Svájc kitárja kapuit a Lavylites előtt!

2017 évben előkészületek zajlottak további piac nyitásokra a Lavylites életében, ahogy eddig is láthattad , ha figyelemmel kíséred az oldalunkat. Megtörténtek a Pre-Launch rendezvények, és a Lavylites, termékek, és  üzlet lelkes támogatói elképesztő lendülettel szeretettel láttak neki a munkának. 2018-ban Svájc az elsőként tartja, szervezheti a hivatalos piacnyitó rendezvényét.

2018. január 13-án a terveink szerint több, mint 700 Lavylites partner találkozik egy különleges eseményen Zürichben, hiszen ezen a napon lesz a Lavylites hivatalos svájci piacnyitó rendezvénye.

Szeretnénk a helyszínnel és a rendezvénnyel kapcsolatban néhány technikai jellegű, ugyanakkor fontos tájékoztatást adni, egyben felhívni a figyelmed a Téged is érintő fontos információkra!Amennyiben gépkocsival érkezel, bőségesen áll rendelkezésedre hely az Albisgüetli parkolójában ingyenesen.

Még egyszer a rendezvény helyszínének pontos címe:

Schützenhaus Albisguetli, Uetlibergstrasse 341, 8045 Zürich, Schweiz

A rendezvényre megvásárolt jegy kinyomtatása papírra vagy lementése mobiltelefonra most is fontos, mert annak felmutatásával tudsz belépni a leggyorsabban a helyszínre.Amennyiben nem hozod magaddal a belépőjegyed, a helyszínen 20 Bónusz Pont levonásra kerül, mert nagyban megnehezíted a rendezvényre beléptetés folyamatát.
Ezen a napon, a kulináris élvezeteken és az ünnepélyes megnyitó szavakon kívül beavat a LAVYLITES jövőjébe Jakabovics Tibor, a Lavylites alapítója.

Mátrai Szilárd a Lavylites Hálózati Igazgatója pedig megismerteti Veled az újdonságokat és fontos fejlesztéseket, amelyek a jövőbeni sikerekhez vezetnek.

Vendégünk lesz Ludwig Reiser, német természetgyógyász-kvantumfizikus.

Elismerjük a legfrissebb üzleti eredményeket és megismerheted azoknak a vezetőknek a sikertörténeteit, akik hozzájárultak ahhoz, hogy a Lavylites piacot nyithasson Svájcban.

Igazi svájci hangulatú helyszín, kulináris élmények, kiváló előadások, új információk, különleges pillanatok, értékes társaság. Minden együtt van ahhoz, hogy jól érezzük magunkat, megünnepeljük az eddigi sikereket és megalapozzuk a jövő év sikerét és növekedését Svájcban.

A rendezvény részleteiről terveink szerint élő közvetítésben tudunk tájékozódni.

Ott leszünk a világ minden táján, egyedülálló termékcsaláddal és a kiváló üzleti lehetőséggel.

Velünk vagy már a Life Changer facebook oldalon?

Előre is köszönöm ha követsz minket ITT kattanj Ránk 

Sikert és Bőséget kívánunk

Vica és Karesz

 

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top