Ami elsőre látszik! Haj, Bőr, Köröm tapasztalatok a Lavyl termékek használatával

Az eddigi elégedett termékfelhasználók tapasztalatai alapján

Termék tapasztalatokban leírtak nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi beavatkozásokat, ezért használatukról tájékoztassa kezelőorvosát gyógyszerészét

Ekcéma

Két éves kisfiamnak, Félixnek magas láz miatt több helyen, nagy területen, órák alatt kijött az ekcémája, ami sajnos gennyes is lett sok helyen. Estére jutottunk a bőrápoló olajhoz, amivel bekentük, és másnap reggelre határozottan csökkent a gyulladt vörösség, estére a gennyes területek mindenhol feltisztultak, és a hegek harmadnap délutánra már el is kezdtek lehullani. Napi háromszor kentük az ekcémás foltokat a lábain, karjain és a nyakán. Ugyan véglegesen nem múltak el, de a bőrápoló olajjal nagyon jól kordában tarhatóak.

Sz.M. (Budapest)

Övsömör

Sensitive testpermetet ittam naponta 5 alkalommal (3 puff 1 dl vízben), ezzel együtt naponta 5x fújtam a területet, ahol volt a probléma. Gerincemet és a tarkómat napi kétszer reggel és este fújtam. Fürdésnél pedig a tusfürdőt használtam, viszont nem mostam le, hanem megvártam, hogy rám száradjon. Ezzel fel tudtam gyorsítani a regenerálódási szakaszt.

B.T.  45 éves (Abda)

Pattanásos hát

20 éves fiú, nagyon pattanásos hátára használta, tisztítás után végig befújtuk a hátát alkoholos spray-el  este és reggelre az égő, vörös pattanások szinte teljesen elmúltak. Naponta egyszer végig fújva a pattanásos bőrt teljesen tiszta marad.

(F.Áron)

Pattanásos bőr

11 éves kislány pattanásos bőre 1 nap alatt elhalványult, senzitíve spray-eltestpermettel 1-2 puff napi 2 alkalommal folyamatos pattanásnélküliséget értünk el.

(F.Nóra)

Pattanásos bőr

Kamaszkorom egyik nagy problémája a gyulladt pattanásos bőr. A sensitive testpermetet használom. Naponta 3x, de van, hogy 5x is befújom az arcom és a hátam. Minden nap 2x iszom, 1 dl vízbe 3 puffot. Gerincet 5 ponton és a tarkómat reggel és este fújom. A gyulladt pattanások teljesen eltűntek, amik jönnek minimálisak és nem gyulladtak.

K.Á.  18 éves (Pápa)

Pattanásos arcbőr

14 éves fiatalember homlokán folyamatosan sok, és gennyes pattanás jelentkezett. A bőrgyógyászati kezelések, krémek hoztak enyhülést, de kisebb-nagyobb hegek maradtak utána. A Sensitive testpermet használata (bőrre fújva napi 5x, és 1,5 dl vízbe 3 puff napi 2x) után azonnal kiderült, hogy hegesedés nélkül gyógyulnak be a sebek, és sokkal ritkábban jelentkeznek a pattanások.

Arcon régi, 40 éves hegek

Fiatalkori pattanások „nyomkodása” következtében apró kis hegek maradtak emlékül. Az Őssejt termékcsalád segített elhalványítani ezeket a hegeket. Az arcszérum, az őssejt olaj, a Sensitive testpermet, és a  Prevent krém segített! Mostanra a régi krémek le lettek cserélve erre a termékcsaládra.

Ekcéma

Egy gyerekorvos, homeopata doktornő több gyereknél is sikeresen kezelte az ekcémás problémát bőrápoló őssejt olajjal. Naponta többször bekenték az érintett bőrfelületet. Mindegyik esetben teljesen mértékben elmúlt, megszűnt az ekcémás probléma.

Korpás fejbőr

Csupán a alkohol mentes sensitiv spray-el történő bedörzsöléstől (napi 3x), és napi egy alkalommal 1,5 dl vízbe 3 puffot fújva, 2 hét alatt teljesen eltűnt a korpa a fejbőrről.

Fejen pikkelysömör képződmények

Amennyiben előjönnek az apró jelek (viszketés, kisebb pikkelyek), azonnal el kezdte bedörzsölni sensitive-vel naponta több alkalommal az érintett helyet, és így nem tudott kifejlődni a pikkelysömör. Érdemes inni napi 2x is, 1,5 dl vízbe fújva 3 puffot. Természetesen oldani kell a feszültséget is, és többet kell pihenni.

Fejen sebes kiütések

Semmilyen krém nem segített, így a Sensitive testpermettel próbálkoztunk. Napi 3x fújtuk, bemasszírozva a fejbőrbe, ittuk 1,5 dl vízbe 3 puffot nyomva napi 2x, és egy hét alatt eltűntek a sebek.

Fejen seb

Ami már több hónapja mindig kiújult, bőrgyógyász nem tudott mit kezdeni vele, a  Sensitív spray-el fújta naponta 5x, és 3 nap alatt elmúltak a sebek.

Bőrviszketés az egész testen

Szinte az egész testen jelentkező, több éve tartó viszketés állt meg.

Napi 3x fújta a test nagy részét, és ivott napi 3x 1,5 dl vízben 3 fújást a Sensitiv spray-ből. Ezzel a problémával természetesen többször felkereste a bőrgyógyászt, és semmi nem segített. A viszketés a termék használata nélkül még időnként jelentkezik. Most már csak esténként használja, hogy az éjszakai álmát ne zavarja meg a néha megjelenő „vakaródzás”!

Bőrviszketés kézen

A kéz hüvelyk ujján jelentkező, hetek óta tartó viszketés bőrgyógyász általi kezeléstől nem szűnt meg. Az alkoholos spray napi 5x-i befújás után a viszketés megszűnt, és nem jött elő.

Idegen eredetű kiütések a bőrön

Őssejt olaj 3 alkalommal történő használata után teljesen eltűntek azok a kicsi sebek, amelyek éveken át időnként jelentkeztek, majd állandósultak. A kiütések időnként még halványan megjelennek, de azonnali Őssejt olajjal való kezelése után eltűnnek. A sensitivvel is próbálkoztunk, de az Őssejt olaj oldotta meg a problémát.

Gyantázás lágyék-, és hónaljban (Kozmetikus)

Ismeretes, hogy mennyire megviseli bőrünket a gyantázás, kipirul, fáj, ég, stb. Gyantázás után a Sensitive testpermettel 2x fújtuk le a területet, és teljesen elmúltak a tünetek.

Hajhullás egy éve

Hajsamponnal már a 3. hajmosás után csökkent, az 5. után már alig volt érezhető a hajhullás. A haj állaga, tatása is sokat javult. A hajsampon mellett napi 1-2x bedörzsöltünk a fejbőrbe a Sensitive testpermetet, és 2x ittuk úgy, hogy 1,5 dl vízbe fújtunk 3 puffot a Sensitive testpermetből. Gyakorlatilag 2 hónap múlva visszaállt a haj eredeti állaga és sűrűsége.

Szárazbőr

Napi tusolás után mindig száraz volt a bőröm. Hetente kétszer használom, a Clean tusfürdőt, azóta akkor sem száraz a bőröm, amikor csak szimplán tusolok. (V.Ilona)

Narancsbőr

A fő nyirok pontokat fújtam az ápoló hidratáló testspray-vel naponta 2 alkalommal zuhanyzás után (boka, térdhajlat, ágyék, köldök, hónalj és a nyak két oldalán ahol a mandula található). Mellette rendszeresen ittam 1dl vízbe 3 puff sensitive testpermetet, és megemeltem a víz bevitelemet is. A kondicionáló testápolóval pedig reggel este bekentem az érintett területet. Egy év után nagyon látványos a különbség.

Dr.Cs.E.  48 éves (Győr)

Fejbőr megbetegedése

Elhúzódó, semmire sem gyógyuló gennyes fejbőr megbetegedésre használtam a sensitive testpermetet. Naponta 2-3x fújtam az érintett területet, 2x a gerincet, emellett a sampont is használtam hetente kétszer úgy, hogy a második mosásnál 10 percig rajta hagytam, és utána öblítettem le. Egy hónap után már jelentős a javulás.

J.S., (Wurmberg)

Vitiligó

Sensitive testpermetet használtam az kézfejemen naponta többször 3-5 alaklommal, és kentem a bőrápoló olajjal is minden nap. Gyönyörűen eltűnt a folt a kézfejemről.

K.A. 34 éves (Sopron)

Szemölcs

Az első két hétben a hitetlenkedés lazaságával és lassúságával kentük, ill. fújtuk a sensitive testspray-t és a bőrápoló olajt. Majd látva a hihetetlen változást, sűrűbben használtuk az olajt (napi 6x), ennek köszönhető, hogy felgyorsult a gyógyulás, majd 5 nap elteltével teljesen eltűnt a képződmény.

P.P. 51 éves férfi (Keszthely)

Kopaszodás

Meglett férfi vagyok és felül teljesen eltűnt a hajam. A samponnal mostam a fejbőrömet heti 2x úgy, hogy rajta hagytam 10 percet mielőtt leöblítettem. A sensitive testpermettel is fújtam naponta 2x. Három hónap telt el, és végre nem kell kopaszra nyírni a fejem, mert ahogy a kép is mutatja ismét van hajam.

P.L.  56 éves (Ajka)

Bárányhimlő

3 évesen beoltották a kislányomat bárányhimlő ellen, ami enyhe tünetekkel zajlott le. Ennek ellenére 9 évesen sajnos újból jelentkezett a himlő, ekkor már súlyos tünetek mellett. Sensitive testspray-vel kezeljük a teljes felületet, es naponta 3x langyos vízzel zuhanyoztuk, utána a samponnal vékonyan bekentük, és megvártuk, míg beszívja es megszáradt. Azonnal érezte, hogy elmúlik a viszketés és elmondása szerint olyan érzése volt, mintha kipukkadnának a hólyagok a testén. Két nap múlva leszáradtak a pöttyök a testén, a karján még nem. Utána a testápolóval és bőrápoló olajjal kezeltük azokat a területeket ahol heges felület volt. Két nap után a hegek is eltűntek nyomtalanul. A karján kicsit tovább tartott a gyógyulás.

K.Cs. 9 éves (Győr)

Visszér

Gyulladt visszereimet sensitive testspray-vel kezeltem naponta kétszer. Többször a szoknya, harisnya viselete miatt bonyolult lett volna, ezért maradt a reggeli és esti fújás. Emellett minden reggel és este bekentem a lábam a kondicionáló testkrémmel is. A fáradt nehéz gyulladt érzés az első nap jelentősen csökkent, nem sokkal később teljesen meg is szűnt. 1 éve nem voltak már gyulladásban a visszereim. Azóta is minden nap használom.

Cs.E. 60 éves (Balatonaliga) 

Körömgomba

A sensitive vagy az alkoholos testpermettel naponta 3-5 alkalommal befújtam a problémás köröm részt, és minden nap ittam 1 dl vízbe 3 puffot belefújva. A harmadik héten már gyönyörű tiszta köröm jelent meg a körömágynál. Addig fújtam a körmöm, amíg a tejes fertőzött rész le nem nőtt, és minden cipő felvétel előtt a cipő zárt részébe is befújtam, hogy ne fertőzzem vissza magam.

P.L.  56 éves (Ajka)

Lábgomba

39 éves férfinél erőteljes lábgombát pár nap alatt a Sensitive testpermet helyrehozott. Gomba teljesen megszűnt.

Leégés napon

Napégés Olaszországban: júniusi melegben 11 és 13 óra között a tengerparton voltam. Estére piros lett és húzódott, fájt a bőr a mellkasomon és a hátamon is.
Naponta 5-ször fújtam a felületet Sensitive spray-vel és kentem bodyval is. A mellkasomon 1nap alatt megszüntek a tünetek, a hátamon 3 nap alatt (mert ott ritkábban tudtam kezelni). Hámlás nem következett be.

28 éves nő

Comb kidörzsölődése

2 napig fújtam Sensitivvel fújtam és kentem bodyval naponta 3-szor. A fájdalom az első kezelés után azonnal csökkent és 2 nap után teljesen elmúlt a piros folt.

28 éves nő

Fogpiszkáló a talpban

Egy fogpiszkáló átszúrta a papucsomat, így beleállt a jobb talpamba. Azonnal fújtam alkoholos spayel a területet, hogy fertőtlenitsem.

Éjjel megkeményedett a talpam sérült része, ezért reggel azonnal bekentem bodyval és befóliáztam és zoknit húztam rá.

Pár óra múlva már újra rá tudtam állni a teljes talpamra, majd a fóliázást 3-szor ismételve másnapra megszűnt a fájdalom.

B.Bernadett

Pikkelysömör

A Senzitíve testspray-t használtam, naponta többször fújtam, és napi 3 alkalommal 2 dl vízbe 3 puffot ittam. Az eredmény 3 nap után a képeken látható.

H.M.  65 éves (Budapest)

Allergia

Sensitive, body és hair használva.

Szerbia

Problémás bőr

Őssejt olaj és Sensitive kezelés.
1 hét alatt történt változás

Horvátország

Csípés

Az elkövetőt nem találtuk meg, de feltehetően szúnyogcsípés okozott 5 éves gyermekem felső combján hátul egy tenyérnyi nagyságú bepirosodott, megkeményedett részt.

Amint észrevettem, azonnal fújtam alkoholossal (fertőtlenítés) és utána 3-szor Sensitivvel és 2 szer bodyval kentem. 24 óra leforgása alatt a teljes megkeményedett, bepirosodott rész eltünt, már csak maga a csípés helye látszódott.

5 éves leány gyermek

További infókért, kövess minket az üzleti Facebook oldalunkon, Youtube csatornánkon, vagy az Instán, vagy  Podcaston

Hamarosan  újabb tapasztalatokkal jövünk!

Előre is köszönjük, hogy megosztod az információkat az ismerőseiddel, barátaiddal és irigyeiddel!  

Keress bennünket bizalommal, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most! 

-“Élvezd az életet a fájdalomra ott a Lavyl”-

Barátsággal

Éva és Karesz

Élvezd az életet a fájdalomra ott a Lavyl

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: telegram
Telegram
error:
Scroll to Top