Bejelentések március végén

KEDVES PARTNERÜNK!

Örömünkre szolgál, hogy végre bejelenthetjük, a Lavylites University megnyitja kapuit! A megnyitó rendezvény 2017. március 25-én lesz Baselben. Azért választottuk ezt a helyszínt, mert Basel elismert és híres az orvosi egyeteméről és klinikáiról. A rendezvény a baseli egyetemi kórház előadótermében kerül megrendezésre, amely méltó helyszín a nap előadói és a témák tekintetében egyaránt.

Örömmel tudatjuk, hogy az eseményre az óriási érdeklődésnek hála a jegyek már mind elkeltek, teltházra számíthatunk. Ez a nap jelentős mérföldkő lesz a Lavylites cég és a Partnerek életében is, mert bemutatásra kerül a legújabb termékcsaládunk első „tagja” a PENTYLL:HEART táplálék kiegészítő termékünk. A másik szintén FONTOS mérföldkő, hogy a cég ÚJ WEBOLDALA is elérhető lesz a rendezvény napján.

A Lavylites University elnevezésű rendezvénysorozatunk, egy „utazó egyetem” lesz, amelyet igyekszünk eljuttatni minden olyan országba, ahol a tudásra szomjazó Lavylites Partnerek munkáját szeretnénk támogatni. Az egyetemi napokon partnereink elismert szakemberek színvonalas előadásait hallgathatják meg az adott napra kijelölt témában. Bízunk abban, hogy ily módon hatékonyan tudják támogatni tudásukkal téged, a Lavylites céget és a közös törekvéseinket.

A baseli esemény témájának középpontjában a SZÍV áll, nagyon értékes és kiemelkedően színvonalas előadók és előadások várják a résztvevőket 11 órai kezdettel. Az esemény előadóiról és az előadások témáiról a következő hírlevelünkben küldünk részletes információkat!

Baráti üdvözlettel,
Lavylites Team

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top