stressz, ami nagy jelentőséggel bír a keringésre és központi szervünkre, a szívre. Hány és hány kifejezéssel illetjük a szívünket érintő hatásokat.  Mint pl. meghasad a szív, szerelmes szív, szerető szív, nehéz szív, jó szívű, sportszíve van, nagy szíve van, fájó szív, és még sorolhatnánk.

Tulajdonképpen mi is a szerepe a szívünknek az életünkben?

Buta kérdés gondolhatnád, hiszen mindenki tudja, hogy ez az öklömnyi csupa izom szervünk, felelős a mindennapi életünkért, minden pillanatunkért, amit szeretve harmóniában, vagy éppen ellenkezőleg stresszben élünk meg.

Természetesnek vesszük, hogy van, és még természetesebb, hogy dolgozik nekünk.            Hol kicsit hangosabban dobog, lüktet az izgalomtól vagy a sportolás örömeiben, talán épp egy első szerelmes csók pillanataiban, vagy épp üzleti prezentáció előadójaként.

Természetesnek vesszük nem is figyelünk rá, talán néha, amikor az orvos esetleg megvizsgál, elő véve a sztetoszkópját. Nem szeretjük, amikor elkezd kérdezősködni, és csóválja a fejét. Ilyenkor döbbenünk rá, hogy nem vagyunk sebezhetetlenek.

Aztán vannak pillanatok, amikor a szív is segítségért kiált, és már későn vesszük észre.

Döbbenetes olvasni, hallani, vagy megélni, barát, kolléga, családtag, edzőtárs elvesztését.

Fájó és elképesztő , hogy az életkor ma már nem jelent védelmet, a szív és keringés problémáira.

Milyen megoldásokat rejt a természet a szív és érrendszer kihívásaira?

Hogyan tudja a Pentyll Heart szedésével visszaadni vagy karban tartani szívünk, és a keringésünk egészségét?

Pentyll Heart-hatás amit szeret a szíved

Mik azok a természetes összetevők, amelyek egymást erősítve tudják ilyen hatékonyan védeni a szívünk és keringési rendszerünk állapotát?

Szívünk védelmének szuperhősei a Pentyll Heart fő összetevői az egybibés galagonya (Crataegus monogyna folium), szőlőmag-, szőlőhéj- és olajfalevél-kivonatot, illetve szőlőmagolaj.

Az egybibés galagonya termése. Az egybibés galagonya termése. Termesztett fajtái között fontos a kínai galagonya, amelyet ugyancsak keringésjavítóként, továbbá emésztésserkentőként használnak, Dél-Európában pedig az azarolo galagonya, melyek gyümölcsei a vadon termő, nemesítetlen fajtáknál jóval nagyobbak, húsosabbak.

A galagonya hatásai. A galagonyatea leggyakrabban a virágos hajtásokból készül, amelyeket még bimbóállapotban, májustól gyűjtenek össze, de a szívvédő hatás a levélben és a termésben is megvan, utóbbi ősz végétől gyűjthető.

A virágzó hajtásvég tartalmaz számos egyéb közt triterpéneket, kratégusz-szaponint és -laktont, kolint, acetilkolint, illóolajat, flavonoidokat, így a fokhagymában is megtalálható, antioxidáns hatású kvercetint, amelyet termése is tartalmaz cseranyagok, kratéguszsav, kolin, flavonok, B- és C-vitamin mellett.

Egybibés galagonya

A galagonya hatóanyagainak köszönhetően erősíti a túlterhelt szívet, a szívizmot, értágító hatású, így csökkenti a vérnyomást és a pulzust. Serkenti a vérkeringést, emellett az érelmeszesedés kialakulását is gátolja, nyugtatja az idegeket, enyhén vérhígító hatással bír, így bevethető a trombózisok megelőzésére, továbbá enyhe vízhajtó.

További összetevők amit szeret a szíved

Először Nobel-díjas tudósunk, Dr. Szentgyörgyi Albert írta le 1936-ban a szőlőmag emberi szervezetre kifejtett kedvező hatását. Ő mondta ki azt is először, hogy a szőlőmag tartalmazza valószínűleg a legtöbb természetes antioxidánst.

C- vagy E-vitamin antioxidáns tulajdonságát többszörösen felülmúló szőlőmag és szőlőhéj kivonat szívbarát és rákellenes tulajdonságai miatt vált közismertté, de egyéb, sokféle jótékony hatása révén az egészség megőrzésében is szerepet játszik.

Több tanulmány szerint a szőlőmag-kivonatnak rákellenes hatása is van. Antioxidánsként a PCO-k védenek a sejtek genetikai anyagát érő hatások ellen, amelyek a rák kialakulásában szerepet játszhatnak.

A szőlőmag-kivonat procianidol-oligomereket (PCO), vagy más néven proantocianidinokat, vagy ahogy korábban nevezték, piknogenolokat is tartalmaz, amelyek valószínűleg fontos szerepet játszanak a szívbetegség és a rák megelőzésében.

Milyen tudományos vizsgálatok állnak a Lavylites termékei mögött

szőlőmag kivonat

Szőlőmag kivonat a szíved egészségéért

Ma már tudjuk, hogy a szőlőmag csökkenti a koleszterinszintet, a krónikus gyulladásokat, és kálciummal kiegészítve erősíti a csontokat, illetve csökkenti a csontritkulást. A szőlőmag-kivonat igen hatásos a különböző szív- és érrendszeri betegségek, a magas vérnyomás, a magas koleszterinszint megelőzésében.

A szőlőmag egyaránt tartalmaz vízben és zsírban oldódó komponenseket, a szőlőmag kivonata áthatol a sejthártyán, s így fejti ki antioxidáns hatását az egész szervezetben.  Egyike azon anyagoknak, amelyek még a vér-agy gáton is képesek átjutni, így megvédik az agysejteket a szabad gyökök roncsoló hatásától.

Milyen hatásai vannak az olajfa levelének?

A modern kutatások megerősítették azt az ősi bölcsességet is, miszerint az olajfa levele hatékony a szív- és érrendszeri betegségekre. Viszont a frissebb kutatások szerint fellelhetőek benne bioaktív vegyületek, melyek a cukorbetegek számára természetes és hatékony megoldás lehet.

Az olajfa levelét az egész világban használják gyógyászati célokra, de már a bibliai időkben is ismerték, alkalmazták. Az olajfa levelek kitűnő egészségügyi hatásai a számos gyógyhatású összetevő tökéletes együttműködésén alapszik. Ezek szinergikusan hatnak, és így hatékonyságukban erősítik egymást.

Az olajfalevél kedvelt, nagy gazdasági értékű növény, melyet 6-8000 év óta termesztenek táplálkozási és orvosi célokra. Gyümölcséből többféle eljárással olajat nyernek vagy tartósítással konzerválják. Manapság már levelét is hasznosítják értékes hatóanyaga miatt. Az olajfa levelek 98 értékes összetevőt tartalmaznak. Egyik legfőbb összetevője az oleuropein.

Az oleuropein antioxidáns hatású tápanyag, így megvédheti szervezetünket, sejtjeinket a káros oxidatív hatásoktól. Ezen kívül napjaink egyik kedvelt, igen erős, természetes vírus és baktérium ellenes anyaga. Az olajfa levelek antioxidáns hatása, a magas klorofilltartalom hatásai (lassítja az öregedési folyamatot)

A természet ajándékai mindig segítenek – tiszta forrásból jönnek, és tiszta szívvel élünk velük!

A szíved olyan fáradhatatlan, mit Te. Különleges izmainak nincs szükségük soha pihenésre. Ez a mitokondriumoknak köszönhető, a sejtek energiagyárának. Míg a kar vagy a láb izmaiban 1-2% a mitokondrium aránya, a szívben akár 35%.

Sok-sok éven át, minden pillanatban pumpálja a véredet, ami naponta 1000-szer „kerüli meg” a testedet. A szíved érzékenyen reagál mindenre, Veled együtt. De a szíved még emlékszik is. Az idegsejtekhez hasonló sejtek ezrei vannak benne, amelyek képesek az agytól függetlenül emlékeket megőrizni. A szíved egyszerre erős és érzékeny.

Hogyan vigyázhatsz a szívedre? Pentyll Heart-amit meghálál a szíved

A Lavylites  azt az elvet vallja, hogy a természetben minden megtalálható, amire a testünknek szüksége van. Segítünk, hogy ezek az értékes anyagok eljussanak Hozzád!                                        Ezért ajánljuk jó szívvel a Pentyll Heart táplálékkiegészítőnket.

Minden olyan területet támogat ami a szív és keringéssel összefüggésben áll.

Összetevői mind táplálják-vigyázzák a szíved és ereidet, továbbá támogatják optimális működésüket.

Vigyázz a szívedre, hogy minél tovább dobogjon benned az élet ritmusa!

A termék nem tartalmaz állati eredetű összetevőt, színezőanyagokat, laktózt, glutént, ezért vegetáriánusok, laktóz- és gluténérzékenyek egyaránt fogyaszthatják.

Sportolók fogyaszthatják, használhatják a Lavylites termékeit? 

Blog

Mi lenne ha……

Mi lenne ha……változtatnál? Ez a kérdés, ebben a formában vagy hasonlóképpen feltéve, minden esetben egy újdonsággal kapcsolatban fordul meg a

Tovább olvasom »

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top