Miért hálózati marketing? Miért(ne) lehet(ne) megoldás Neked is?

Home / Blog / Miért hálózati marketing? Miért(ne) lehet(ne) megoldás Neked is?

Miért hálózati marketing? Miért(ne) lehet(ne) megoldás Neked is?

Hogyan reagál az emberek többsége amikor meghallja hogy Network Marketing üzlettel keresed meg? Miért van az hogy sokan pedig úgy tekintenek rá, mint az egyik vagy utolsó esélyt amiben az átlagember is képes elérni az anyagi függetlenséget?!

Két fontos gondolatot kell hogy tisztázz magadban ha Network Marketingről beszélünk. Két alapelvet ami teljesen szembemegy a hétköznapi gondolkodás móddal. Pont ez az a két alapelv, amivel ha tisztában lennének az emberek , sokkal több sikeres ember is lehetne ebben az iparágban.

El kell felejteni az Időt / Pénzért gondolkodást, ezt a fogalmat. Ez az általános elv amit évszázadok óta vernek a fejünkbe. Ezért működnek a Multi vállalatok, és ezért van a sok aranykalitkás multi alkalmazott. Ezt most nem részletezem, majd egy másik fejezetben beszélünk erről.

Reggel amikor felkelsz, nézz a tükörbe és köszönj a főnöködnek! Ha ezt a két alapelvet tisztába teszed magadban, akkor igen jó eséllyel indulsz a Network Marketing autópályán a függetlenség felé vezető úton. 

Jó ha tisztában vagy vele, sok olyan hálózat van ami mögött termék eladás van mint fő tevékenység, ezek nem tartoznak ebbe a kategóriába. A Network Marketing egyik legfontosabb alapköve az egyszerű és másolható feladatok ismétlése és továbbadása. Tévedés lenne azt hinni, hogy az eladás mint tevékenység másolható, és vonzó ajánlat lenne az emberek többségének. Tapasztalatok szerint az emberek kb. 1% alkalmas és szeret is értékesíteni. Hagyjuk meg nekik ezt az örömöt. Másik ok, hogy ez a tevékenység nem tartozik az MLM kultúrájába, már jó ideje. Azok az tukmálós idők elmúltak, már ha valaki ezt csinálta volna.

Nézd meg a videót mik az alapvető hibák, amit sokan elkövetnek, még a tapasztalt hálózatépítők is!

OK!  Rendben de, mik azok az előnyök ami a Network Marketinget jellemzi?

Termék szempontjából egyedi és kiváló minőség jellemzi. Különleges és kivételes helyzet a mi esetünkben, hogy a Lavylites konkurencia mentes termékpalettával és kivételesen gyors hatásmechanizmussal rendelkezik. Ez fontos abból a szempontból , hogy rendkívül gyorsan születnek pozitív tapasztalatok.                                                                        ( ez az egyik ok ami miatt 80% feletti az újravásárlás, a mi üzletünkben)

Kis befektetéssel elindíthatóak a Network Marketing üzletek, nyilván más és más, rendszerektől eltérően.

Akár rész munkaidőben is elkezdhetőek ezek az üzletek, túlnyomórészt így indulnak az emberek.

Otthonról végezhető. A mai felgyorsult világunk megköveteli, hogy az információkat könnyen gyorsan lehessen cserélni, elavult technikának minősül , ha valaki minden, az üzlettel kapcsolatos anyagot információt kizárólag személyes találkozók alkalmával akarja, tudja megosztani az ismerősével. Ma már nagy luxus ha órákat kávézóban töltünk jelöltekkel, és nem utolsósorban rendkívül messze van a hatékony üzletépítéstől.

 Alacsony kockázat jellemzi ezeket az üzleteket. Egyrészt a termékek önmagukban ellenértéket és felhasználhatóságukkal garanciát jelentenek, másrészt bármilyen kifogás merülne fel a cégek kínosan ügyelnek a garanciális feltételekre, továbbá házhoz szállítással kapcsolatos minőségi szolgáltatásokra.

Korlátlan jövedelem lehetősége, ez az a kérdés ami viszont szakmailag némi hozzáértést és tudást igényel. Az nyilvánvaló tény, hogy rengeteg üzlet különböző kompenzációs tervvel, azaz kifizetési tervvel dolgozik. Sok olyan üzlet van ma hazánkban is, amely bizonyos értelemben ellenérdekeket szülhet egy szint elérése közelébe érve illetve utána. Vagy és ez is gyakori, hogy korlátozva van a jövedelem lehetősége, de ez hozzáértés híján, nem derül ki a kezdeti időszakban.(megjegyzem a Lavylites marketing terve a legmodernebb kifizetési tervek között van) Fontos megjegyeznem, hogy a marketing tervek esetében a szintek eléréséhez kivétel nélkül munkát kell belefektetni, itt utalnék vissza ahhoz a két alap gondolathoz amit a cikk elején leírtam.

Nem elhanyagolható gondolat, hogy milyen az üzlet lefedettsége a világpiacon. Az esetek 90%-ban magyarországra olyan üzletek jönnek, amik már a nagy piacokat letarolták, így az üzlet vissza vitele a nemzetközi porondra sok esetben irreálisan nagy idő és energia befektetést igényel, alacsony megtérüléssel. Nagyon könnyen tesztelhető, hogy van e esélyünk ilyen üzletben komoly eredményekre, magas üzleti szintekre. A Lavylites esetében egy nemzetközi piacra kilépő dinamikus és már komoly eredményeket felmutató cégről beszélhetünk, néhány éves pályafutás alatt. A folyamatos piacnyitások, sőt, az igazán nagy MLM piacok megnyitása, olyan egyedi lehetőséget biztosít egy ambiciózius kezdő, vagy már profi hálózatépítő számára, ami eddig Magyar emberek számára nem volt lehetőség.

Mi a Network Marketing egyik és talán legfontosabb alapelve, ami miatt vannak sokan, akik sikeresekké válnak, és még többen, akik még nem? Talán a legfontosabb alapelv a Network Marketing üzletben……

Segíts másoknak elérni a céljait, ezáltal a Te céljaid is megvalósulnak. 

Előre is köszönöm hogy megosztod a cikket az ismerőseiddel. Kövess minket a facebookon, katt ide!

Érdekelnek a részletek keress meg minket MOST  🙂 elérhetőségeinket itt találhatod 

Sikert és Bőséget kívánunk

Vica és Karesz

  

 

 
error: