A fáradhatatlan szív

A szíved olyan fáradhatatlan, mit Te. Különleges izmainak nincs szükségük soha pihenésre. Ez a mitokondriumoknak köszönhető, a sejtek energiagyárának. Míg a kar vagy a láb izmaiban 1-2% a mitokondrium aránya, a szívben akár 35%. Sok-sok éven át, minden pillanatban pumpálja a véredet, ami naponta 1000-szer „kerüli meg” a testedet.

A népi bölcsesség mindig is tudta, hogy a szív nem pusztán motorja szervezetünknek, hanem érzelmi életünk középpontja is. Nem véletlen, hogy Ámor épp szívünket veszi célba nyilával, amikor szerelembe esünk, és úgy érezzük: meghasad a szívünk, amikor valami nagy bánat ér

A szíved érzékenyen reagál mindenre, Veled együtt. Ha örülsz, hevesen ver. Ha relaxálsz, egészen lelassul. Ha zenét hallasz, a szívverésed alkalmazkodik a zene ritmusához – már magzatkorodban is. Sőt, összehangolódik annak az embernek a szívritmusával, akit a legjobban szeretsz. De a szíved még emlékszik is. Az idegsejtekhez hasonló sejtek ezrei vannak benne, amelyek képesek az agytól függetlenül emlékeket megőrizni.

A szíved egyszerre erős és érzékeny. Hogyan vigyázhatsz rá? Végezz kardioedzést vagy tarts macskát? (Hiszen akiknek macskájuk van, azoknak bizonyítottan kisebb valószínűséggel lesz kardiovaszkuláris betegségük.) A Lavylites azt az elvet vallja, hogy a természetben minden megtalálható, amire a testünknek szüksége van. Segítünk, hogy ezek az értékes anyagok eljussanak Hozzád.

Pentyll Heart táplálék kiegészítőnk szőlőhéj-, galagonya- és olajfalevél-kivonatot, illetve szőlőmagolajat tartalmaz. Mind táplálják-óvják a szívedet és ereidet, és támogatják az optimális működésüket. Vigyázz a szívedre, hogy minél tovább dobogjon benned az élet ritmusa!

 

A nyári hőség és a hirtelen hőmérsékletváltozások megterhelőek a szív- és érrendszer számára. Ilyenkor még fontosabb mindaz, amit megelőzés és a szívünk erősítése érdekében tehetünk. A kíméletes kardioedzés, a tudatos relaxáció, az elegendő folyadékbevitel, a hideg-meleg zuhany és a mediterrán diéta mind segítségünkre vannak.

De a természet is sok csodálatos ajándékokat tartogat a szívünk számára. A népgyógyászatban jól ismert egybibés galagonya (Crataegus monogyna folium) jótékony hatását a 19-20. század során igazolták. A galagonya flavonoidokat, aminszármazékokat, proantocianidokat és triterpéneket tartalmaz. Támogató hatással van a fáradt, túlterhelt, stresszes szívre, javítja a szívizomsejtek aktivitását, serkenti a szívizom vérellátását. Értágító és vérnyomáscsökkentő hatású.

Ha ismered a Pentyll:Heart nevű táplálékkegészítőnket, akkor tudhatod, hogy fontos alkotóeleme a galagonya. (A termékösszetevőkben a „Galagonya gyümölcs/levél kivonat” kifejezést nemrégiben „Galagonya virágos hajtásvég kivonat”-ra pontosítottuk, de a termék összetétele nem változott.) Emellett a Pentyll:Heart szőlőmag-, szőlőhéj- és olajfalevél-kivonatot, illetve szőlőmagolajat tartalmaz, amelyek mind-mind a szív „szuperhősei”. Fogyasztási javaslat napi 3x-1 tabletta

További információkért keress meg minket! Itt megtalálod az elérhetőségeinket

Előre is köszönjük hogy követsz minket a Lifechanger  facebook oldalunkon

Barátsággal

Éva és Karesz

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top