1 milliméterre a célodtól

Na nem akarlak untatni a célkitűzési tippekkel, azt már úgyis megcsináltad erre az évre, és ha be is tartod amit kitűztél akkor jó úton haladsz. Kitartás 🙂 Cikk a témáról! Lépésről lépésre és egyszer csak összeáll a kép, de erről majd a videóban.

Tudtad, hogy az emberek többsége sokkal közelebb van a sikerhez, mint gondolná?
Egy mesterlövésznek, aki méterekkel téveszti el a célt, lehet, hogy mindössze 1 millimétert kell igazítania az irányzékon, hogy célba találjon.

Ha egy sebész végez egy bemetszést, akkor sokszor előfordul, hogy  1 milliméter választja el az életmentő és a halált okozó vágástól.

Egy könyvelő lehet, hogy vesszőt arrébb helyez az év végi adó bevallásodban és az adóvisszatérítés helyett hirtelen lenullázza a családi költségvetést.

A mindennapi életben is lehet, hogy csak 1-2 apróságot kell megváltoztatnod és óriási eredmények születhetnek.  Nézd meg a videót 

Akkor az emberek többsége miért érzi magát rendkívül távol a sikertől?

Azért, mert sokan úgy tartják, hogy a sikerhez szükséges változás egy hosszú és küzdelmes folyamat, amit csak kemény munka, szenvedés és lemondások árán lehet elérni. De valójában nem a változás a küzdelmes, hanem az azt megelőző belső vívódás. A változás mindössze egy döntés, és csak egy pillanatnyi időt igényel. Biztos érezted már hogy mekkora megkönnyebbülést éreztél mikor végre sok átizzadt álmatlan éjszaka után döntésre jutottál.

Olyan ez, mint felvetni a főnöknek egy fizetésemelést, (láttad a tv-ben a reklámot, még gyógyszert is ajánlottak a stresszel járó hasmenésre, ebben a szituban? ) vagy randevúra hívni a kiszemelt nőt, na erről a témáról is lehetne külön kötetnyi storyt írni.
Van, aki hetekig-hónapokig rágódik rajta, fejben lejátssza a beszélgetést, elképzel jó és rossz forgatókönyveket, stb.
Meg van, aki fogja magát és megejti a beszélgetést, és kész. Persze, gondolod könnyű így leírni, de benne lenni a szituban az nagyon gáz. Van tapasztalatom, jobb ha tudod :), bár a fent említett példák egyike sem az enyém. (szerencsére) Az, hogy Te mennyit akarsz egy döntés meghozatala előtt küszködni, az a te dolgod csak ne hidd, hogy épp változol, mert nem.

Épp tökölsz egy milliméterre a sikertől!

Változni csak egy döntés, hogy ezentúl máshogy csinálsz valamit, mint tegnap. Az egyik hírlevélben olvastam a napokban, hogy az online munka során milyen folyamatokat érdemes folyamatosan csekkolni, hatékonyság tekintetében. megjegyzem nem is gondoltam volna hogy ennyire sok mindent lehet ellenőrzés alatt tartani. Na mindegy is a lényegre térve viszont szemet szúrt a tény, hogy ha csak 2%-al javítjuk az ellenőrzési listán szereplő folyamatok hatékonyságát, milyen elképesztő eredménye lesz. Kapaszkodj meg a tételben szereplő pontokat 2% os javulási rátával számolva, a kamatos kamat elvét alapul véve, több mint a duplája eredményt érheti el a vállalkozás.

Ezen elgondolkodtam. Tedd Te is!

Az életben egy egészen kis változtatás, milyen óriási eredményhez vezethet!

Gondolj csak arra, hogy néhány vállalkozás , egyszerű, és visszatekintve könnyűnek tűnő változtatások után mekkora sikerre tettek szert. Csak egy kicsit változtattak , és milliárdos bevételekre és mondhatni kizárólagosságra tettek szert a területükön, gondolj csak az internet legsikeresebb vállalataira.

Előre is köszönöm hogy megosztod a cikket a Facebookon , és nyomsz egy LIKE-ot az oldalunkon 

További részleteket találsz az oldalunkon, az www.onlineseedsman.com oldalon

Sikert és Bőséget kívánunk

Vica és Karesz

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top