Elképesztő áron juthatsz hozzá! Ne maradj ki!

A karácsonyi sikeres akció után újabb bomba akció a Lavylites házatáján! Időben kattanj rá, mert csak a készlet erejéig tart a buli!

Olvass és számolj, megéri e?!! 

KEDVES PARTNERÜNK!

 

Az elmúlt év végén nagy sikert aratott a karácsonyi akcióként meghirdetett promóciós időszak, ami arra motivált minket, hogy az év elejére is meglepjük Partnereinket egy lendületes évkezdést támogató promócióval.

Évről-évre egyre több ismerősünktől halljuk, hogy „elmegyünk néhány napra síelni”, így arra gondoltunk, ez egy remek lehetőség lehet arra is, hogy megszólítsd azokat az ismerőseidet, barátaidat, akik kedvelői ennek a sportágnak, ezért ennek az akciónak a Sícsomag nevet adtuk.

Összeállítottunk egy igazán hasznos termékcsomagot olyan termékekből, amelyek maximális védelmet nyújtanak bőrünknek a hideg, jeges szél ellen és segítenek a regenerálódásban is. Bátran ajánld azoknak, akik még nem ismerik a termékeinket, hiszen lehetőségük lesz megismerni az alap termékeinket, amelyek a legtöbb vásárlónk kedvencei. De természetesen bárki megvásárolhatja ezt a csomagot, aki régóta Vásárlónk és az is aki újonnan ismerkedik termékeinkkel.

A Sícsomagban megvásárolt termékek mellé igazán különleges ajándék termékeket is kap minden Kedves Vásárlónk.

A Sícsomag tartalma:                                              

1 db Lavyl Auricum Sensitive 150ml

1 db Lavyl Body 200 ml

1 db Haevyl Impulse 450 ml

1 db Lavyl 32 50ml

1 csomag Lavyl Nose (3db)

Ajándék termékek a csomagban:

1 db Gemma Bright 50ml

1 csomag LaVylo (8 db)

 

A speciálisan összeállított Sícsomag nettó 200 eurós áron érhető el az akció időtartamában: 2018. január 16-tól a készlet erejéig. A plusz ajándékok összértéke 113 PV. A Sícsomag AutoActiverrel nem rendelhető csak normál vásárlással.

Bízunk abban, hogy azok számára, akik a Gemma termékcsaládunkat még nem ismerik, lehetőséget tudunk biztosítani a Sícsomag ajándék termékeivel arra, hogy tapasztalatokat tudjanak szerezni a sokak által kedvelt arckrém kipróbálásával.

A Sícsomagot a webshopban az Ajándékcsomagok között fogod megtalálni.

Regisztrációhoz kattints ide https://lavylites.com/hu/registration

További információkért kattanj rá a facebook oldalunkra Előre is köszönjük ha követsz minket 🙂 

Sikert és Bőséget kívánunk

Vica és Karesz

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top