Kismedencei problémák Lavylites termék tapasztalatok

Milyen megoldásokat találtak a partnereink a fenti problémákra? Hogyan használták és milyen eredményt értek el?

Az elégedett termékfelhasználók tapasztalatai alapján

Az oldalon szereplő termékek kozmetikumok és táplálék kiegészítők, nem gyógyszerek, ezért a hivatalos hatósági szabályozásnak megfelelően nem állítjuk, hogy a termékek betegségek kezelésére, megelőzésére és gyógyítására alkalmasak. Használatuk mindössze tiszta környezetet teremt a szervezetben, így az öngyógyulási folyamatok könnyebben beindulhatnak. 

A felsorolt élettani hatások és a betegségekkel kapcsolatos információk kizárólag a hatóanyagokra vonatkoznak, és nem a termékekre!

Termék tapasztalatokban leírtak nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi beavatkozásokat, ezért használatukról tájékoztassa kezelőorvosát gyógyszerészét

Prosztata megnagyobbodás

Vizelési zavarok miatt voltam kivizsgáláson, ahol jóindulatú prosztata megnagyobbodást diagnosztizáltak. A kivizsgálás során laboratóriumi eredmény, és UH kép is rendelkezésre állt.  Az ajánlott urológiai készítmények mellett napi 1 testvajat/kúpot helyeztem fel az esti tisztálkodás után. Egy hónappal később (2 doboz testvaj fogyott el) a vizelési panaszok megszűntek, a 3 hónapra elvégzett kontroll vizsgálaton a prosztata lényegesen kisebb lett, közel a normális mérethez. 

B.K. 65 éves férfi (Kiskunhalas)

HPV Fertőzés

Egy ellenőrzés során állapították meg, hogy HPV vírus fertőzés következtében a méhszájon daganatos sejtek jelentek meg. Megbeszéltem az orvosommal a műtét időpontját, de közben elkezdtem használni a testvajat, és a testpermettel fújtam a hasam és a gátat. Naponta 4-5 alkalommal fújtam, és napi egy testvajat használtam. Kb. 5 hét múlva volt a műtét. Előtte már nem csináltak szövettani vizsgálatot, megműtöttek.

Amikor mentünk a szövettani eredményért, kiderült, hogy negatív.

Ny. Eszter (Budapest)

Candida fertőzés

Tinédzser korom óta küzdöttem a folytonosan visszatérő Candida fertőzéssel.

Minden diétát, életmód változtatást megtettem, ennek ellenére a menstruáció előtti napokban mindig kiújult a problémám. Testvajat használtam 4 héten keresztül, úgy hogy reggel és este egy egészet felhelyeztem a hüvelybe. Ilyenkor mindig fekve maradtam reggelente hason, este pedig hanyatt. Sensitive testpermettel fújtam a gát területét, a has alsó részét, illetve a tarkómat és a gerincemet napi 2x, és reggel és este ittam 3 puffot 1 dl vízbe. Az eredmény nem sokára meg is lett, teljesen megszűntek a problémáim.

Gy.K.  36 éves (Sopron)

Felfázás

Nagymama létemre nagyon csúnyán felfáztam. Sensitive testpermettel fújtam a két vesém feletti bőrt, az alhasi részt, és a gát tájékot minden órában. Napi két testvajat helyeztem fel, amivel mindig pihentem fél órát, és mellette naponta 3x ittam 1 dl vízbe 3 puff sensitive testpermetet. Az első kúp felhelyezése után teljesen megszűnt a fájdalom, a harmadik után, másnap reggel már nem volt véres a vizeletem sem. Ettől függetlenül elhasználtam a 15 testvajat.
H. K. B. 68 éves (Győr)

Menstruációs Problémák

Rendszertelen és ráadásul nagyon erős görcsökkel és vérzéssel érkezett mindig a menstruációm. Ajánlásra kezdtem használni a termékeket. Sensitive testpermettel fújtam a petefészkek és a méh feletti területet elölről és hátulról, és a gát területét naponta 3-5 alkalommal. A gerincemet is fújtam naponta kétszer és ittam naponta 3 alkalommal 1 dl vízbe 3 puffot belefújva. Emellett testvajat használtam még minden reggel és este. Az első változás, amit észleltem, hogy nem görcsöltem, és a 28. napra érkezett meg a következő menstruációm. A vérzés is visszaállt normálisra már az első kúrától, de a biztonság kedvéért csináltam még kettőt.

P.S.A. 39 éves (Pér)

Menstruációs fájdalmak/alhasi görcsök

Nagyon fájdalmasak voltak a menstruációm napjai. Ezekre a napokra tudatosan nem terveztem soha programot, szerettem feküdni.

2014-ben elkezdtem fújni az alkoholos testpermetet az alhasamra menstruáció alatt, illetve egy puffot a tarkómra. A görcsök miatt minden tamponcserénél elkezdtem használni egy testvajat is.

A fájdalom hónapról hónapra kevesebb lett, majd kb fél év múlva feltűnt, hogy “nem vettem észre, hogy megjött a piros mikulás” 🙂 Tehát minden fájdalom megszűnt. (A menstruációs napok előtt rendszeresen jelentkező fejfájás is.). És azóta sem jelentkeztek újra.

28 éves nő

45 éves nő papilloma vírus okozta szemölcs

Papilloma Vírus okozta szemölcs többször kiújult már. Minden esetben leszedette, de mindig visszajött. 2 doboz kúp elhasználása és közben napi 2x a sensitivvel permetezve a területet, teljesen visszafejlődött a szemölcs, és már több hónapja nem jelentkezett, pedig nem folytatta a testpermet használatát

Visszatérő hüvely problémák

73 éves hölgy a sok betegsége miatt szedett gyógyszerek (antibiotikumok…stb)  miatt, mellékhatásként, visszatérő hüvely problémák (fertőzések) gyötörték. Több fajta kúpot, gyógyszert, kenőcsöt próbált ki, semmi nem használt, csak rosszabb lett a helyzet.
A testvajunkat, kúpunkat alkalmazta és már a 3.-ik kúp után csökkentek a tünetei, 5 kúp után megszűntek.

Hólyaghurut

Rendszeresen visszatérő hólyaghurut egy doboz kúp használata után nem jelentkezett 3 hónapja (írásunk idejéig).

Lágyéktáji fájdalom

Évek óta hol erősebben, hol gyengébben, de állandóan jelen lévő fájdalommal az orvosok nem tudtak semmit kezdeni. Több termék használata meghozta a javulást. 3 hónap után már csak hosszabb ülés utáni felálláskor jelentkezik egy kicsi fájdalom, de mozgásra elmúlik.
Mit használtunk? L Nyirokspray napi 2x hónaljba, lágyékra, térdhajlatba.  Alkoholos spray napi 3x a gerinc 5 pontján, és a lágyékra. Sensitive testpermetet inni 1,5 dl vízbe 3-5 puff napi 2-3x, valamint a L Body, vagy a méregtelenítő Body gerincre, és a lágyékba masszírozva.

Középkörú hölgy HPV vírus

Évek óta jelentkezett szemérem testén a HPV vírus. Semmi nem segített. A megfigyelések alapján akkor jött elő, amikor nagyon sokat dolgozott, szellemileg és testileg is elfáradt. Erős derékfájdalommal kezdődött, majd apró kis viszketések jelezték, hogy hamarosan itt a baj!
A sensitiv testpermetet fújta reggel, este, és amikor jelentkezett a derékfájdalom, akkor 3-4 napig használta a kúpot este a végbélbe, reggel a hüvelybe. A hólyagok ki sem fejlődtek. Fél év telt el, de nem jelentkezett ez a betegség. Az óta is fújja napi 2x a gyökércsakra (gát, szeméremtest) területét.

További infókért, kövess minket az üzleti Facebook oldalunkon, Youtube csatornánkon, vagy az Instán, vagy  Podcaston

Hamarosan  újabb tapasztalatokkal jövünk!

Előre is köszönjük, hogy megosztod az információkat az ismerőseiddel, barátaiddal és irigyeiddel!  

Keress bennünket bizalommal, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most! 

-“Élvezd az életet a fájdalomra ott a Lavyl”-

Barátsággal

Éva és Karesz

Hogyan csinálhatod azt amit szeretsz

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: telegram
Telegram
error:
Scroll to Top