Elképesztő pörgés! Féléves összesítő a Lavylitesnél!

Örülnél, ha a Te cégednél, vagy a munkahelyeden, ennyi pozitív információt és igen erős két számjegyű növekedést kapnál egy féléves összefoglalóban? Pláne, ha ennek a növekedésnek részese és élvezője is vagy?! Még jobban, ha ennek az eredményeknek a létrehozásában is aktívan részt vennél!? Nem is ragozom sokáig, mert annyi szuper hír van ebben az összefoglalóban, hogy még nekünk is zsong a fejünk tőle. Nézz bele, olvasd gyorsan át és gondold végig, mi lenne ha……..Te is részese lennél ennek a növekedésnek?! Röviden a koncepcióról

Visszatekintés és értékelés 2018. januártól- júniusig -fotók, videók, tények, adatok

Kedves Partnerünk!

Az év első felének végéhez közeledve úgy gondoltam készítek egy összegzést az eddig megrendezésre került eseményekről és a Lavylites Hálózatot támogató fejlesztésekről. Kicsit hosszúra sikerült, mivel sok minden történt,  de érdemes végignézni és -olvasni.

JANUÁR:

Lendületes évkezdésként január elején 700 fő részvételével került megrendezésre Zürichben a svájci piacnyitó eseményünk. A nap élményeit bemutató összefoglaló videót az alábbi linken megtekintheted:

https://lavylites.wistia.com/medias/ym736d9z6p

 

A svájci piac jelenleg az egyik legdinamikusabban fejlődő piacunk, hiszen a 2017-es év havi átlag forgalmához képest 2018 első 6 hónapjának átlag forgalmi értéke 53 %-os növekedést mutat.

Szintén januárban került megrendezésre a dubai piacnyitó eseményünk, melynek közel 200 érdeklődője mellett résztvevői voltak a Lavylites legeredményesebb hálózati vezetői is, mivel ez az esemény része volt a Titánium Challenge utazásnak. Élénk érdeklődést tapasztaltunk Dubaiban, és komoly erőfeszítéseket tettünk annak érdekében, hogy a tényleges működés mielőbb el tudjon kezdődni.

Az eseményről készült összefoglaló videót az alábbi linken tekintheted meg:

https://lavylites.wistia.com/medias/yconnc3ue0

Titánum Challenge minősültjeivel kirándulásokat tettünk Dubaiban és Abu-Dhabiban, majd Dubaiból tovább repültünk a csoporttal Phuketre. Ez az utazás felejthetetlen élményeket adott mindannyiunk számára, akik résztvevői voltunk, de az alábbi videó ezeket az élményeket számodra is elérhetővé teszi:

https://lavylites.wistia.com/medias/33fatpbmj2

 

FEBRUÁR:

A Titánium Challenge-ről visszatérve megrendezésre került az első Ludwig Reiser Workshop Budapesten 240 fő részvételével. Az esemény hatalmas sikert aratott, melynek híre gyorsan terjedt a hálózatban.

Szintén februárban bevezetésre került a Lavylites Family Bónusz, amely 1000 EUR plusz juttatás a Lavylites bónuszkifizetési rendszerén kívül, amellyel a kismamákat kívánjuk támogatni és motiválni. Eddig 18 Partnerünk teljesítette a feltételeket, és kapta meg ezt a bónuszt is a hálózati bónuszán felül.

Februárban meghirdetésre került az idei év legexkluzívabb kihívása a Tesla Challenge, melynek nyereménye egy Tesla Model S, amely Jakabovics Tibor a Lavylites alapító – tulajdonosának felajánlása 2018. legnagyobb növekedést elérő hálózatépítőjének. Az autócsoda a november 24-én Bécsben megrendezésre kerülő Lavylites International Convention eseményen kerül átadásra majd.

 

MÁRCIUS:

Márciusban Lengyelországban Katowicében, Gdanskban, Ausztriában pedig Marchtrenkben szerveztünk Ludwig Reiser Workshopot. A 3 eseményen összesen 630 Lavylites Partner vett részt és meríthetett Ludwig Reiser különleges látásmódjából és tudásbázisából, így bővítve saját magáról, a világról és a Lavylitesról szerzett ismereteit.

Szintén márciusban meghirdetésre került a november 23-án Bécsben megrendezésre kerülő Randy Gage Workshop, amelyre nemcsak jegyvásárlással, hanem minősüléssel is el lehet jutni. A minősülés feltételeiről a webirodában található híreknél olvashatsz. Eddig közel 300 Lavylites Partner teljesítette a kihívást, így Tisztelet jeggyel vehet részt ezen a napon, amelyre azért is büszkék vagyunk, mert Európában nagyon kevés Network Marketing cég mondhatja el azt, hogy a partnereit személyesen Randy Gage képezte. Ha még nem hallottál volna erről a jelentős eseményről, az alábbi videóból Te is megtudhatod miről tanulhatsz novemberben Randy Gage-től.

https://lavylites.wistia.com/medias/m16ch1bn62

ÁPRILIS:

Áprilisban további sikeres Ludwig Reiser Workshopokat szerveztünk Németországban Emsdettenben és Hirschaidban, Svájcban Winkelben, Csehországban Brnoban és Lavylites Day-t szerveztünk Lengyelországban Katowicében. Az 5 eseményen összesen 1100 Lavylites Partner vett részt és töltődött fel tudással és motivációval.

A katowicei Lavylites Day összefoglaló videóját az alábbi linken megtekintheted:

https://lavylites.wistia.com/medias/8w3g5kvqsd

MÁJUS:

A május is eseményekkel teli hónap volt. A hónap elején új, azonnali előnyöket biztosító Business csomagokat tettünk elérhetővé a webshopban. Május 12-én Fuldában 700 fő részvételével ismét motiváló és felejthetetlen Lavylites Day esemény résztvevői lehettünk. Az élményeket hűen tükrözi az alábbi videó:

https://lavylites.wistia.com/medias/ewh6w1zyd3

Május közepén meghirdettük újra a Leader Challenge-t, melynek jutalma a kihívást teljesítők részére  1 db iPad 9.7″ 128 GB (400 EUR értékű) Lavylites logóval ellátva amely hasznos támogatást nyújt majd minősült Partnereinknek az üzletépítésben. A kihívás részleteiről a webiroda Hírek menüpontjában olvashatsz. A kihívás 2018. augusztus 06-ig tart.

Május 22-23-24-én Balatonfüreden került megrendezésre az elmúlt évben meghirdetett Mercedes Challenge első 10 helyezettje részére Jakabovics Tibor által felajánlott 3 napos kirándulás. A kis csoport ebben a néhány napban színes programokon vehetett részt, melynek egyik állomása a Lavylites termékek központi raktára volt, ahol a kész termékek tárolása és a megrendelések csomagolása is történik. A Mercedes Challenge összefoglaló videóját az alábbi linken találod:

https://lavylites.wistia.com/medias/nq895fbv7c

Ezzel még nincs vége a májusnak, hiszen május 26-án Olaszországban Padovában és május 29-én Svájcban Zürichben szerveztünk összesen 500 Lavylites Partner részvételével Lavylites Info Esteket. Padovában Ludwig Reiser és Mátrai Szilárd, Zürichben Jakabovics Tibor és Mátrai Szilárd osztott meg értékes információkat a Lavylitesról érdeklődő jelenlévőkkel.

JÚNIUS:

A június 2 jelentős esemény előkészítéséről és szervezéséről szólt, melynek eredményeképpen június 21-én megkezdődött a Lavylites termékek értékesítése az Egyesült Arab Emirátusok mind a 7 emírségében. Ez egy jelentős lépés a Lavylites és Partnerei számára egyaránt, hiszen Európa után egy újabb földrészen is megkezdte működését hivatalosan is a Lavylites.

Június 22-23-24-én pedig egy újabb mérföldkőhöz érkezett a Lavylites történelme a Balatonfüreden megrendezett Családi Hétvégével vagy ahogy néhányan elnevezték a Lavylites Nyári Fesztivállal, amelyen 400 Lavylites Partner vett részt. Nehéz szavakkal megfogalmazni azokat az érzéseket és élményeket, amelyeket a résztvevők átélhettek, de az alábbi videó hűen bemutatja a 3 nap eseményeit.

https://lavylites.wistia.com/medias/bnjohs0993

Összegezve az év első 6 hónapjában a 9 országban 17 eseményt szerveztünk, amelyen összesen 4470 Lavylites Partner vett részt.                                                              

Eddig 3 kihívás – Tesla Challenge, részvétel a Randy Gage Workshopon, Leader Challenge – került meghirdetésre, és hamarosan közzé tesszük a Europe és a World Challenge kihívások részleteit is.

A következő napokban meghirdetjük a november 24-én megrendezésre kerülő Lavylites International Convention előtti estére, azaz november 23-ra szervezett Gála Vacsorára történő minősülés feltételeit.

További érdekes és hasznos információk:

A 2017-es év első 6 hónapjában keletkezett forgalmi adatokhoz képest 2018 első 6 hónapja országonként változóan 6 és 58 % közötti forgalom növekedést mutat.

2017. első 6 hónapjához képest 2018. első 6 hónapjában az újonnan regisztrálók száma közel 20 %-os növekedést mutat.

A júniusi dubai piacnyitást követően a következő 2 hónapban további országokat nyitunk meg az érdeklődő Vásárlóink, Partnereink számára, Luxemburgot és Spanyolországot valamint megkezdődtek az előkészületek a szerb piac megnyitására is.

Július 24-től különleges nyári akciót hirdetünk, így biztosítva lesz a pezsgés és lendület fenntartása a nyári hónapokra is!

Júliusban Lavylites logóval ellátott termékek kerülnek a webshopba: pólók, sapka, törölköző, és új toll. Erről hírlevélben hamarosan részletes tájékoztatást küldünk.

Ősszel pedig további színvonalas eseményeken várunk minden kedves érdeklődőt és üzleti partnert!

Bízom benne, hogy az elmúlt hónapokban történtek érdemi támogatást nyújtottak mindazoknak, akik komoly tervekkel kezdtek hozzá év elején a céljaik megvalósításához.

Ezt az összefoglalót elsősorban azért és azoknak készítettem, akik még nem szánták el magukat arra, hogy merjenek nagy célokat kitűzni és elindulni azon az úton, amelyen azok járnak, akik az elmúlt 6 hónap eseményeinek aktív részesei voltak.

Tervezd meg a 2018-as év második felében elérendő céljaid és vágj bele bátran a megvalósításukba, mert mi minden támogatást megadunk hozzá amit csak tudunk éppen úgy, mint az év első felében!

Sikeredért,

Honvéd Henriette

Marketing- és Kommunikációs Igazgató

Azt gondolom, ha idáig elértél, el is olvastad, akkor valamit elértem nálad. Mégpedig hogy megkarcolt az információ. További kérdéseiddel keress minket! Itt érsz el minket 

Barátsággal

Éva és Karesz

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top