Bővíti termékkínálatát a Szerbiai piacon a Lavylites

A fejlődés megállíthatatlan, ahogy a világ változik, az élet változik, úgy a Lavylites cégben is folyamatos a változás, fejlődés. Az egyik legrégebbi, ezzel együtt sok kihívást megélt piacon is legnagyobb örömünkre beindultak a pozitív folyamatok amit termék paletta bővülése is mutat.

A most piacra kerülő termékek közül mi is kivétel nélkül mindegyikben jó tapasztalatokat szereztünk, és napi szinten használjuk. A termékek használatával kapcsolatos tapasztalataink jóval túlmutatnak a címkén olvasható leírásokon. Ehhez kapcsolódik a Lavylites magazinja a Macroscope 2019 1 kiadásában olvasható részlet:

„A világ változik, az élet változik, s te magad is állandó átalakulásban létezel. Bőröd tükre minden változásnak. Szüksége van gyengéd ápolásra, hogy bármilyen élethelyzetben védelmezzen téged, és úgy ragyogjon, ahogyan legbelül te is ragyogsz. Ha megadod a testednek és lelkednek a gondoskodást, a kibontakozás útjára lépsz. Gyorsabb lesz, mint gondolnád, és mélyebb, mint ami szemmel látható. Sokkal mélyebb,” Macroscope magazin

Mi az az öt termék amivel bővíti termékínálatát a Szerbiai piacon a Lavylites?

További részletekről pedig olvasd tovább a Lavylites hírlevelét  

Örömmel értesítünk benneteket, hogy újabb termék engedélyeztetési folyamat zárult le, azaz ismét bővült a Szerbiában elérhető Lavylites-termékek köre.

Mostantól kezdve szerbiai vásárlóink, partnereink is élvezhetik a Haevyl 3.I nevű, közkedvelt Lavylites-kreációt, amelyet – ahogy más országokban – itt is öt darabos kiszerelésben tudnak megvásárolni (5×30 ml).

A mindennapos bőr- és hajápoláshoz pedig ezután a Lavyl és a Solvyl termékcsalád kiváló tusfürdőjét és samponját is tudjuk ajánlani.

A Lavyl Clean és a Solvyl Clean tusfürdő kíméletesen tisztítja és ápolja a bőrt, a Lavyl Hair és a Solvyl Hair pedig a haj szépségéről gondoskodik, felfrissítve a fejbőrt.  A Lavyl-termékek a bőr és fejbőr optimális működését támogatják, míg a Solvyl-termékcsaládot kifejezetten a városi környezeti hatásoktól igénybe vett bőr ápolására fejlesztettük ki.

Ezek a fürdőszobai wellness-termékek nagy kiszerelésben, 200 ml-es Penta-flakonban érhetőek el.

Sok örömet kívánunk a Haelyl 3.I, a Lavyl Clean, Lavyl Hair, Solvyl Body és Solvyl Hair megismeréséhez!

Baráti üdvözlettel – Lavylites Team

További infókért, kövess minket az üzleti Facebook oldalunkon, Youtube csatornánkon, vagy az Instán, vagy  Podcaston

Hamarosan  újabb izgalmas hírekkel jövünk!

Előre is köszönjük, hogy megosztod az információkat az ismerőseiddel, barátaiddal és irigyeiddel!  

Keress bennünket bizalommal, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most! 

-“Élvezd az életet a fájdalomra ott a Lavyl”-

Barátsággal

Éva és Karesz

Új innováció bevezetése a Lavylban

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top