Lovassági tiszt, politikai tanácsadó, és még bestseller könyvet is írt?             Fulda-i rendezvény előadója

Hogy kerül a lovassági csizma az asztala? A Lavylites következő Fulda-i rendezvényének egyik izgalmas előadója érdekes ívű pályát járt be. Előadásában a benned lakozó sikerre vágyó emberhez fog beszélni.

 

KEDVES PARTNERÜNK!

Mint már valószínűleg értesültél a Facebook oldalunkról, a hírlevélből vagy weboldalunkat meglátogatva , hogy egy nagyszabású Lavylites esemény közeledik Fuldában, ahol számos különleges vendég lesz a színpadon, mindannyian azért, hogy üzleti sikeredet és egészséges életedet szolgálják tapasztalataik és tudásuk megosztásával.

Korábbi hírlevelünkben bővebben megismerkedhettél Michael Strachowitz úrral és láthattad a személyes meghívóját, amit Neked küldött. Engedd meg, hogy most bemutassuk a másik különleges előadót, Steven Eugene Kuhnt. De ne csak az alábbi rövid bemutatást, hanem a videó felvételt is tekintsd meg, amelyben bepillantást ad abba, mit fog veled megosztani Fuldában, 2017. június 17-én.

Steven E. Kuhn az Amerikai Egyesült Államok beli Pennsylvaniából származik és az amerikai hadseregben szolgált, 1986 és 1993 között Németországban, és egy alkalommal a Task Force 4-8 lovasság őrmestereként a Sivatagi Vihar hadműveletben, Irakban. Miután leszerelt a hadseregből, Kuhn továbbra is Európában élt, ahol később egy bestseller-szerző, majd több országra kiterjedő üzletfejlesztési menedzser, politikai tanácsadó lett és teljesítette az MBA fokozatát a rangos Bradford University School of Business Management Egyetemen, Leedsben, az Egyesült Királyságban. Kuhn éles üzleti gondolkodással bír, mely nagyon jól rááll az üzletépítés, a működtetés, a válság kezelés, és a növekedés minden részletére és ezt már sok alkalommal bevetette kilenc országban, különböző iparágakban.

Sikerét katonai háttérnek és a képzésnek tulajdonítja , ahol megtanulta a fontosságát egy megbízható struktúrának, a megfelelő embereknek és a tökéletesített folyamatoknak.

2006 óta a saját vállalkozását vezetve, Steven E. Kuhn aktívan konzultál vállalatokat különböző iparágakban és országokban. A munkája az EU Parlamentben és a német politikusokkal sikert eredményezett az állami szervezeteknél, keresetté vált, mint egy külső és nem európai, pártatlan vélemény forrás.

Előadásában a benned lakozó személyhez fog beszélni, aki mindig ki akart jönni. Kérjük, nézd meg az alábbi videót arról, hogy mi az amit Steven megoszt velünk az Esperanto Halle-ban, Fuldában, 2017. június 17-én

Minden változás nehézségekkel jár és nagy türelemre van szükség. Remélem észreveszed előbb mint utóbb, hogy van itt helyed a csapatban és sikerre viheted a saját céljaid által vezérelt, de csapatban végzett munkádat.

Kérdésed van információkat szeretnél? Nézz körül az oldalunkon www.onlineseedsman.com

Amennyiben szeretnél kapcsolatba lépni velünk és személyesen beszéljünk a kérdéseidről ITT megtalálsz minket.

Sikert és Bőséget kívánunk

Vica és Karesz

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top