Különleges, pozitív és szeretet teljes! Érzések és vélemények Lavylites day-ről.

Ez igen, ilyen egy céges program, ehhez és hasonló jelzőkkel illették üzlettársaink a rendezvényt. Nagyszerű előadások voltak mondhatom nehéz lenne bármelyiket is kiemelni, a többi közül. Azért mégsem esik nehezemre, hogy Ludwig Reiser előadását kiemeljem, és természetesen Jakabovics Tibor jelenlétét és szavait. Magával ragadó volt Szalay Ádám előadása, végül de nem utolsó sorban Vizy András speaker-ként, hozta azt a minőséget ami elősegítette a rendezvény dinamikáját,  egészséges lüktetését.  Nézd meg a videót :

KEDVES PARTNERÜNK!

Örömmel értesítünk arról, hogy elkészültek a szeptember 23-án Budapesten megrendezésre került Lavylites Day fotói és az esemény pillanatait megelevenítő videó összeállítás.

Az egész napot egy különlegesen pozitív és szeretet teljes hangulat jellemezte, így elmondhatjuk, hogy mindannyian remekül éreztük magunkat, ezzel kapcsolatban már számos visszajelzés érkezett a Facebook oldalunkra is.
https://www.facebook.com/LAVYLITES.officialpage/

Kiváló előadásokat hallhattak a résztvevők, sok új ismerettel gazdagodtak. Az előadások felvételét is elérhetővé tettük. Bízunk abban, hogy mindenki aki ott volt kellemes emlékekkel és motiváltan tért haza.
Arra törekszünk a vezetőkkel együtt, hogy a jövőben hasonlóan színvonalas, felemelő hangulatú rendezvényeket szervezzünk, melyre szeretettel várunk mindenkit aki Budapesten velünk volt és azokat is akik most nem tudtak velünk lenni.

Az alábbi linken bepillantást kaphatsz a budapesti Lavylites Day Budapest egyedi hangulatába:
https://www.lavylites.com/events/lavylites-day-budapest-2017-memories

A novemberben megrendezésre kerülő bécsi rendezvényen garantáljuk a hasonlóan szeretetteljes hangulatot, melyet elismerések sokasága és világhírű művészi előadás is színesít majd valamint együtt izgulhatunk, hogy kit sorsolunk majd ki a Titánium utazás nyerteseként, aki a párját is elviheti majd magával a januári egzotikus utazásra a legkiválóbb Lavylites vezetők társaságában.

Baráti üdvözlettel:
Lavylites Team

Érdekelnek a részletek, miről is szól ez a különleges üzlet? Érdekel.mitől ilyen különlegesek ezek a termékek, hogy a világ minden táján már várják hogy ott is elérhetővé váljon? Még több kérdésed lenne?                                                        Elérhetőségeinken megtalálsz minket, csak kattints a linkre    vagy iratkozz fel hírlevelünkre 

Sikert és Bőséget kívánunk

Vica és Karesz

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top