Új termék érkezett a Lavylites családba

A szép mosoly mindent megszépít. A fogápolás és a szájhigéné kulcsfontosságú, mert az egész testünk egészségét, és a magabiztosságunkat befolyásolja. A Lavyl 32, ez a világszinten egyedi összetételű szájüregápolósegít, hogy önmagunk lehessünk.

Új családtag érkezett a Lavylites közösségbe, a Lavylites 32 Toothmilk amely a fogak, a fogíny és a szájüreg ápolásában segít a Lavyl32 fogtej. A tesztelésben volt alkalmunk részt venni, már a tesztelés során is sok pozitív élményt szereztünk,most örömmel vettük a hírt a hivatalos megjelenésről.

A Lavyl32 Toothmilk a továbbfejlesztett receptúrájának köszönhetően kissé sűrűbb állagú, mint a hagyományos fogtejek, így a használata is egyszerűbb. A gyógynövények és a mesterkeverék különleges elegye korszerű módon támogatja a szájhigiénét, és az íze is jellegzetes, finoman levendulás Lavylites-íz.

Rendkívül hatásos készítmény, tisztít, fertőtlenít, energetizál, regenerál, és szagtalanít. A napi életvitelbe könnyen illeszkedik és használata számtalan előnnyel jár. Puha, soft-szenzitív fogkefe használata ajánlott.

Szennyeződéseket alaposan eltávolítja a fogközökből, és az íny visszahúzódási mélyedésekből is. Hatékony komponensei gátolják a lepedék lerakódását, továbbá óvja és védi a fogakat. Karbantartja és tonizálja az ínyt. Számtalan előnyös tulajdonságát hordozza a Lavyl 32 alaptermékének is, ami teljesen érthető módon alaptermékké vált már számtalan családban.

A légmentesen záródó tubusban 100 ml fogtej van, így jó sokáig kitart, akkor is, ha az egész család használja. A Toothmilk már elérhető a webshopban, a Lavyl termékcsalád termékei között. meg tudod rendelni.

A termékek további hatásaival és tapasztalataival keress meg minket, vagy azt a személyt akitől ezt az információt kaptad.

Sok örömet kívánunk hozzá, és széles, ragyogó mosolyt!

További információkért, kövess minket az üzleti Facebook oldalunkon, Youtube csatornánkon, vagy az Instán, vagy  Podcaston

Hamarosan  újabb izgalmas hírekkel jövünk!

Előre is köszönjük, hogy megosztod az információkat az ismerőseiddel, barátaiddal és irigyeiddel!  

Keress bennünket bizalommal, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most! 

-“Élvezd az életet a fájdalomra ott a Lavyl”-TK

Barátsággal

Éva és Karesz

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
WhatsApp
error:
Scroll to Top