Élményvadász utazás

Kevés olyan embert ismerek aki ne szeretne utazni. Nyilván vannak, akik kevésbé vágynak távolabbi tájakra, talán azért, mert nem érzik, annyira komfortosan magukat, a hosszú utazás alatt, nem tudom. Mi azonban igazán lelkesek vagyunk, ha utazásról van szó. és ez az, ami itt, az üzletünkben is lehetőséggé válik, amennyiben készen állsz rá. Mitől lesz igazán telitalálat a Lavylites üzletbe belevágni? Jónéhány ok van a tartsolyomban, amit, mikor majd beszélünk a részletekről, megosztom Veled. De, mi az a 3 (három), kritikusan fontos szempont, aminek egy professzionális ajánlatnak, minden esetben meg kell feleljen? Mindannyian a nekünk megfelelőt keressük, legyen ez bármi, akár autót, házat, munkahelyet, vállalkozást, vagy akár, huuuu…párunkat keressük. De, gondolom abban egyetértünk, hogy van néhány alap feltétel amit, mintegy pirosan villogó szabályként meghatározunk magunknak. Mit jelent ez? Véleményem szerint azt, hogy, azt a határt nem lépjük át. Pl. azokból a tipusokból választok, ha autót akarnál venni, a többi nem érdekel, vagy meghatározod milyen városrészbe, környékre akarsz költözni, na tovább nem példálozok, mert még belecsúsznék valami kellemetlenbe :). Visszatérve, nyilvánvalóan, ha üzletet keresel, akkor vannak elképzeléseid, aminek egy üzleti ajánlatnak meg kell felelnie. Namost, ha, csak az első 3 feltétel ilyen erős, és egyedi, akkor azt gondolom, ez olyan mint a box-ban a KO. Nézz utána az oldalunkon a részletekért.

Mi az, ami még csigázza az érdeklődést, az élmények, amiket megélhetsz itt a Lavylitesben a pároddal, és a csapatoddal. Élmények amiket a cég szervez Neked, és nekünk, akik vezetőként gondolkodunk az üzletről. Ha már élményeknél tartunk, akkor itt az ideje, hogy átfusd, milyen utazásra, élményekre hív, a Lavylites cég és a csapatunk! Nézd meg, olvasd el, a következő Európai kihívást, ami a következő olyan élménycsomag amin vezetőként részt vehet(nél).

Kérlek olvasd át milyen feltételekkel, utazhat egy üzleti patrtner, erre az élményekkel teli útra.

Kedves Partnerünk!

2018-ban egy új kihívást hirdetünk, amely a feltörekvő partnereink üzletének növekedését és erősödését szolgálja.

A kihívás 2018. augusztus 21-től 2018. november 19-ig tart.

A kihívás tartalma:

  1. A minősülési időszak alatt – amely 2018. aug. 21-től nov. 19-ig tart (13 hét) – bármely 8 héten minimum Manager szintre minősülés
  2. A Manager szintű vezetőnek minimum 3 személyesen szponzorált aktív Partner szintű és 1 személyesen szponzorált minimum aktív Startup szintű üzlettárssal kell rendelkeznie a kvalifikáció teljes időtartama alatt.
  3. Csoportforgalom a személyesen szponzorált struktúrában 8000 QV/hét ehhez 1 direkt lábról maximálisan beszámítható 4000 QV
  4. Feltétel még a minősülés a 2018. november 23-án Bécsben a Hotel Meliában megrendezésre kerülő Gála vacsorára, a Managereknek kiírt minősülés szerint.

Amennyiben a fenti feltételeket teljesíted, részt vehetsz a pároddal (házastárs, élettárs) együtt, terveink szerint 2019. április elején egy 5 napos utazáson a napfényes Spanyolországba, melynek során meglátogatjuk a sok színű Barcelona nevezetességeit.  Az utazás tartalmazza a repülőjegyet, szállást, ellátást, programokat Neked és párodnak is.

Hozd meg ma a döntést és legyen egy aktív időszak a következő 3 hónap, melynek jutalma nem csak az üzleted fejlődése és ezzel arányosan a bónuszod növekedése lesz, hanem egy csodálatos, felejthetetlen, életreszóló élményekkel teli utazás is!

Továbbirészletekért keress minket Most! Elérhetőségeinket itt találod…..

Előre is köszönjük, hogy követed az üzleti oldalunkat. Itt találod a Life Changer oldalt

Barátsággal

Éva és Karesz

 

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top