Közös célra vezérelve

Mögötted, vagy melletted áll valaki? Vagy Te elmondhatod magadról, hogy odaálltál valaki mellé vagy mögé? Sok esetben a, hölgyek azok, akik felvállalják az erős háttérszerepet, ellenben ma már ez akár fordítva is elképzelhető, bizonyos esetekben.  Olyan sok önéletrajzban, siker storyban hallani, olvasni, hogy milyen fontos szerepet töltött be az a bizonyos másik, ahhoz hogy a sikert, a célt elérjék, bizonyos területen, vállalkozásban, illetve bármilyen karrier cél érdekében.

Azt gondolom, és látom ez mindenhol így van, és így kellene igazán, hogy legyen kivétel nélkül minden kapcsolatban.

Nyilván ez utópia, hiszen emberből vagyunk, és a kapcsolatok lelki és tartalmi fejlődése, van, akinél hosszabb folyamat, mint kellene, így a kapcsolat sokáig, vagy egyáltalán nem lesz képes arra, hogy egy erős és sikeres együttműködés alapja lehessen. Sok esetben előbb történik válás, minthogy ez az érési folyamat egyáltalán beindulhatna, vagy létre jöhetne. A kapcsolatok pszichológiájáról, nálam jóval képzettek már rengeteg könyvet írtak, így nem is szeretnék ebbe a területbe jobban belemászni.

Ami a lényegbe jobban beleillik az-az, hogy a mai világban iszonyúan szét vannak darabolva a családi vagy párkapcsolatok. Tudom a munkahely, vagy vállalkozások, rengeteg elfoglaltságot követelnek, sokszor időn túl, okkal, ok nélkül. A kapcsolatok sok esetben a napi rutinon kívül szinte csak a hétvégére, illetve arra a néhány hét szabadságra korlátozódnak. Hogy ez hosszútávon mennyire működik, az más lapra tartozik.

Mi az, ami miatt ennyire különlegesnek tűnnek az ilyen kapcsolatok, ahol az egyik kiemelkedő karriert mondhat magáénak? Mitől működnek?

Tisztelet

Egy kapcsolatban az egymás iránti tisztelet az egyik alapkő, amire sok-sok eredményt fel lehet építeni. A tisztelet kivívásához idő kell, viszont hosszú távon kikezdhetetlen, ha mindkét fél tisztességesen betartja a játékszabályokat.

Szeretet

A szeretet nem egyenlő a szerelemmel, és a szenvedéllyel. Ez egy döntés, amit meghozunk és nem csak szívvel, hanem ésszel is. Az élet nem mindig siker és csillogás, éppen ezért tisztában kell lennünk a döntésünkkel, még akkor is, ha néha tele a hócipő.

Szabadság

A szabadság nem azt jelenti, hogy nyitott kapcsolatban élünk. Sokkal inkább azt, hogy nem tapadunk rá, nem függünk tőle, hanem hagyjuk, hogy legyen saját élete, ezen belül saját hobbija, elfoglaltsága, baráti köre sport, vagy egyéb tevékenysége, ami feltölti. A kis külön élete új impulzusokkal, ahol feltöltődik, kikapcsol, relaxál.

Közös célok

Egyrészt a közös érdeklődési körön túlmenően nagyban erősítheti a kapcsolatot, ha a hétköznapi tevékenységeken, munkahelyi, vagy vállalkozáson kívül van esetleg közös tevékenység, közös vállalkozás, pl. MLM üzlet, ami eredményessége esetén több időt és kikapcsolódást adhat, vagy akár más életszínvonalat is biztosíthat, a jövőben.

Kommunikáció

A kapcsolat legfontosabb eleme az őszinte kommunikáció, és az együtt töltött idő. Ilyenkor van alakalom tisztázni az esetleges konfliktusokat, az együttműködésben a szerepeket és az elvégzett feladatokat. Kialakítani a megfelelő stratégiát a következő időszakra, és megtervezni a rövid távú feladatokat, célokat.

Figyelem és törődés

Ez az a terület, amiben a hölgyek verhetetlenek. Adottságaik révén sokkal empatikusabbak és a háttér biztosításában ősidők óta nem lehet felülmúlni ezt a tulajdonságukat. Ez persze nem jelenti azt, hogy a másik félnek a férfinak nincs feladata és javítani valója, persze csak ha véletlenül nem tökéletes ebben is.

Van egy híressé vált mondás, amit sokszor hallottunk és fogunk is

„Minden sikeres férfi mögött egy nagyszerű Nő áll”

Mi az amivel együtt emelhetitek az életszínvonalat? <<Nézz körben itt>>

Az információknak még nincs vége kövess minket az üzleti Facebook oldalunkon, , vagy az Instán, vagy  Podcaston

Hamarosan egy újabb izgalmas infókkal jövünk!

Előre is köszönjük hogy megosztod az információkat az ismerőseiddel, barátaiddal és irigyeiddel!

Keress bennünket bizalommal, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most!

Barátsággal

Éva és Karesz

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top