Lavylites! Kezdjük az alapoknál

A hanganyag egy bevezető a tájékoztató sorozathoz

A további részek bármelyikét hallgatod, lesz benne olyan informácó amivel közelebb kerülhetsz a döntésedhez, bármi is legyen az.

MEGELŐZÉS, ÖNGYÓGYULÁS ÉS REGENERÁCIÓ, ÉS ÜZLET

Egyre több ember keresi a jó közérzet hatékony és fenntartható javításának lehetőségeit. A sok-sok éves szakmai tapasztalat és kutatások alapján egy magyar tudós Jakabovics Tibor egy úttörő spray-t dolgozott ki, amely több mint 250 természetes anyagot tartalmaz (ideértve a nemesfémeket, drágaköveket, ásványokat, gyógynövényeket stb.) Továbbá információkat tartalmaz, és a sejtekbe jutva másodpercek alatt pozitívan befolyásolja a sejtek energiáját és a regenerációt.

„A kutatóintézet és a gyártóbázis létrehozása

Jakabovics Tibor alapított egy jól felszerelt biológiai/kémiai kutatóintézetet, ahol biokémikus, biológus, nanotechnológus szakemberek vizsgálják tudományos körültekintéssel, hogy mi áll az általa is csodált Lavylites-kreációk alkalmazásának eredménye, hatásmechanizmusa mögött. Az intézet megalapításával szilárd alapokra került a gyártás is, olyan szigorú minőségi és gyártáselőkészítési szabályokat hoztak létre, amely a legnagyobb multinacionális cégekre sem jellemző sem Európában, sem más kontinenseken.” info. (Lavylites weboldal)

Kezdjük az alapoknál podcast 

Ez egy új terület, de úgy gondoltuk belevágunk. Hálás köszönettel fogadjuk a segítő hozzászólásokat, miben javítsunk, változtassunk, hogy élményt tudjunk adni. 

Még valami, köszönjük hogy megosztod az információkat az ismerőseiddel, barátaiddal és irigyeiddel!

Az információknak még nincs vége kövess minket az üzleti Facebook oldalunkon, Youtube csatornánkon, Podcast-en vagy az Instán

Keress bennünket bizalommal, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most! 

Barátsággal

Éva és Karesz

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top