Új időszámítás kezdődik a Lavylites életében.

Eljött a Restart ideje!

A nyár hatalmas változásokat hozott a Lavylites életében. A háttérben gőzerővel folynak a fejlesztések, az elmúlt hónapokban. A nyár közepére már kiszűrődött néhány információ, viszont a  konkrét hírek júliusban jutottak el hozzánk.

Mik is ezek a hírek tömören?

A support működése felgyorsult, a csomagolások tovább fejlesztése megtörtént így gyakorlatilag szinte minden részlete környezetbarát kategóriába tartozik. Ehhez kapcsolódik egyik reggel érkezett Telegram bejelentés a Lavylitestől. Folytatásban ezt olvashatod 

Műanyagokkal átitatott világban élünk. Sokáig azt gondoltuk, hogy a műanyag az emberiség adománya, hiszen könnyen előállítható, remekül szigetel és strapabíró csomagolóanyag.

Az élelmiszerek biztonságos szállításától a távközlési kábeleken át az eldobható, steril orvosi eszközökig sok mindent köszönhetünk annak, hogy műanyagokat használunk és beléjük csomagolunk.

Ott van azonban a hulladékgazdálkodási probléma, amit jelentenek, és a műanyagok némely típusából kioldódó, káros anyagok kérdése is.

Mostanában kezdünk ugyanis rádöbbenni arra, hogy mennyire esszük meg a műanyagtányért és mennyire isszuk meg a vizespalackot is egy-egy étkezésnél.

 

Az egyik legelterjedtebb adalékanyag, amely kemény polikarbonát műanyagokban jelen van, a Biszfenol-A.

Az elmúlt években széles körben elfogadottan is igazolták, hogy a BpA könnyen kijut a műanyag termékekből, és már kis mennyiségben is egészségügyi kockázatot jelent.

Az Európai Vegyianyag–ügynökség 2 évvel ezelőtt, 2017. június 16-án végre kimondta, amit tudósok és zöld szervezetek már sok éve hangoztattak, hogy a Biszfenol-A (BpA) károsítja az emberi hormonrendszert.

Ez az anyag ma már hormonkárosítóként szerepel az EU “különös aggodalomra okot adó anyagok listáján”, melyek használatát indokolt korlátozni.

Ezért szeretnénk hangsúlyozni, hogy a Lavylites termékeit magukba rejtő flakonok BpA-mentesek. Ahogy minden más műanyag csomagolóanyagunk is! A használatuk teljesen biztonságos. 

Amikor pedig kiürültek, a műanyagos szelektív hulladéktároló várja a Lavylites-csomagolóanyagokat, hogy újrahasznosuljanak. Hiszen ez a fajta műanyag jó hatásfokkal és a legalacsonyabb károsanyag-kibocsátás mellett újrahasznosítható. Te is a szelektív gyűjtőbe dobod, ugye? Vagy más módon, kreatívan használod tovább otthon az üres Pentagonyl-palackokat?

A jövőre nézve pedig elárulunk egy titkot: különleges, sokat ígérő fejlesztéseket folytatunk, hogy a jövőben még kevesebb műanyaghulladék keletkezzen a Lavyliteshoz kapcsolódóan. (Forrás Lavylites.com)

A székház ősz folyamán tárgyalóknak és bemutató teremnek is otthont ad. A nyári hírek egyik nagy bejelentése három ázsiai piac előkészítése, Vietnám, Laosz, és Thaiföld, érdemes elkezedeni keresni kapcsolatokat ebben az irányban, hiszen tudjuk mennyire aktívak az ázsiai piacok.

De beszéljünk a legnagyobb port kavaró bejelentésről is a  Speed Up programról

Egy különleges, exkluzív autóprogramról amit  az alapító, tulajdonos Jakabovics Tibor neve fémjelez.

Videóban további részleteket tudsz meg a fejlesztésekről

Ha tetszett a cikk, kérlek, honoráld a munkánkat egy megosztással – előre is hálásan köszönjük! 

További infókért, kövess minket az üzleti Facebook oldalunkon, Youtube csatornánkon, vagy az Instán, vagy  Podcaston

Keress bennünket bizalommal, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most! 

-“Élvezd az életet a fájdalomra ott a Lavyl”-

Barátsággal

Éva és Karesz

Új innováció bevezetése a Lavylban

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: telegram
Telegram
error:
Scroll to Top