Startol Luxemburg

Home / Hírek / Startol Luxemburg

Startol Luxemburg

Mikor valaminek eljön az ideje, akkor az ember csak kapkodja a fejét, honnan a fenéből került elő ez a cég. Elképesztő hatékony és gyors működésű termékei, méltón elismerést váltanak ki amerre kipróbálják a világ bármely táján. A tapasztalatok makacs dolgok, akárcsak a tények, amik a cég eddigi teljesítménye mögött állnak. A cégünk ősz elején éri el az óvodába induló kisgyerekek korát, most lesz 4 éves szeptemberben. Fiatal kora ellenére USA beli hasonló induló cégek megirígyelhetnék az eredményeit.

Előző cikkben olvashatsz arról, hogy van néhány olyan Ász a cég ajánlatában, ami igen előnyös ajánlat lehet, a nyitott szemmel kereső szabad életformát kereső aktív és kihívásokat kereső embereknek. Tudod értékelni azt hogy mit jelent egy konkurencia nélküli ajánlat a mai üzleti világban?

Egy kis ízelítő abból az életérzésből amit a Lavylites nyújthat Neked is.

 

Ha visszatértél gondolatban az álom nyaralásodból akkor hadd hozzalak vissza a realitások talajára. Alul olvashatod a cégünk kommunikációs igazgatójának levelét amiben a Luxemburgi piac megnyitó rendezvényének részleteit adja át nekünk.

Kedves Partnerünk!

Az idei évben számos hírlevelünkben olvashattál már arról, hogy Ludwig Reiser Workshopot szervezünk Európa valamely országában. Az idei évben eddig 8 alkalommal szerveztünk Workshopot Ludwig Reiser előadásában különböző országokban és nyelveken (Magyarországon, Lengyelországban, Csehországban, Németországban, Ausztriában és Svájcban) de az mindegyik előadásról egyformán elmondható, hogy nagy érdeklődéssel érkeztek a Partnereink és elégedetten távoztak, mert olyan információkat adott számukra az a nap, amelyre már régóta vártak.

Az eddig megrendezett események helyszínei olyan országokban voltak, ahová már régóta szállítjuk és évek óta használják vásárlóink a Lavylites termékeket. Luxemburg egy új ország, új érdeklődőkkel és vásárlókkal, akiknek a kérésére szervezzük ezt az eseményt. Ez természetesen azt is jelenti, hogy már a rendezvényt megelőzően lehetőséget biztosítunk arra, hogy luxemburgi címmel regisztrálni tudjanak az érdeklődők a Lavylites hálózati rendszerébe vásárlóként és üzleti partnerként is.

Mit érdemes tudni Ludwig Reiserről? Hivatását tekintve több, mint tíz éve gyógyító, természetgyógyász, és kvantumfizikus. Szokatlan karrierje által széleskörű tapasztalatot szerzett az emberekről, az orvostudomány és a gyógyítás területéről. Saját magát hídépítőnek tekinti a hagyományos orvoslás, az ősi gyógyító hagyományok és a modern kvantumfizika között.

Az Ő legnagyobb inspirációja az új korszak születése – egy új tudomány, egy új gondolkodás – melynek szentelte magát.

A workshop témája: közös ráhangolódás után tisztázzuk a Lavylites termékekkel kapcsolatos jogi alapokat és az ellenjavallatokat. Ezután jön a termékcsaládok bemutatása az alapjaikat képező tulajdonságok és nem a hatások szempontjából. Tanulunk többek között a meridiánokról, az energia testről, a fókuszról, a szinkronicitásról, a pszichoszomatikáról, a pszicho-energetikáról.

A Workshop időpontja és helyszíne:

2018. július 07. Luxemburg  – DoubleTree By Hilton Luxemburg

                                                  Elba Luxemburg Hotel S.á.r.l.

                                                  12, Rue Jean Engling

                                                   L-1466 Dommeldange

                                                  Luxemburg

                                                  

                                                  11:00 – 17:00 óráig

Regisztráció a helyszínen: 10:00-tól.

Jegyek elővételben kaphatók a webshopban. A jegy ára netto 39 EUR. Az ár tartalmaz ellátást is. / Welcome Coffee, Lunch, Coffee Break /

Baráti üdvözlettel,

Amennyiben kíváncsi vagy a részletekre, keress minket az elérhetőségeinken mielőbb!

Kapcsolódj ránk a fecebook üzleti oldalunkon

Barátsággal

Éva és Karesz

 
error: