Mi lenne ha......változtatnál?

Ez a kérdés, ebben a formában vagy hasonlóképpen feltéve, minden esetben egy újdonsággal kapcsolatban fordul meg a fejünkben. Ez az a kérdés, amit, már ha felteszel magadban, vagy a pároddal beszélgetés közben, amikor ötlet születik, és már elindul a gondolat az esélylatolgatás.

Rendszerint néhány lényegi kérdésen kívül szinte nem szokott több előfordulni ezen a néhány variáción. A többi kérdés már általában technikai és megvalósítással kapcsolatosak szoktak lenni.

Nézzük mi ez a néhány forró kérdés?

Mi lenne ha ….. ez az első kérdés, ami megcsillant egy a változással, változtatással kapcsolatos gondolatot. legtöbbször a forró kérdésre jön a langyos puding válasz.

Nekem ez nem való….belső gát gyorsan kezdi kifejteni hatását, mi lenne, ha ez pont nekem lenne megfelelő !?

Kedvencem következik, ÉN nem vagyok olyan, esetleg olyan típus …ezt variálhatod. És mi lenne, ha megtanulnád, hogyan lehetnél sikeres!? Azt hallottam, hogy …… Aha értem, mi lenne, ha megtapasztalnád !?

Van olyan ismerősöm, akinek nem jött be … Tényleg, és még mennyi minden van, ami nem sikerül úgy egyébként sok embernek…És mi lenne, ha Neked sikerülne?

Ezek a kérdések-válaszok azok, amikkel az életemben minden esetben találkoztam teljesen mindegy milyen témáról is legyen szó. De, ha belegondolsz és még egyszer végig olvasod, rájössz, hogy a nyitott gondolkodást segíti, erősíti, ha így mész végig rajta.

Miért kezdtem ezzel a bevezetővel? Ha még itt vagy és figyelmesen olvasol, akkor üdvözöllek, egy érdekes gondolat soron szeretnélek végig vinni. Csodálkoznék, ha még egyik verzió sem akadt volna utadba

Néhány tömören megfogalmazott élethelyzet a 21.századból! Ébresztő jó reggelt! 

“Voltam alkalmazott! Tudom mit jelent, hajnalban kelni, és későn hazaérni, fáradtan és úgy várni a pénteket, mint a megváltást! Nem maradtam az sokáig, a magam ura akartam lenni!”

„Voltam hagyományos vállalkozó, tekertem a mókuskereket, és a saját magam rabszolgája lettem, napi 12-14 órát dolgoztam, hogy több legyen a bevételem, mind a kiadásom!”

„vezető beosztásban dolgoztam, volt, hogy egy évben egyszerre több bankfiókban is el kellett végeznem a feladatokat, mivel leépítés volt. Iszonyú megterhelés és stressz alatt éltem persze ígéreteket folyamatosan kaptam, amiből semmi nem lett. Egyik reggel egy telefont kaptam azonnali felmondással, és a biztonsági őr kísért végig hogy összeszedjem a személyes holmimat. Még elköszönni sem engedtek”

Mindennapos helyzetekről beszélek, teljesen mindegy, hogy milyen színű kalitkában tekered a mókuskereket, a tényen nem változtat, dobozból dobozba élsz. Mielőtt fehúznád a szemöldököd  és keresgélnéd a középső ujjad, csak jelzem, nem szeretnék ajánlatot letolni a torkodon.

Egyszerűen csak, mint egy ejtőernyőt szeretném, ha kinyitnád a füled, szemed a gondolataid. Pár perc figyelmed kérem. Lehet, hogy már sasolsz, keresőben vagy, mert már elindult a fejedben, a szívedben, hogy akarsz valami mást, mint amiben most vagy.                                                                                             

Valami nem OK, valami nem tetszik, valami másra vágysz, valahol eltévedtél attól a céltól, ami felé elindultál valamikor, de eltérültél.  Szoktuk mondani úgy néz ki mintha rossz falhoz támasztottad volna a létrád.

Lehet, hogy már megfordult a fejedben az a gondolat, hogy…..Mi lenne ha…. ?

Hová tartasz, biztos jó az irány?

Van egy kérésem, kérlek, gondold át, hogy ahol vagy ahol dolgozol, amit csinálsz, ahová tartasz, az megfelelő eszköz ahhoz, hogy úgy élj belátható időn belül, ahogyan ezt kitűzted?

Hogy úgy éld az életed, abban az életminőségben, ahogyan azt 10-15-20 évvel ezelőtt? Ha igen örülök és gratulálok, akkor Te szabad ember kategóriába tartozol, aki úgy él és azt és úgy tehet, ahogyan szeretné, ahogy szerette volna.

Korlátok nélkül. anyagi biztonságban. ha egy kicsit sántít a story és még mindig őszinte vagy magadhoz, akkor most szeretnék rátérni a mondanivalóm lényegi részére.                        Más(képp) élet, más(képp) munka, és szabadság, amiről szeretnék pár szót váltani Veled

Ismersz olyan embert, van esetleg olyan a környezetedben, aki az életét utazással tölti és egy laptopról intézi a dolgait?                                                                      

Az elmúlt időszakban több olyan sráccal találkoztam akár itthon akár külföldön, akik egy laptoppal járkálnak a világban és tulajdonképpen a laptopon keresztül tartják a kapcsolatukat a cégükkel és ezen keresztül végzik a munkájukat. Viszonylag kötetlenül.

Lehet hogy már szemezel vele egy ideje?

Online Networking, talán már erről is hallottál, de elképzelhető, hogy a gyakorlatban még nem találkoztál ezzel a tevékenységgel. Mi az előnye hogy online networker vagy?

Az első az, hogy rajta tartod a vállalkozásodon a kezed Te magad vagy a vállalkozás. Ez olyan, mikor rajta tartod a vállalkozásodon a kezed, mintha a pulzusod tapintanád. Bármikor és bárhonnan kezelni tudod, úgy hogy nem vagy helyhez és időhöz kötve.

Persze az első időben vannak sokkoló tényezők, nincs főnök, nem mondják meg mikor és mit csinálj, mi a feladat. Ez az első időszakban sokkoló lehet J. Itt azonban egy eszközt és egy rendszert, útmutatást kapsz a kezedbe. Azokkal dolgozunk együtt, akik felismerik ezt a lehetőséget, hogy itt megszűnnek a munkahelyi korlátok, a főnök beosztotti viszony.

A fizetésemelés a prémium és a szabadság munkahelyi korlátozó hatásai. Tudjuk, látjuk, hogy ezek mind-mind, előbb utóbb frusztrálóan hatnak, csak idő kérdése. Óriási inspiráció, hogy egy telefon egy laptop segítségével, otthonról vagy bárhonnan, vezetheted az online nemzetközi vállalkozásod.

Kiket keresünk, honnan tudjuk ki lesz az?

Mi azokat az „őrülteket” keressük, akik elhiszik, hogy képesek változtatni az életükön. Azokat, akik várnak arra a lehetőségre, amivel változtatni tudnak és tudják mire képesek, mire vágynak és ehhez keresik az eszközt és azt a céget, csapatot, akikkel ezt meg tudják valósítani.

Nincs nagy eszköztár, egy okos telefon, laptop, internet az, ami kimeríti a technikai felkészültséget. Egyszerű és hatékony munkára törekszünk. Másolható és követhető lépések sorozatát végezzük, és mutatjuk, adjuk tovább. 100% online, akár főállás mellett elindítva.

Ha egy szóval kellene megfogalmazni azt a mozgató erőt, ami nap, mint nap ösztönöz minket, akkor az a SZABADSÁG. Hiszünk abban, hogy aki akar, az képes!

Ha igazán akarsz valamit, készen kell állnod a kemény munkára!Tudod mi az érdekes? Eszeveszetten ÉLVEZNI fogod! Kristálytiszta jövőkép, utazás, korlátlanság, tervezhető jövedelem, mind megvalósítható.

Egy online vállalkozás, ötvözve több iparág előnyeit, ezt használva, nagyon hatékonyan építhető egy teljesen globális vállalkozás!                                                                                           Mi lenne ha ……….ez most Neked szól.

További információkért kövess minket Facebook oldalunkon, Youtube csatornánkon, vagy az Instán

Hamarosan egy újabb izgalmas meglepetéssel jövünk! Előre is köszönjük hogy megosztod az információkat az ismerőseiddel, barátaiddal és irigyeiddel!

Keress bennünket bizalommal, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most! 

Barátsággal

Éva és Karesz

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: telegram
Telegram
error:
Scroll to Top