KONKRÉT JELEK HOGY TÖBBRE VAGY ÉRDEMES 

Szabályok kötelezettségek mind mind korlátozó akadályok már kora gyerekkorukban.

Ők azok, akik ha megkérdezed, mi leszel, ha nagy leszel, rávágja, hogy világot fog látni, gazdag ember lesz, művész, feltaláló és így tovább. Vannak, akik már gyermekkorukban tudják, hogy nagy dolgokra hivatottak az életben. Általában ők azok, akiket kevésbé érdekelnek a társadalom szabta korlátok, az erkölcsi kötelezettségek és szabályok. Azzá válhatnak, akik igazán lenni akarnak, azt teszik, amit szeretnének. Persze ezen az úton lesz rengeteg akadály, visszautasítás, és sok-sok rosszindulatú megjegyzés.

 Igenis tudsz élni az álmaid szerint, és hogy olyan naggyá válj, amilyenné szeretnél. Igen van, hogy sok időbe telik összehangolni az álmaidat és az élet realitásait, de ha végig csinálod, elmondhatod majd, hogy megérte.

Az alkalmazotti életet nem neked találták ki

Vezetőnek születtél és kész. Nehezen viseled, hogy másoknak dolgozz. Kifejezetten zavarnak a kötöttségek, alapvetően szabadságra vágysz. Ki akarod próbálni magad, tele vagy ötletekkel és a kreativitásod csak úgy élheted, ki ha szabad vagy, nem pedig úgy, hogy másoknak dolgozol. Bízol a jövőben, és minden adottságod abba fekteted, hogy jó életet élhess.

Ha eljön a megfelelő idő, akkor mindent odébb tolsz

Tudod, hogy a halogatás és a kivárás nagy különbség. Csak akkor nem állsz neki valaminek azonnal, ha tudod, hogy pont ez fog eljuttatni a jelenlegi helyzetből a következő pontra. Tudsz különbséget tenni mi az, ami az adott pillanatban fontos.

Törölj a kötelezettségeid listájából, ha elérkezik hozzád a megfelelő idő. Fontosabb, hogy olyasmikkel foglalkozz, amik elvezetnek a céljaidhoz.

Már gyerekkorodban is ellenérzést keltett benned a kötelező munkába járás

Mindig többre vágytál a biztonságos, gyakorlatias, rutinszerű életmód folytatásánál. Mindig a saját utadat akartad járni, érezted, hogy szabadon többet tudsz adni a világnak. Soha nem vonzott a 40 éves munkaterv napi 8-12 órás elfoglaltsága. (Látva a nyugdíjasok életét.)

 Hajlandó lennél ingyen is dolgozni a célodért

Na persze nem baj, ha egyre többet kapsz azért a munkáért, amit a világnak adsz. Fontos, hogy tisztában légy a saját értékeddel, és ne add magad olcsón. És miközben haladsz a célod felé abban a tevékenységben, amit imádsz csinálni, egyre sikeresebbé válsz, és többet tudsz adni azoknak akiket, szolgálsz.

Álmodozó vagy, aki persze hajlandó is tenni az álmai eléréséért

Gyermekként álmodozónak hívtak, mikor elmesélted a felnőtteknek az álmaid? Akkor még bíztál abban, hogy a világ csodálatos, és semmi akadálya nem lehet az álmaid elérésének. Később aztán megpróbálták neked bemagyarázni, hogy az álmodozás szó egyenlő az elérhetetlen szóval, és hogy csak csalódni fogsz a dédelgetett reményeidben.     Ideje korán elkezdted kapkodni a fejed a sok-sok „pofontól” amit a „jóindulatú” ismerőseid osztottak ki neked az álmodozónak.

De te tudod, hogy nem számít, hogy miként vélekednek rólad az emberek. Nem ereszted el a látomásaidat, a vágyaidat, úgy éled a személyes világodat, ahogy te ideálisnak érzed. Maradj meg hitedben és törj a céljaid felé.

Sokszor a megérzések alapján döntesz

A mély elhivatottságot az ember nem szokta tanulni, csupán csak egész bensőjében érzi, és teljesen rendben van ez így. Fontos tudnod, hogy az érzéseid az igazságaid, és naggyá léted sokat köszönhet neki. Figyelj az igazságaidra, hagyd őket kibontakozni, és irányítóvá válni, hogy meg tudd teremteni a vágyaid.

Tele vagy ötletekkel néha azt sem tudod, melyikkel kezd

Gyakorlatias vagy hamar átlátod a dolgokat. Egy egy ötlet pillanatok alatt jöhet és minél jobban benne vagy az életed sűrűjében annál többször érkezik hozzád. Légy hálás az ötleteidért, de figyelj rá, ne válj mindegyik rabjává, mert eltéríthetnek az eredeti célodtól. Döntsd el, hogy melyiket akarod először megvalósítani, és ha kell, vegyél igénybe segítséget. Hallgass a belső megérzéseidre, mi az, amit igazán szeretnél!

Mindannyiunknak megvannak, de legalábbis előkaparhatók a fiók mélyéről. Mi lenne, ha tényleg megvalósítanád, ha nem is a gyerekkori álmod, hanem azt, ami az elmúlt években költözött a szívedbe, szabad ember akarok lenni. Szabadon és anyagilag rendben akarok lenni. Hangold magad a belső hangod frekvenciájára: a “túl késő” nem létezik.

Tedd meg, de ne csak próbáld, már az út is boldoggá fog tenni, ha szívből teszed.

Előre is köszönjük hogy megosztod az információkat az ismerőseiddel, barátaiddal és irigyeiddel!

Kiváncsi vagy milyen a szabadság? Nézz rá erre az infóra 

Keress bennünket bizalommal, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most!

Barátsággal

Éva és Karesz

 

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top