Biológiai okostelefon a 21.században

Ha a Lavylites egyik kreációját használod, az olyan, mintha a jövő „biológiai okostelefonját” tartanád a kezedben. Egy olyan találmányt, ami hihetetlen népszerűség elé néz a következő években. Ami meg fogja változtatni azt, ahogyan élünk és ahogyan az életről gondolkodunk.

Egy-egy tudományos vagy technológiai felfedezés elképesztő sebességgel tudja átalakítani az emberek életmódját és kultúráját. Gondoljunk csak az elektromosságra, a penicillin felfedezésére vagy a napjainkban zajló digitális forradalomra.

A technológiai áttöréseket nem lehet megállítani – de nem is szabad, mert az életünk javulását szolgálják. Tudtad például, hogy 1870 körül a fejlett világban évente 3500 órát dolgozott egy átlagos ember?                                              1950-ben már csak 2500 óra volt az éves munkaidő, de közben a gazdaság a korábbinak a sokszorosát termelte mennyiségben és minőségben. 2010 körül pedig már csak 1500 órát dolgoztunk, és a termelés még tovább nőtt. Voltak átállási nehézségek közben, de az életünk egyre modernebb és komfortosabb lett.

Aki a Lavylites közösségének a része, már most olyan technológiai újításokat élvezhet, amelyek a következő évtizedek nagy áttöréseihez fognak elvezetni.

Milyen lesz a 21. század? Már eltelt belőle majdnem 20 év, mégis csupa kérdőjelet látunk. A technológiától várjuk minden problémánk megoldását, de tartunk is tőle. Napi témává vált a klímaváltozás, horror-szcenáriókat éppúgy felvetve, mint megoldásokat. Bármilyen kérdésről van is szó, a média túloz, a politika pedig kihasználja az indulatokat. Kinek higgyünk, miben bízhatunk?

Egy biztos: az emberiség évről évre biztonságosabban, gazdagabban és egészségesebben él. Sőt: soha nem volt még ilyen globális tudatunk, mint ma. És bár szokás „tények utáni” korszakról beszélni, valójában még soha nem volt ennyi információ az átlagemberek birtokában, mint ma.

Ezzel együtt a felelősségérzetünk is megváltozott. Soha nem voltak még ennyien, aki változtatni szerettek volna. Akik felismerték, hogy igen, az ő életükön is múlik a világ sorsa.

A globális változások korszakába értünk. Felelősséget érzünk nemcsak minden emberért, de az egész bioszféráért. Mostani felismeréseinkkel korrigálni tudjuk az elmúlt évszázadok túlkapásait. A régmúlt bölcsességét ötvözhetjük a jelen tudásával és gazdagságával.

Most az újratervezés, majd a kiteljesedés időszaka jön.

További infókért, kövess minket az üzleti Facebook oldalunkon, Youtube csatornánkon, vagy az Instán, vagy  Podcaston

Hamarosan  újabb izgalmas hírekkel jövünk!

Előre is köszönjük, hogy megosztod az információkat az ismerőseiddel, barátaiddal és irigyeiddel!  

Keress bennünket bizalommal, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most! 

-“Élvezd az életet a fájdalomra ott a Lavyl”-

Barátsággal

Éva és Karesz

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top