Brilliáns üzlet, bivalyerős tények

Mi az, ami kiemeli az üzletünket a mindennapi üzleti ajánlatokból? Az átlagból? Több okot, is felsorolhatnék Neked, és meg is tenném szívesen, de csak miután, néhány információt átnéztél az oldalunkon. Egy dolog biztos, bivalyerős tények mellett magabiztosan tekintünk a csapatunkkal a jövőre. Tavaly szeptembere óta rengeteg újdonság, és fejlesztés mellett új piacok elindítása is tarkította az elmúlt évet. A cég növekedése fejlődése felgyorsult, átlépett egy magasabb fokozatba. Ez fogjuk megünnepelni szeptember 22-én a Westend Hiltonban. Szeretnénk megmutatni mi történt, hogy láss egy összefoglalót, hogy egy év alatt mekkora erejű pozitív változások történtek. Ajánlatok jönnek mennek, kicsit csillognak azután eltűnnek a félhomályban mintha itt se lettek volna. A Lavylites fejlődik, erősödik fennhéjázás és különösebb frázisok pufogtatása helyett teszi a dolgát. Korrekt háttér, kiváló produktumok, nagyszerű marketing terv, a nyitott szemmel, és tiszta gondolatokkal rendelkező érdeklődőket, hamar megérinti. A ma leghatékonyabb non-verbális kommunikátora gyors és hatékony működésével, pillanatok alatt kedvelté válik a fogyasztók táborában is. nem véletlen, hogy az újra vásárlás aránya messze magasabb a termékes üzletekénél. Hasonlót, pedig azért nem írok le, mert ha valami egyedi az összehasonlíthatatlan. Ez nagy felelősséggel jár és egyben óriási kihívást jelent. A Lavylites él és növekszik, szép csendben halad a nemzetközi piacokat meghódítva.

Az elmúlt időszakban többen kérdezték tőlünk,…..komolyan a Lavyl még működik? Mi csak mosolygunk…..

Az alábbiakban itt olvashatod a részletes programot. Mi várunk és számítunk Rád!

Kedves Partnerünk,

Eltelt egy év, újra közeledik a szeptember és az a nap, amikor újra összejönnek Budapesten a Lavylites partnerek, hogy együtt töltsenek egy igazán izgalmas és különleges napot 2018. szeptember 22-én.

A találkozók, konferenciák az üzlet és a közösség fejlődésének mérföldkövei, a közös ünneplés és tanulás méltó helyszínei. Így lesz ez ezen a szeptemberi szombaton is, a WestEnd Hilton rendezvény termében a Lavylites Day Budapest rendezvényen.

A nap tervezett programja:

09:30 – 11:00  Regisztráció

11:00 – 11:10 A rendezvény megnyitása

11:10 – 11:30  Mátrai Szilárd előadása

11.30 – 12.30  Ludwig Reiser előadása

12.30 – 13.30 Ebéd szünet

13.30 – 14.00 Elismerések, Sorsolás

14.00 – 15:00 Stefanie Henry előadása – Senior Manager

15.00 – 15.30 Kávészünet a WestEnd Hiltonban

15.30 – 16.30 Magyar hálózatépítők előadásai

16:30 – 17.30 Laurent Kalmes előadása – Manager

17:30 – 17:45  Sorsolás, rendezvény zárása

Vegyél részt a budapesti Lavylites Day-en, szerezz egy új jövőképet, erősítsd a hited. Támogasd a csapatod, és a növekedést az üzletedben azzal, hogy nem egyedül jössz el, hanem a partnereidet is elhívod magaddal.

Fontos információ! A rendezvény előadásai magyar és német nyelven hangzanak majd el, de az eseményen tolmácsolást biztosítunk szlovák, szerb és szlovén nyelvekre. A német nyelvű előadásokhoz természetesen magyar nyelvű tolmácsolást is biztosítunk.

Sajnálni fogod és mi is, ha lemaradnál, így még most gondoskodj a részvételedről elővételben. A belépőjegy ára nettó 19 Eur, amely tartalmazza a délutáni kávészünetet.

Szeretettel várunk Budapesten a Lavylites Day-en.

Rendeld meg jegyedet MOST! Keress minket további információkért

Barátsággal

Éva és Karesz

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top