Amerikából jöttem………Workshop egy igazi klasszissal

Hálózatépítőként hányszor kérdezted és hányszor tették fel neked azt a kérdést, hogy „Mit kell csinálni”?                  Aki aktívan dolgozik MLM rendszerben a naponta többször találkozik ezzel kérdéssel.

Eljött az idő, az emberek kezdenek felébredni, a kómából, és szembesülnek a problémával, hogy a heti 40-60-80 órás munkahét nem biztosítja számukra azt az életet amire vágynak. Amikor egy vállalkozó éjszaka felébred, és rájön, hogy valójában nem birtokolja a vállalkozásukat, hanem pont fordítva, a vállalkozásuk rabjaivá váltak.              Viszont rá kell jönni hogy nem egy iparághoz csatlakoztunk , hanem egy szakmához.

Ez a legfontosabb üzenet amit attól a Hálózatépítő Gurutól tudsz megtanulni, aki a vendége lesz a Lavylites évzáró nemzetközi hétvégéjének Bécsben. Amennyiben a jegyet szeretnéd megvenni jelezd felénk mielőbb. Amennyiben kíváncsi vagy hogyan tudnál ott lenni a cég meghívására, akkor figyelj és olvass tovább (video) .

Ki is ez a Guru? Ha ezeket a könyveit már olvastad
Az első kör te magad vagy!
Hogyan építsünk MLM pénzgyárat………..
Kockáztass ha biztonságot keresel……….
Manifesto / Kiáltvány
akkor pontosan tudod hogy OTT A HELYED azon a programon amiről most olvasol!
                                                     RANDY GAGE
“Az elméd egy eszköz, amivel vagy a gazdagságodat, vagy a szegénységedet hozod létre”

Hogyan készülj, milyen lehetőségeid vannak hogy kihasználd ezt a különleges lehetőséget?
Nézd meg a videót

November 24-én ismét Bécsben az ACV-ben kerül megrendezésre a Lavylites International Convention, melyre meghívtuk a méltán világhírű előadót és trénert, üzleti bestseller író Randy Gage-t, hogy tanítson a Lavylites Partnereknek a hálózatépítésről olyan ismereteket, amelyek alkalmazásával sokszorozni tudják az üzleti szervezetük és jövedelmük növekedését.

A rendezvény előtti napon november 23-án Randy Gage egy egész napos Workshop keretében vezetés- és üzletépítés témában fogja képezni, tanítani a Lavylites Partnereket.

Hogyan tudsz ott lenni? Milyen lehetőséged van akár minősülni erre a programra, a Lavylites vendégeként?          Kérdezd meg Most, és legyél velünk ott ezen a nagyszerű napon!

Ha tetszett az információ, kérlek oszd meg az ismerőseiddel. Ugye Te is szereted ha barátaid egy jó infóval meglepnek? Okozz örömöt egy ismerősödnek! Köszönöm

További infókkal találkozhatsz a facebook oldalunkon, előre is köszi hogy követsz minket

Sikert és Bőséget kívánunk

Éva és Karesz

 

 

 

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top