A nyár legerősebb lépése a Lavylites házatáján

Ha egy szóval kellene megfogalmazni azt a mozgató erőt ami nap mint nap ösztönöz minket, az a Szabadság!

Fut a szekér, de rádobnál még két lapáttal?

Keresed hogyan tudnál még több bevételt, szabadságot….

Több szabadidőt és több pénzt szeretnél (egyszerre)…de helyette egyre kevesebb jut neked…mindkettőből…

Az állandó küzdelmek és problémák miatt szinte soha nem tudod, mit kéne tenned…soha nem tudsz igazán megoldani semmilyen vevőszerző rendszert (csak félútig jutsz)…ez pedig frusztrál…kiborít…és úgy érzed, tehetetlen vagy…

Hidd el, ezzel az egésszel nem vagy egyedül.

Számos vállalkozó nem tudja, hogy manapság, ebben az „új, – és bonyolult – gazdaságban” mit tegyen, hogy több jusson neki a „nagy tortából” (amit egyre kevesebb cég között osztanak szét).

Ezért minden nap vánszorognak előre, fogják a nehezen megkeresett pénzüket, és igyekeznek fenntartani és bővíteni a vállalkozásukat.

A stressz éveket vesz el az életedből…és szeretnél végre kicsit nyugodtabb lenni…

Én valójában csodálom a kitartásodat és a hozzáállásodat!

De légy reális. Ha mindaz, amit eddig csináltál, nem hozta el az áttörést…akkor…

Ha még keményebben csinálod ugyanazt…és közben más eredményt vársz, mint eddig…akkor valószínűleg nem gondoltad át ezt elég alaposan…mert ez önámítás!

Ha a szíved mélyére nézel, akkor pontosan tudod, hogy eljött a változás a változtatás ideje

A WFDSA (Közvetlen Értékesítők Szövetségének Világszervezete) elemzései évről évre megerősítik, hogy világszerte folyamatosan nő a közvetlen értékesítés forgalma. A tavalyi év kiértékelését pár héttel ezelőtt, június elején tették közzé, és ez is megmutatta: a network marketing népszerűsége töretlen.

Nemzetközi szinten a közvetlen értékesítés összforgalma rekord magasságba, 192,9 milliárd dollárra emelkedett 2018-ban, ami 1,2%-os bővülést jelentett 2017-hez képest. Az ágazat legnagyobb piaca a 2018-as év kiértékelése alapján Ázsia és a Csendes-óceáni térség, ezt követi Észak- és Dél-Amerika, majd Európa. Afrika és a Közel-Kelet a forgalom legkisebb részét adják, az éves növekedés mértéke azonban ebben a térségben a legnagyobb.

És hogy melyek a legnépszerűbb termékek? Magasan vezet a wellness-szegmens (33,2%) és a kozmetikumok (31,2%).

Nem lepődtünk meg ezeken a számokon, de jólesik a megerősítés. A Lavylites hat éve létezik és fejlődik töretlenül. Mára már hivatalosan jelen van az Európai Unió minden országában. Most pedig a legnagyobb forgalmú, a win-win üzleti helyzetekre leginkább fogékony kontinenseken készíti elő a piacnyitásokat.  Micsoda évek elé nézünk! Te is, bizony! 🙂

Brian Tracy említ az egyik könyvében egy értékesítési vezetőt, aki kötelezővé teszi az új értékesítőinek, hogy vegyenek maguknak részletre egy Cadillacet. Hiába mondja elborzadva az új értékesítő, hogy neki erre nincsen pénze: bemennek egy autószalonba, és kiválasztanak egy luxusjárgányt. Ha az új értékesítő nem írja alá az autóvásárlási szerződést, nem kapja meg a munkát.

Mi az értelme ennek a radikális módszernek? Brian Tracy úgy magyarázza, hogy az új értékesítő a kocsival együtt azt a tudatot is megkapja, hogy ő Cadillac-tulajdonos. Sikeres ember, aki luxusautóval jár. Az egész világ így kezdi kezelni őt, és neki is fokozatosan, észrevétlenül megváltozik a hozzáállása önmagához. Magabiztosabb lesz, nagyobb léptékben gondolkodik, és a kimagasló siker útját kezdi keresni.

Állítólag ezek az emberek az adott értékesítési terület szupersztárjaivá váltak – és persze a Cadillac törlesztő részlete sem okozott gondot nekik.

Mi senkit sem szeretnénk kényszeríteni semmire, és a sikerességet sem azonosítjuk egy luxusautóval. De azzal nagyon is egyetértünk, hogy a teremtő sikerre sokféle módon rá lehet hangolódni. Megerősítő emberi élményekkel éppúgy, mint egy-egy szép tárggyal, ami kiragyog a hétköznapok átlagosságából. Vagy az életstílusunk megváltoztatásával.

De hogy miért is beszélünk erről? A titokról napokon belül lehull a lepel….

Július 8-án megtudod!

Az információknak még nincs vége kövess minket az üzleti Facebook oldalunkon, Youtube csatornánkon, vagy az Instán, vagy  Podcaston

Hamarosan egy újabb izgalmas meglepetéssel jövünk!                                              Előre is köszönjük, hogy megosztod az információkat az ismerőseiddel, barátaiddal és irigyeiddel!

Keress bennünket bizalommal, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most!

Barátsággal

Éva és Karesz

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top