A Lavylites előrelátó tudatos lépésekkel halad

A jelenlegi koronavírus-járvány jól mutatja, mennyire törékeny is a globális gazdaság, amely összeköti egymással a Föld távoli országait. A járványügyi intézkedések miatt számos termelő- és gyártóhelyen csökkent vagy leállt a munka, az áruszállítás több területen korlátozva van, és ideiglenesen a fogyasztói szokások is megváltoznak.

Meglepő áruhiányok alakulhatnak ki, amelyek egy részét – hétköznapi fogyasztóként – talán észre sem fogjuk venni. Most is észlelhető olyan hiány, ami létfontosságú cikkeket érint (pl. szájmaszkok, fertőtlenítőszerek).

A Lavylites az elmúlt években előrelátó tudatos lépésekkel úgy építette fel a készleteket, hogy szinte bármilyen beszállítói kiesést át tudjon hidalni. Az elmúlt években ugyanis már átlagosan 6 havi készlettel rendelkezett minden kreációból.
Úgy gondoljuk, hogy a biztos, stabil ellátás kötelesség.

A Lavylites előrelátó tudatos lépésekkel halad hogy logisztikai megoldásai megfeleljenek a jövő igényeinek. Minden kreációból 9 havi készlettel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy ha bármely beszállító leáll a gyártással, mi akkor is legalább 9 hónapig maradéktalanul ki tudjuk szolgálni hűséges vevőinket. (forrás: Lavylites)

Lavylites-logisztika-raktár

Hogyan működik a gyakorlatban a logisztika

Napjainkban a logisztika kulcsfontosságú kérdéssé nőtte ki magát, pláne, ha kereskedelemről beszélünk. Ma a fogyasztó ha vásárol valamit online akkor a kiválasztott terméket azonnal akarja. Nem véletlen, hogy a legnagyobb webáruházak már a drón kiszállítás és önjáró teherautók tesztelésével is foglalkoznak.

A jövő kereskedelme, fogyasztója  nem tűri a késedelmes kiszolgálást. A logisztika előtt óriási fejlődési lehetőség áll ami egyben óriási kihívásokkal is jár. 

A Lavylites ebben a kérdésben is előrelátó és tudatos lépésekkel érte el azt, hogy amennyiben a rendelés és a kifizetés délig megtörténik akkor a megrendelt termékekkel már másnap megérkezik a DPD futár. 

Ha készen állsz a növekedésre, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ha, esetleg, eszedbe jutna megkérdezni, és akkor Ti most, mit és hol, hogyan?                      Igen, ritka, hogy olyan termékes üzlettel találkozhatunk ma, ami egyedi és konkurencia mentességet tud felmutatni, a világon. A mi “szerencsénk”, hogy ilyen céggel dolgozhatunk.

Az információknak még nincs vége kövess minket az üzleti Facebook oldalunkon, Youtube csatornánkon, vagy az Instán, vagy  Podcaston

Előre is köszönjük hogy megosztod az információkat az ismerőseiddel, barátaiddal!

Keress bennünket bizalommal, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most! 

Barátsággal

Éva és Karesz

“Élvezd az életet, a fájdalomra ott a Lavyl”

Lavylites-rendezvény-Mi-ketten

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top