Kolumbia a kiváló dolgok keveréke  – avagy Dél-Amerika legszexibb országa.

Pablo Escobar sötét évei mára a múltté, a mai Kolumbia biztonságos, egy olyan hely, ahol tárt karokkal fogadják a turistákat. Főleg a fiatalabb utazók körében menő úti cél, de felsorolunk pár okot, miért nem lenne szabad kihagyni és aki teheti, az mindenképp látogassa meg.

Ha Kolumbiára gondolsz, nem biztos, hogy a trópusi strandok jutnak először az eszedbe. A latin-amerikai szépségnek azonban több mint háromszáz tökéletes strandja van a Karib-tenger és a Csendes-óceán mentén. Ne feledkezz meg Kolumbia gyarmati múltjáról, amelyről talán Cartagena városa árul el a legtöbbet, ahonnan a strandok csak egy ugrásra találhatóak. Az adrenalin és az aktív pihenés szerelmeseinek ajánljuk a Tayrona Nemzeti Parkot, amely pompás strandokkal is büszkélkedik.

Örömmel értesítünk benneteket, hogy szeptember 24-én, kedden 00:01 órakor megnyílt a Lavylites piaca Kolumbiában.

A kolumbiai piacnyitás nagy és izgalmas lépés számunkra, mivel egy új, különleges országgal ismerkedhetünk meg.  Egyben Kolumbia a Lavylites dél-amerikai jelenlétének is első állomása.

A természeti kincsekben gazdag, latin zenétől és optimizmustól lüktető Kolumbiát a novemberi Lavylites International Convention Day-en közelebbről is be fogjuk mutatni nektek. Büszkék vagyunk rá, hogy ez a vonzó, eleven, érdekes kultúra is a Lavylites közösségébe tartozik.

A raktárkészlet Kolumbiában már rendelkezésre áll, és a szükséges IT fejlesztések is befejeződtek. Tehát nincs már akadálya annak, hogy a vásárlóink, partnereink rendeléseinek kiszolgálását elkezdjük.

A forgalmazás kezdetének időpontja: 2019. szeptember 24. kedd.

A kolumbiai székhelyű cégünk pontos neve, irodájának címe és nyitva tartása az alábbi linkre kattintva olvasható: https://www.lavylites.com/es/colombia

Természetesen a Kolumbiában regisztráló vásárlóink és partnereink részére spanyol nyelvű ügyfélszolgálat áll majd a rendelkezésre: esp@lavylites.com

Tudnivalók a regisztrációkról: 2019. 09. 24-től lehet kolumbiai lakcímmel regisztrálni. Kérjük, hogy azok a Partnereink, akik ebben a térségben élnek, de európai lakcímmel regisztráltak, küldjék el a kolumbiai lakcímüket igazoló iratot az esp@lavylites.com email címre, mert a lakcímet a Lavylites Supportja jogosult módosítani.

Az összes termékünkre folyamatban van már az engedélyezési eljárás Kolumbiában. Eddig 3 termék forgalmazásához kaptuk meg az engedélyeket: Lavyl Auricum, Lavyl Auricum Sensitive és Lavyl 32. Ezért a piacnyitás utáni első időszakban ezek a termékek lesznek elérhetőek.

Az első időszakban az egyes termékek mellett egységcsomagokat lehet megvásárolni a webshopban, melyek az alábbiak lesznek:

SMALL Pack – 80 PV

 • 1 db Lavyl 32 (50ml)
 • 1 db Lavyl Auricum (50ml)
 • 1 db Lavyl Auricum Sensitive (50ml)

BIG Pack – 186 PV

 • 1 db Lavyl 32 (150ml)
 • 1 db Lavyl Auricum (150ml)
 • 1 db Lavyl Auricum Sensitive (150ml)

Business Pack START – COLOMBIA – 400 PV + 200 PV ajándék

 • 2 db Lavyl 32 (150ml)
 • 3 db Lavyl Auricum (150ml)
 • 3 db Lavyl Auricum Sensitive (150ml)
 • 2 db Lavyl 32 (50ml)
 • 1 db Lavyl Auricum (50ml)
 • 1 db Lavyl Auricum Sensitive (50ml)

A SMALL Pack és a BIG Pack a későbbiekben is elérhető lesz, míg a különleges kedvezményt kínáló Business Pack START – COLOMBIA a piacnyitástól számítva 4 hétig lesz megvásárolható, azaz 2019. 09. 24. és 2019. 10. 22. között.

Ezután 8 héten keresztül, 2019. 10. 23. és 2019. 12. 18. között a következő business csomagot fogjuk kínálni:

Business Pack LITE – COLOMBIA 400 PV + ajándék 128 PV

 • Lavyl 32 (150 ml) – 2 db
 • Lavyl Auricum (150 ml) – 2 db
 • Lavyl Auricum Sensitive (150 ml) – 2 db
 • Lavyl 32 (50 ml) – 2 db
 • Lavyl Auricum (50 ml) – 2 db
 • Lavyl Auricum Sensitive (50 ml) – 2 db

Az első időszakban a következő fizetési módok lesznek elérhetőek kolumbiai vásárlóink számára:

 1. a) készpénzes és bankkártyás befizetés Bancolombia bankfiókoknál és együttműködő partnereknél
 2. b) Bancolombia bankkártyával befizetés ATM-ben
 3. c) Bancolombia virtuális bankon keresztül történő átutalás
 4. d) Bancolombia telefonos applikáción történő átutalás

Kérjük, hogy befizetéskor, illetve utaláskor a közlemény mezőben mindig tüntessék fel a rendelés 7 karakterből álló azonosítószámát és a megrendelő nevét.

A rendelések kiszállításának díja: 5-12 EUR.

Banki utalás, bankkártyás fizetés esetén

Megnevezés

Nemzetközi

Zóna szállítás

Városi

Speciális

Szállítási árak

7,00 €

5,50 €

5,00 €

12,00 €

     

A rendelések kiszállításának rendje: Adott napon leadott és kifizetett rendelések a következő munkanap során kerülnek átadásra a futárszolgálatnak. A szállítási idő a kiszállítás helyétől függően 2-5 munkanap.

Szeretnénk felhívni kolumbiai partnereink figyelmét, hogy az üzleti hét zárása minden Lavylites-országban egységesen a svájci szerveridő szerint történik (GMT +2 óra). Azaz svájci idő szerinti hétfő 23:59 órakor, ami a Lavylites üzleti heteinek hivatalos zárási ideje, Kolumbiában még hétfő délután van (16:59)!

Sok örömet és sikert kívánunk kolumbiai Partnereink számára!

Baráti üdvözlettel –Lavylites Team  –

*forrás Lavylites Team-

Az információknak még nincs vége kövess minket az üzleti Facebook oldalunkon, Youtube csatornánkon, vagy az Instán, vagy  Podcaston

Hamarosan egy újabb izgalmas meglepetéssel jövünk! Előre is köszönjük hogy megosztod az információkat az ismerőseiddel, barátaiddal és irigyeiddel!  

Keress bennünket bizalommal, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most! 

Barátsággal

Éva és Karesz

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: telegram
Telegram
error:
Scroll to Top