Újdonság a Lavylites világából

A, ma nyüzsgésében mindenfelé kapaszkodókat keresünk, tényeket, amire rábízhatjuk magunkat, alapozhatjuk tudásunkat, ismereteinket.

Vártuk… Végre! Megszületett a Macroscope magazin. Mi is ez a Macroscope magazin?

Újdonság a Lavylites világából!

Rendkívül változó és felgyorsult világban élünk. Az egészség és boldogság lassan luxussá válik, amiről egyre többen csak álmodnak. A munka és a magánélet egyensúlya egyre inkább utópiává válik.

Egy jó könyv a polcodon, olyan barát, aki ha hátat fordít neked, akkor is jó barát marad

Hol találjuk a megoldást?                  

Milyen úton induljunk?

A válaszok váratlan helyről érkeznek: a tudomány irányából! A kvantumfizika, a kvantumbiológia és a tudatosság kutatása egy teljesen más és váratlan képet mutat a jelen valóságáról. Ezek a témák nem annyira bonyolultak, mint gondolnád. Mert leírják, hogyan működik az élet, és hogyan alakul ki a valóság.

Amikor megnyílunk ebbe az irányba, ebbe az új gondolkodásmód irányába, ezáltal válhatunk tudatosabbá és kapunk válaszokat személyes és társadalmi kérdésekre egyaránt.

A Lavylites legújabb kreációja, a Macroscope magazin többek között ebben is segítségünkre lehet.

A Macroscope a Lavylites folyóirata – de jóval több egyszerű céges magazinnál.

Miért jött létre a Macroscope magazin?

„A Macroscope magazin azért jött létre, hogy minél több embert a megismerés játékára hívjon. Megkérdőjelezni elterjedt véleményeket, és új szemszögekből nézni fontos kérdésekre. (…) Léptéket és szemszöget váltani, ahol csak lehet. A teljességhez csak úgy közelíthetünk, ha megtanulunk egyszerre több oldalról tekinteni egy jelenségre.”

Ezt a célkitűzésünket lapszámról lapszámra egyre magasabb színvonalon szeretnénk kibontani – azért, hogy minél hitelesebben mutathassuk be nektek a közös világunk komplexitását, szépségét és lehetőségeit.

Az első lapszám központi témája a „metaközösség”. Olyan közösségekre koncentráltunk benne, amelyek kisebb közösségeket fognak össze. A Lavylites maga is egy bámulatosan színes metaközösség – ezt Jakabovics Tibor a vele készült nagyinterjúban ki is fejti, sok más személyes érdekességgel együtt, amit mindig is szerettünk volna megkérdezni tőle. A Lavylites logisztikájáról is olvashattok egy interjút, amely Kolozsy Balázzsal készült – talán ő ismeri a legjobban ezt a témát. De további Lavylites-témák is várnak benneteket, és számos ismeretterjesztő cikk.

Azt is reméljük, hogy a Macroscope olyanok számára is érdekesen és vonzóan mutatja be a Lavylites eszméit, kreációit és aktualitásait, akik csak most ismerkednek velünk. Eképpen a Macroscope a hálózatépítői munkát is támogatja.

A magazin magyar, német, angol és spanyol nyelven jelenik meg, félévente.

A magyar nyelvű Macroscope már most elérhető a webshopban. A német és angol nyelvű változat október közepén lesz elérhető, a spanyol nyelvű pedig nem sokkal utána. Mindig értesíteni fogunk benneteket, amikor elkészült egy újabb nyelvi változat.

Jó olvasgatást és sok örömet kívánunk a Macroscope-hoz! 

forrás:Lavylites

További információkért kövess minket az üzleti Facebook oldalunkon, Youtube csatornánkon, az Instán, vagy  Podcaston

Előre is köszönjük hogy megosztod az információkat az ismerőseiddel, barátaiddal és irigyeiddel!  

Beszéljünk, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most! 

Barátsággal

Éva és Karesz

„Élvezd az életet a fájdalomra ott a Lavyl” TK

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top