Good News! Legfrissebb hírek 5 pontban

Balatonon hamarosan fellövik a Start rakétát és megindulhat a száguldás a Kék szalagért. A Lavylites az elmúlt hónapokban komoly szelet fogva, dagadó vitorlákkal halad céljai felé. Ha csak, ezt az évet nézzük, rengeteg esemény és újdonság került elő a cég ötletektől és céloktól fortyogó laboratóriumából. De ragadjunk ki csak egyet ebből a mostani 5 újdonságból. A napokban úgy esett, hogy több focival foglalkozó ismerőssel is találkoztunk, vagy beszéltünk. Lehet, hogy a VB. a ludas ebben, nem is érdekes. A Story lényege, hogy több sérülés alkalmával használtak már Lavyl terméket, rendkívül jó tapasztalatokat szerezve, azonban az általános és rendszeres használatot a VADA engedély hiány amiatt nem tudták bevezetni. Nagy örömmel jelenthetjük ki ez ma már nem akadályozza tovább a rendszeres használatot.

Na de ez csak egy hír a mostani hírek közül. Itt következik a cég hírlevele a többivel kapcsolatban is.

Néhány héttel ezelőtt hírt adtunk arról, hogy megnyitottuk képviseletünket Dubaiban. A dubai piacnyitással párhuzamosan előkészületek történtek az európai piacon is a már működő piacaink stabilizálására és újabb országok megnyitására.

Ennek eredményeképpen az alábbiakról tájékoztatunk:

1. 2018. július 06-tól lehetőséget biztosít a rendszerünk luxemburgi címmel történő regisztrációra. Ez azt jelenti, hogy az érdeklődő vásárlók és üzleti partnerek már luxemburgi lakcímmel is tudnak regisztrálni a weboldalunkon, és egyelőre a magyarországi 27%-os áfával tudnak termékeket rendelni a Lavylites webshopban.

2. 2018. július 11-től Csehországban már cseh koronával is tudnak fizetni vásárláskor a partnereink.

Megnyílt a Lavylites Central Europe Kft. bankszámlája Csehországban, így még kényelmesebb lesz a jövőben a vásárlás partnereink számára.

3. 2018.  augusztus elejére Spanyolországban is elérhetővé válnak a termékeink, és lehet majd spanyol címmel is regisztrálni, a kiszállítás az alábbi szigetek kivételével az egész országban működni fog: Ceuta, Melilla, Kanári-szigetek: Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura, La Palma, La Gomera, El Hierro.

A spanyol rendeléseket az első hetekben szintén a magyarországi 27%-os áfával tudják megvásárolni az érdeklődők, de már folyamatban van a helyi adószám és bankszámlaszám ügyintézése is.

4. A napokban a https://www.lavylites.com/documents/ feltöltésre került a Wessling Hungary Kft. doppingmentességet igazoló vizsgálati jegyzőkönyve a Lavyl Auricum, Lavyl Auricum Sensitive és Lavyl 32 termékeinkre vonatkozóan. A jegyzőkönyvek magyar, német és angol nyelven elérhetőek.

5. Az Egyesült Arab Emirátusok piacán meghosszabbítottuk az első 4 hétre meghirdetett START Pack akciónkat, így az akció 2018. augusztus 2-án ér véget és augusztus 3-án indul a LITE Pack akció.

A Egyesült Arab Emirátusok területén a megrendelések kiszállításának színvonalát újabb szolgáltató bekapcsolásával tervezzük biztosítani, amely még szintén július végéig megtörténik.

Bízunk abban, hogy ezekkel a fejlesztésekkel vásárlóink még kényelmesebben tudnak hozzájutni a Lavylites termékekhez, üzleti Partnereink pedig további piacokon és célcsoportokkal tudnak eredményesen üzletet építeni.

Figyeld további hírleveleinket, mert az idén nyáron még sok izgalmas hírrel fogunk szolgálni! Kövesd a facebook oldalunkat is https://www.facebook.com/LAVYLITES.officialpage/ ahol fotókkal, videókkal számolunk be a Lavylites aktuális eseményeiről.

Üdvözlettel, Lavylites Team

A nyár folyamán még sok újdonság érkezik a Lavylitestől. Többek között, olyan hír is, ami igen jelentősen felbolygatja a network marketing hazai és nemzetközi piacait. Kövess minket a facebook oldalunkon  további információkért érdekességekért.

Barátsággal

Éva és Karesz

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top