Nagy tisztelője vagyok Strahowitznak

Egy igazi nagyágyú előadása a Lavylites következő nemzetközi sikernapján.

KEDVES PARTNERÜNK,

Michael Strachowitz Európa egyik legismertebb network marketing trénere, több mint 35 éve tevékenykedik ezen a területen, feleségével együtt mindössze 5 év alatt több, mint 20.000 fős hálózatot épített karrierje során, elérve ezzel a legmagasabb üzleti rangot annál a világcégnél, ahol tevékenykedett.

Különleges odaadással fordul a kommunikáció, a retorika, a sikertréning és a tehetségfejlesztés felé. Évek óta hívják Németországba és külföldre, hogy tartson előadásokat, műhelyeket és adja át ezzel tudását a network marketing, a közvetlen értékesítés és a pénzügyi szolgáltatás iparág új generációjához tartozó vállalkozóknak.

Európa 14 országának több ezer forgalmazója hasznosította már így magával ragadó előadásainak és szemináriumainak megalapozott szaktudását. Több kiemelkedő, nemzetközi színvonalú vezető első számú siker mentora.

Akár nagy szeminárium csarnokokban vagy kis oktatótermekben, akár 15.000 ember jelenlétében a Westfallenhallenben, vagy 15 résztvevővel egy interaktív workshop-ban egy félreeső konferencia szállodában, Michael Strachowitz-nak mindig sikerül önmagát a hallgatóság különleges igényeivel összhangba hozni.

Ez így lesz a Lavylites Day-en is 2017. június 17-én Fuldában, melynek Michael Strachowitz az egyik különleges vendégelőadója.

Nézd meg most az alábbi videón Michael Strachowitz személyes meghívóját, amiből azt is megtudhatod, hogy milyen azonnal hasznosítható gyakorlati ismeretekbe fog „Herr Gnadenlos”, azaz Michael Strachowitz beavatni Fuldában.

Videó meghívó megtekintéséhez kattints ide!

Szeretettel várunk Fuldában. Rendeld meg jegyedet még MOST!

Baráti üdvözlettel:
Lavylites Team

Kérdésed van írj bátran elérhetőségeiket ITT találod

Üzleti információkat itt találod, amennyiben hirlevélre iratkoznál fel akkor kattints ide

Sikert és bőséget kívánunk

Éva és Karesz

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top