Kettős védelem a koronavírus ellen

Alaposan felkavarta a látszólagos állóvizet ez a Vírus. Pontosabban COVID-19.

Az elmúlt néhány napban napvilágot láttak a bevásárló központok polcairól készült fotók melyeken jól látható hogy üresek. Mások nevetve legyintenek és viccesen elnagyoltnak tartják a pánikot. Úgy az egészet. Gondolhatjuk azt is, hogy valahol középen van az igazság, mint oly sokszor a történelem során.

Mindkét véglet képviselői előbb utóbb csalódás áldozatai lehetnek. Miért? Az, aki a pánikot magára nézve kötelezőnek tartotta és jól bevásárolt tartós élelmiszerből nem kevés pénzt fordítva a várva várt karantén eljövetelét. Persze, aki félvállról veszi, számára is hozhat érdekes helyzetet, felismerést a jelenlegi még kiforratlan helyzet. 

Azt valljuk, hogy jobb óvatosnak lenni, mint megijedni. Lélekben forduljunk mindig a jó, a szép felé, de gyakorlati szempontból készüljünk fel az esetleges rossz forgatókönyvekre is.

Tudjuk, hogy a jelenlegi koronavírus-szituáció sokakban kételyeket és kérdéseket ébreszt.          Mi úgy gondoljuk, hogy bármennyi nyitott kérdés is van még ezzel kapcsolatban, a COVID-19 járvány potenciális veszélyhelyzet.                                                                                          Érdemes megtenni a megelőzésért mindent, ami az életünkbe beilleszthető.                  Mit tehetsz magadért és a családodért?

Mi ez a kettős védelem a koronavírus ellen?

Ismerd meg a részleteket

vérvétel-kémcső-Koronavírus

Hogyan tudunk tenni a megelőzésért?

Tudjuk, hogy sok más nehézség, betegség, baleset történik nap mint nap a világban, amelyekkel nem foglalkozik annyit a közbeszéd – de pont ezért gondoljuk, hogy ha ki lehet zárni egy egyelőre ismeretlen kimenetelű, új veszélyforrást, akkor azt meg kell tenni.

Otthon is mindannyian tartunk elsősegélydobozt vagy tűzoltókészüléket. Ritkán van rájuk szükség, de ha baj van, akkor létfontosságú, hogy kéznél legyenek. Ugyanígy kell szerintünk a járvánnyal kapcsolatban is gondolkodni.

Ezért szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy a koronavírus vagy akár az influenza terjedésének van egy egyszerű ellenszere: a kézmosás. Ha meleg vízzel, szappannal alaposan megtisztítjuk a kezünket, akkor nem sok esélye van annak, hogy megfertőződjünk, miután megfogtunk egy potenciálisan vírushordozó tárgyat (pl. a villamos kapaszkodóját).  

De a napi rohanásban nem mindig van lehetőség arra, hogy rögtön kezet mossunk, miután közösen használt tárgyakkal vagy más emberekkel érintkeztünk. 

 A Lavyl Auricum és a Lavyl Auricum Sensitive viszont bármikor ott lehet a táskátokban. Ha a kezetekre permeteztek a spray-vel, majd tiszta papírzsebkendővel alaposan áttörlitek az egész kezeteket, máris nagyon sokat tettetek a kezetek felfrissítéséért. Ezt igazán bárhol meg lehet tenni! Ráadásul a két kreáció kozmetikai védőréteget képez a kézfejen, ápolja a sok kézmosásban kiszáradt bőrt.

Különleges védelemként szeretnénk emellett légzésvédő maszkokkal is megajándékozni benneteket. Előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor szükség lehet a maszkra, pl. ha elkerülhetetlen a repülővel való utazás, vagy ha egy adott régióban igazoltan megjelenik a koronavírus-fertőzés.  A professzionális légzésvédő maszkok FFP2 minősítésű védelmet nyújtanak, ami helyes használat esetén 92-94% biztonságot jelent.

KÉREM A részleteket a Koronavírus First Step S/L csomagokról.                                                  A csomagok a készlet erejéig kaphatóak! 

Hogyan segít a kettős védelem a fertőzés elkerülésében?

Talán nem mindannyian tudjátok, de jelenleg nagyon nehéz már hozzájutni megfelelő védelmet adó maszkokhoz, olyan áruhiány alakult ki. Átlagos „halandó” nem is tud komolyabb maszkot vásárolni, a legtöbb helyen sokezres darabszámban árusítják csak. Mi is hetekig kerestünk, sok országban.

Nyerészkedő ajánlatokkal is találkoztunk, ha egyáltalán volt még valahol megvásárolható készlet. De végül megtaláltuk a megfelelő beszállítót. A maszkok ára még így is sokszorosa annak, amennyibe még pár hónapja kerültek, de megéri, hiszen komoly védelmet jelentenek szükséghelyzetben.

Járványidőszakban fontos, hogy minden alkalommal kezet mossunk, miután megfogtunk valamit, amihez mások is hozzáértek. Csakhogy nincs vízcsap a villamoson vagy a boltokban, hogy csak két példát említsünk a hétköznapokban ránk leselkedő fertőzési lehetőségek közül.

A Lavylites spray-kiszerelésű termékei minden táskában elférnek. Bárhol, bármikor előkaphatóak, hogy „mobil vízcsapként” gyors kéztisztítást végezhessünk velük. Fújjuk be alaposan a kezünket, töröljük át a teljes kézfejet, kézhátat és az ujjak közét tiszta papírzsebkendővel, majd dobjuk el a zsebkendőt. Máris nagyon sokat tettünk a kezünk tisztaságáért!

 

A Lavylites biztonsági csomagjai olyan bőrápoló szereket tartalmaznak, amely instant kéztisztításra használhatóak. Egyúttal védik is a kéz bőrét, amely a gyakori kézmosástól kiszárad, és kozmetikai védőréteget képeznek rajta.

 

A Koronavírus First Step Kit –S/ L biztonsági csomagokhoz 3/5 db arcmaszkot adunk ajándékba.  A professzionális légzésvédő maszkok FFP2 minősítésű védelmet nyújtanak, ami helyes használat esetén 92-94% biztonságot jelent.

Kérem a további részleteket! A Koronavírus First Step Kit –S/ L csomagokról

Felelős magatartás, tudatos cselekvés, jelentősen csökkentheti a fertőzés kockázatát

És ne feledd: járványidőszakban, ha potenciálisan beteg emberekkel érintkeztél (pl. tömegközlekedés, hivatal, munkahely), ne nyúlj a szemedhez, szádhoz, arcodhoz mindaddig, amíg kezet nem mostál! Eltart egy kis ideig, amíg megszokod, de megéri.

Ahogy gyerekkorunkban belénk vésték, hogy étkezés előtt mindig mossunk kezet, úgy kell megszokni azt, hogy a szemünket se dörzsöljük vagy a szánkat se érintsük meg, amíg meg nem tisztítottuk a kezünket.

Ahogy a legtöbbször az életben, itt is csak egy kis odafigyelésre van szükség – de az sokat számít. Megnézed a csomagokat? 

Ha tetszett a cikk, kérlek, honoráld a munkánkat egy megosztással – előre is hálásan köszönjük! 

További infókért, kövess minket az üzleti Facebook oldalunkon, Youtube csatornánkon, vagy az Instán, vagy  Podcaston

Keress bennünket a kérdéseiddel, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most! 

-“Élvezd az életet a fájdalomra ott a Lavyl”-

Barátsággal

Éva és Karesz

Koronavírus First Step Kit –S/ L csomag-Lavylites-OnlineSeedsMan

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top