Informatív családi hétvége

Csapatjáték, család, üzlet, információk, jövőkép, ennek jegyében teltek a Lavylites Family weekend napjai Balaton füreden, igazán pazar, minden igényt kielégítő környezetben. Nagyszerű ötlet, hogy a növekedő nemzetközi üzletben résztvevő országok vezetői, partnerei együtt töltsenek időt, és a család, gyerekek is rész vehessenek a programokon.

Az ötlet a cégünk tulajdonosától származik akiről érdemes tudni, három kislány édesapja, és az életében igen fontos értéket és központi szerepet jelent a család. Ezért is kapta ez a rendezvény a Lavylites Family weekend nevet amit elsőként rendezett meg a cég. Óriási siker volt, nagyszerűen telt a hétvége, ma már tudjuk, hogy lesz folytatása.

A minden igényt kielégítő szállodai szobák, wellness, lobby felfedezése és kipróbálása után gasztro élmények fokozták az élményt. Délutáni előadások közül Bakanek dokié volt az első program, és mindjárt be is dobta az első infó gránátod ami nagyot durrant hiszen erre már régóta vártunk. Dopping tesztek eredményeképpen már az első néhány zázlóshajo termékünk rendelkezik VADA engedéllyel. Ez nagyszerű hír számunkra is hiszen nagyon sok sportoló a használat során rendkívül hatékony és gyors tapasztalatot szerzett. Tibor előadása során beszámolt a termékek dermatológiai vizsgálatainak eredményeiről, ezek az eredmények olyan hatásfokot mutattak amire nem igazán van példa a kozmetikai iparág termékeinél sem. Ha csak ennyit tudnának a termékeink már az is kiemelné a tömegből, de mint tudjuk, tapasztaljuk, ez csak a jéghegy csúcsa. Ezek után, akár haza is mehettünk volna, ha csak az információk miatt mentünk volna. Akik nem kísérik figyelemmel ennek a Startup-nak a fejlődését, hamarosan igen kerek szemekkel fogják nézni hogy is történt mindez?

Számunkra, Mátrai Szilárd Online üzletépítés előadásával megerősítést kaptunk abban, hogy jó irányban haladunk az üzlettársainkkal. kirobbanó sikere volt Stefany Henrynek, akinek eddigi életútja és példája sokaknak adhat erőt, hogy nincs reménytelen helyzet.

Na azért volt kikapcsolódás is, mindkét este volt lazulás bőven :). Az esték után a reggeli felkelés a 6 órás jógához meglepően sok érdeklődőt vonzott, de ezt felülmúlta a vasárnap reggel 5.30-as 12 kilométeres futás, ami lássuk be 2.-ik éjszakázás és hatféle jó magyar bor kóstolgatása után nem volt egyszerűen teljesíthető program. Megjegyzem Tibor mindezt fél 5 kor szerette volna kezdeni. Szerencsére sikerült Heniéknek módosítani a kezdési időpontot. Ami meglepő volt számunkra, hogy magas volt a részvételi arány és mindenki aki elkezdte be is fejezte a kihívást jelentő 12 km-t. Tapasztalt futóként számon tartott cég vezetőnket csak három partner szorongatta meg, de nyilván a respect és a csapatjáték Tibor győzelmét hozta nagyon jó eredménnyel. Az eredmény átadásakor természetesen, ahogy Tibrotól megszoktuk az első helyet átadta az őt követő német vezetőnek. Nagyszerű buli volt a hajózás is a Balcsin, a közel 400 fővel 2 hajóval minden fennakadás nélkül lezajlott. A családi hétvége nem igazán családi ha nincsenek gyerekek. Heni és Szilárd profi szervezését dícséri, hogy a hat nyelven beszélő tucatnyi animátor maximálisan lekötötték a gyerekeket, akik elképesztő jól érezték magukat. ja persze sokan még a szüleikkel táncoltak az esti bulin is.

Három olyan előadás volt még, amiről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, Ludwig online támogató rendszer koncepciója professzionális támogatást fog nyújtani az új weboffice-nak, ami hamrosan leváltja a régi felületet. Tibor előadásában az utazásairól beszélt amik igen extrém helyeken zajlottak, és nem véletlen, hogy számtalan érdekes alapanyaggal bővíthette laboratóriumát.  Képek megtekintése itt

A hétvége előadásaira a 27 éves  Laurent Kalmes tette fel a koronát motivációs előadásával, aki jómódú de önpusztító életet élő fiatalemberként 21 évesen egy diagnózis során megállapították nála az SM-et. Tolószékbe került. Ezt a folyamatot, megélni és felemelkedni abból az állapotból, ez fantasztikus sikertörténet.

A kaland elkezdődött! Ilyen és hasonló élményekben lehet részed, amennyiben a Lavylites család tagjává válsz. Hamarosan hírt adunk a további kihívásokról és utazási lehetőségekről.

Csak rajtad múlik ott leszel valamelyik következő nemzetközi eseményen, mint pl. egy ilyen nyaraláson

További részletekért keress minket Most! Elérhetőségeinket itt találod.

Előre is köszönjük hogy követsz minket az üzleti oldalunkon.

Barátsággal

Éva és Karesz

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top