Ismerős érzés? Eleged van a tunyulásból… start

Mikor már végigjártad a rokonságot, végig ettél minden fogást az ünnepi menükben, néhányszor felborultál a szomszéd, nagybácsi, sógor pálinkájától, felszedtétek azt a néhány kilót és végre van egy két nap csendben, nyugiban, hogy számot vess mi is történt az elmúlt egy évben. Emlékszel még az egy évvel ezelőtti ezekre a napokra? Emlékszel mik is fogalmazódtak meg benned, min fogsz változtatni, mibe kezdesz bele végre, mit fogsz elvégezni? Milyen terveket szőttetek a pároddal erre az elmúlt évre? Mekkora lelkesedés volt benned és érezted, láttad már lelki szemeiddel, hogy igen ez kell neked, akarod, és meg csinálod, meg fogod csinálni …….. Mi történt? Milyen akadályok térítettek el? Egyáltalán emlékszel még rá? Hol van az a vágy az a lelkesedés, ami alig egy éve még lobogott benned?

Valahol elveszett, eltűnt, már lehet nem is emlékszel rá mikor és hol hagytad el. Miért van ez? Gondolkoztál már ezen?

Nem tudom, te hogy vagy vele, de én egyenesen utálom, ha mindig minden ugyanolyan. Nem szeretem ha az életem stagnál, és nem halad előre. A legkellemetlenebb kihívások közé tartozik ez a téma, akár vállalkozóként akár magán emberként és éppen ezért…

Azt gondoltam, hogy megosztom veled az  „elegem van a tunyulásból ” célkitűzési és célmegvalósítási tippsorozatot, hogy a 2018-as évedet vállalkozói és személyes tekintetben is növekedésként könyvelhesd el!

Nézd meg első leckeként ezt az  elgondolkodtató anyagot!

Kattints a videóra és figyelmesen hallgasd meg azt a nagyszerű embert, aki óriási hatással volt a jelenünkre, de a jövőnkre is:

Sajnos ő már nincs közöttünk, de álmai még sokáig befolyásolják életünk mindennapjait, akárcsak a beszéde, mely egyszerre gondolkodtat el, ad erőt, inspirációt és motivációt!

Azt gondolom, ez a videó méltóképpen zárhatja le a 2018-as éved, ha teheted, nézd végig és gondolkodj el az üzenetén.

Előre is köszönjük ha megosztod ismerőseiddel barátaiddal. Voltál már a facebook oldalunkon?

Következő elég a tunyulásból cikket itt olvashatod

Sikert és Bőséget kívánunk

Vica és Karesz

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top