Hogyan lesz profi az online marketinged 2020-ban?

Hogyan tervezed az online jelenléted az új évben? Azért teszem fel ezt az ártatlannak látszó kérdést, mert még mindig nagyon kevés kisvállalkozó értette meg, hogy nem mehet így tovább. Amit online jelenlét néven csinálnak, (vagy sem), az több mint kevés. Kevés a szinten tartáshoz, a növekedéshez, pedig harmat gyenge.

Pedig ma már a csapból is ez folyik, az online marketingesek hada lesi a kegyeidet (pénztárcádat), hol és hogyan tudná elképesztő hatékonysággal és persze tapasztalataival felvirágoztatni a vállalkozásodat. Volna pénzed rá? Igen is meg nem is.

Bizonytalan vagy az eredményben? Sok rosszat hallottál, jót meg keveset? Megértem, pontosan tudom mire gondolsz.

Ha még nem költöttél (égettél el) néhány százezer forintot hirdetésekre eredménytelenül, vettél tanfolyamokat, rendeltél meg százezrekért online „szakembertől” eredménytelen munkát akkor még nem jártál a pályán, őt, jegyet sem vettél, hogy megnézd, mi folyik ezen a területen.

Kérdezem tőled, ki ismeri legjobban a Te vállalkozásod? Ki látja legjobban a terület előnyeit, hátrányait? Ki tud róla legjobban beszélni művészi sallangok nélkül, csak őszintén? Ki az, aki a vállalkozása költségeit ismeri és szeretné a költségeket is a kezében tartani, ha már online rendszerre adja a fejét?

Ha a kérdésekre azokat a válaszokat adod, amire gondolok, akkor az alábbi videót megnézed és elgondolkozol közben, vajon ez az, amit végre nekem találtak ki?  /Hangot adj rá /

Kíváncsi vagyok a rendszer melyik része tetszett a legjobban?! Előre is köszönöm, ha megírod. Nem foglak győzködni én is utálnám. Vagy megfogott benne valami, vagy felejtsd el.

Viszont ha úgy látod, jó lenne megbeszélni néhány részletet akkor, van egy javaslatom, itt ez a gomb, ha rákattintasz, tudsz nézni a neked alkalmas időpontot, amikor beszélhetünk a kérdéseidről.

Szóval itt egy gomb a 30 min. Free megbeszélésre  

 

További infókért legyél velünk Facebook oldalunkon, Youtube csatornánkon

Előre is köszönjük, hogy megosztod az információkat az ismerőseiddel, barátaiddal és irigyeiddel!  

Keress bennünket bizalommal, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most! 

Barátsággal

Karesz

Royaltie online platform

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top