Hogyan legyél Leader?

Ne köntörfalazz! Pénz miatt kezdtél bele az MLM üzletbe. Mondhatod a szép és nemeslelkű szövegeket, romantikus köntösbe csavarva, de szinte biztos, hogy félrebeszélsz. Miért mondom ezt? Sok-sok év tapasztalatából. Még valami a nagy tesztek igazolják az állításomat. Hamar rá fogsz jönni mire gondolok. Egy storyt elmesélek gyorsan és szerintem egyet fogsz velem érteni. Ugye Te is fontosnak tartod az egészségedet? Még az is lehet, hogy foglalkozol is evvel a témával, és használod napi szinten az általad kedvelt termékeket. Na de itt a story.

Te is szoktál találkozni bevásárláskor mindenféle akciós terméket, utazást ajánló értékesítőkkel.  Egyik ilyen teszt során a nagyáruház bejáratánál megállították az embereket, és megkérdezték tőlük melyik csomagot választják, egy 20000 Ft értékű egészségvédő termék csomagot amiben minőségi termékek vannak, vagy 15000 Ft Kp-t? INGYEN!

Szerinted milyen volt az elfogadási arány a két csomag tekintetében? (lejjebb megkapod a választ)

Nem kergetem tovább a szavakat, szeretnék megosztani veled egy olyan információt, ami lehet, hogy segíthet Neked az élet minőségeden változtatni. Mellőzném a nagy szavakat és a könnyű pénzkereset, szivárványos igéreteit. Viszont megígérem hogy amennyiben végignézed a videót, képben leszel és tudsz választani, hogyan akarod folytatni a megkezdett „beszélgetésünket”.

Tartozom egy statisztikai számmal a választást illetően. meglehetősen siralmas, de ettől még igaz. A válaszokat adó emberek túlnyomó többsége a KP-t választotta. 95%! Vajon miért? Ebből a tesztből is kiderült, hogy a pénz mennyire fontos a mindennapokban. Szinte bármit képesek feláldozni a pénz oltárán, még az egészségüket is, de ha beüt a krach akkor megy a sírás rívás. Te hogy vagy ezzel? Neked mi a nyomógombod? Hogy állsz a szabadsággal? Mit jelent ez a szó számodra? Ha csak az éves szabadság jut eszedbe, vagy éppen egy kifogás, akkor nem Te vagy a mi új Leader-ünk?!

Heti 3-500 Euró kb amit a Leader szinten meg tudsz keresni. Átlag!  Remélem logikusan hangzik, hogy ez persze Rajtad múlik, és nem egy fizetési ajánlat. Jó ha tudod, ez itt csak a kezdet.

További információkért keress minket MosT! Itt elérsz minket

Előre is megköszönönjük, hogy amennyiben érdekesnek tartottad, vagy éppen felháborítónak, ezt a cikket,          megosztod az ismerőseiddel! Facebook üzleti oldalunk Rád vár köszönjük a Like-odat

Barátsággal

Éva és Karesz

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top