Miért a Lavylites üzletünket ajánlom Neked?

Ha nagyon leegyszerűsíteném a választ, csak annyit mondanék legszívesebben, hogy próbáld ki és meglátod. Ennél azért nyilván több dolog van, ami miatt érdekes lehet számodra is. Nagyjából két ága van az MLM üzletet építőknek, az egyik, aki csak termékes üzlettel szeret foglalkozni, a másik pedig csak szolgáltatás alapúval. Tulajdonképpen ez a két ág, ami már alapvetően ketté szakítja az MLM –es üzletek felé kacsingató embereket, vagy azokat, akik tudatosan keresnek. Nehéz helyzetben vagyok a tekintetben, hogy ha emlékeim nem csalnak egy alkalommal történt, hogy a regisztrációig eljutatott egy barátom egy szolgáltatás alapú üzletig, konkrétan az ott ahol elkezdődött számomra véget is ért. Az most mellékes, hogy az az üzlet már nem található tudtommal nyomokban sem itthon sem a környező országokban. Hogy sajnáltam-e az a pénzt, amit oda költöttem a regisztráció miatt? Igen, sajnos meggondolatlan voltam és nem számított az a pénz. Ma másként döntenék, nem a pénz miatt, hanem a háttér miatt, a cég a perspektíva és egyáltalán azért, hogy mennyire tud számomra értéket adni. Mennyi értéket tud számomra nyújtani és jól tudnám e magam érezni az üzletben. Továbbá tudok e másoknak értéket adni azáltal, hogy nekik is ajánlom. Ezek fontos szempontok számomra. Termékes üzletekben alapvető dolog, hogy a pénzedért termékeket kapsz, amit a legrosszabb esetben is elhasználsz, megeszed, megiszod, stb. Nem veszítesz vele semmit. Alapvetően egy jó MLM üzletben, ha regisztrálsz, nem veszíthetsz semmit, pláne nem pénzt.

Büszkeséget igen, de az a Te hibád, erre majd visszatérünk.

Az üzletek ahol részt vettem vettünk termékes üzletek voltak, kiváló termékekkel, amik tulajdonképpen napi szükségleteinket fedezik tápanyag területen. Mint mondtam kiváló termékek, ez azért fontos megemlítenem, mert kevés az a termékes cég, amelyik rossz vagy gyenge minőségű termékekkel hosszú távon, a piacon tud maradni. A másik és legfontosabb eleme a cégnek, hogy milyen a Marketing terve, más néven kompenzációs terve. Ha lehet ez még fontosabb is lehet bizonyos esetekben (ezt nagyon halkan jegyzem meg), mint maga a termék. Ha súlyoznom kéne a kettőt, akkor egyensúlyban kell (lene) lennie, mert egyik a másik nélkül fabatkát sem ér. Láttam nagyon jó termékeket, elképesztő nehéz marketing tervvel, ami nagyon alkalmatlan arra, hogy az üzletépítőket motiválja hosszú távon, vagy az indulókat a kezdeti szakaszaiban.

Sok marketing terv ma is itthon hazánkban, ami vagy nagyon nehéz, vagy nem nyújt elég hatékony motivációt azoknak, akik üzletépítésben gondolkodnak. Másik probléma a régi típusú marketig tervekkel, hogy nem másolhatóak, és az üzlet kezdeti szakaszaiban nem nyújtanak anyagilag elég motivációt ahhoz, hogy a kezdeti kudarcokon átlendítse a kezdő hálózatépítőt, a komolyabb vezetőknek nagyon nehéz a szinteket megtartani illetve továbblépni. Ezekben az üzletekben az elérhető jövedelem szintje is kisebb, mint a modernebb marketing tervekkel dolgozó MLM üzletekben. Nyilván ezek a régebbi nagy múltú cégek pont ezzel a nagy múlttal és biztonsággal akarják a bizonytalankodó partnert megfogni. Még egyszer mondom, ezzel nincs semmi baj, de ha üzletileg is gondolkozol, legyél, tisztában mekkora potenciál van számodra, hosszútávon.

Számunkra két szempont kiemelkedően fontos az üzletépítés során. Az egyik hogy tudjuk azt, amit ajánlunk, az működik termék szinten, méghozzá páratlanul(Lavylites termékek), másodsorban amennyiben valaki az üzletben is eredményes akar lenni, akkor egy másolható, és hatékony rendszert tudjunk a kezébe adni, amit tényleg sikeresen tud felépíteni. A marketing terv pedig úgy van kalibrálva, hogy már az első hetekben anyagilag is kézzelfogható eredményt tud magáénak. Ez önmagában is két fontos szempont, ami igen erősen erre nyomja a mérleg nyelvét. Ma nincs olyan cég a piacon, akinek ilyen típusú termék palettája van. Ez legalább 5-7 év előnyt jelent. Ami még ezen túl is óriási előnyt jelent az indulóknak, hogy minden jelentős nemzetközi piac megnyitása még hátra van, ami további hatalmas helyzeti előnyt jelent. Az hogy már most is milyen sikereket könyvelhet el a cég azt az oldalunkon található információkból megnézheted.

Mi az, ami miatt az előbb említett büszkeséged elveszítheted? Az egyik az, ha úgy gondolod az induláskor, hogy Te mindent tudsz, ami képessé tesz felépíteni egy jól prosperáló hálózatot. Ezt a hibát régen én is elkövettem, nem is értem el számottevő eredményeket az első próbálkozásaimnál. Ami a változást hozta, az-az volt, hogy először követtem, mint ahogy ma is azokat, akik előttem járnak, és azt a tudást, tapasztalatot adjuk tovább, amit mi már megtanultunk. Mi egy rendszerrel, egy nagyon egyszerű és könnyen tanulható rendszerrel dolgozunk, amiben kiváló segítőnk egy olyan termék család, aminek a működését nem kell bizonygatni. Rövid idő alatt bizonyít, és ez megkönnyíti a kezdők munkáját is, ezáltal hamar megérezhetik a marketing terv adta pénzügyi lehetőséget. A másik, ha idő előtt feladod. Mint mindannyian megtapasztaltuk életünk során, ha valamiben nem vagyunk kitartóak, akkor az eredmény is elmarad.

Egy németországi top vezető mondta egyik előadáson, ebben az üzletben nem kell nagy tudás, hogy sikeres legyen valaki, csak szorgalmas „háziasszonyokra” van szükség, akik mindennap elmondják a jó tapasztalataikat az ismerőseiknek.

Remélem tudtam segíteni Neked ezekkel a gondolatokkal. Célunk hogy korrekt információkat kapj, és ezek alapján tudjál jól dönteni.

Kérdésed van, hívj vagy írj bátran! Segítünk!

Regisztrálj be ingyenesen  most és beszéljük meg, hogyan szeretnél indulni!                                                                           Regisztrációhoz <<Kattints ide>>
Regisztrációkor a szponzor azonosítónál ezt a számot írd be 127099

Sikert és bőséget kívánunk

Éva és Karesz

 

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top