Legyél tájékozott Lavylites termékeiről Ludwig Reisertől

Jó helyen lenni jó időben! Milyen sokszor hallottuk már, esetleg mi mondtuk ismerőseinknek, barátainknak. A vége ezeknek a híreknek kevés %-a volt az, de soha nem tudhatjuk, hogy melyik az a hír ami áttörést hozhat a hétköznapi életünkben. Ami ténylegesen nagy hatással lesz életünkre. Ez igazán csak akkor derülhet ki, ha nyitottan állunk az életünkben megjelenő ilyen tipusú információkra, megkeresésekre.

Na ez pont ilyen! Pontosítok, Ilyennek szeretném Éreztetni!

Szeptemberben a Lavylites Day-en már hallhattad Ludwig Reiser előadását, aki akkor még a Lavylites meghívott előadójaként volt jelen a rendezvényen és osztotta meg értékes gondolatait a közönséggel.

Az elmúlt hónapokban Jakabovics Tibor és Ludwig Reiser többszöri egyeztetés eredményeként jutottak arra a megállapodásra, hogy Ludwig Reiser a Lavylites szerződött Partnereként, mint a Lavylites hivatalos előadója tevékenykedik a jövőben.

Ludwig Reiser több, mint tíz éve gyógyítóként, természetgyógyászként, és kvantumfizikusként tevékenykedik.

Szokatlan karrierje által széleskörű tapasztalatot szerzett az emberekről, az orvostudomány és a gyógyítás területéről. Saját magát hídépítőnek tekinti a hagyományos orvoslás, az ősi gyógyító hagyományok és a modern kvantumfizika között.

Az Ő legnagyobb inspirációja az új korszak születése – egy új tudomány, egy új gondolkodás – melynek szentelte magát.

Néhány éve Európa-szerte előadásokat tart pontosan erről az új világról, ahova a Lavylites is tartozik. Előadásaiban megmutatja, hogy a tudomány, különösen a fizika igazán szórakoztató is lehet, és segít mindannyiunknak, hogy jobban megértsük a világot.

Ludwig eddig csak előadásokat tartott a Lavylites felkérésére, de ebben az évben a szorosabb együttműködés keretében Workshopokat is fog tartani, melyet először Budapesten hallhatnak az érdeklődők.

A workshop németről csak magyar nyelvre lesz lefordítva.

A workshop témája: egy közös ráhangolódás után tisztázzuk a Lavylites termékekkel kapcsolatos jogi alapokat és az ellenjavallatokat. Ezután jön a termékcsaládok bemutatása az alapjaikat képező tulajdonságok és nem a hatások szempontjából. Tanulunk többek között a meridiánokról, az energia testről, a fókuszról, a szinkronicitásról, a pszichoszomatikáról, a pszicho-energetikáról.

A Workshop időpontja: 2018. február 03. 11:00 – 18:00 óráig

Regisztráció a helyszínen: 10:00-tól

A Workshop helyszíne:  Lurdy Konferencia Központ

1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.    9-es Terem

Várunk szeretettel az első Lavylites Workshopon! Az ár nem tartalmaz ellátást, csak részvételre jogosít.

Legyél ott, tapasztald meg a Lavylites erejét és lásd meg a lehetőséget a változásra.                                                                Ez az az ajánlat ahol most jó időben lehetsz jó helyen

Várunk szeretettel, jelezz vissza, hogy legyen jegyed, jegyetek ha többen jönnétek.

További részletekért látogass a facebook oldalunkra, előre is köszönjük ha követsz minket.

Sikert és Bőséget kívánunk

Vica és Karesz

 

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top