Lavylites- A Story

Jakabovics Tibor mérnök, feltaláló, kutató, gyűjtő, filantróp, három kislány édesapja, csoki-és futásmániás. A mammutfenyőktől a sejtekben lévő mitokondriumig, a függőleges városoktól a kislányai szeméig minden érdekli, mindenről szívesen beszél. Azt reméli, hogy kapukat nyit meg az emberek előtt. Úgy véli, a Lavylites-ot nem ő, hanem az első együttműködők, érdeklődők hozták létre. Ő csak elültetett egy kis magot véletlen felfedezésével, amiből aztán hatalmas tölgyfa nőtt. A Lavylites azonban az elmúlt években olyan forgalomnövekedést produkált rövid idő alatt, ami olyan nagy világcégekre, mint a Microsoft, sem volt jellemző.

Iskolák, kutatások

Jakabovics Tibor Pécsett született 1966-ban. Ott járt iskolába, majd Veszprémbe ment egyetemre. Vegyészmérnökként végzett, de az emberi biológia és általában az élő organizmusokban lejátszódó anyag- és információtranszfer izgatta. Ezért bár vegyészmérnökként sokféle területen végzett kutatásokat, végül az emberi szervezet működésére és annak jó értelemben vett befolyásolására vonatkozó kísérleteiből kinőtt felismerés változtatta meg az ő és még vagy 300.000 fogyasztó életét legalább 30 országban. 

Volt egy komoly égési sérüléses baleset a környezetében, ezért sokáig foglalkoztatta, hogy hogyan lehet nagy kiterjedésű sérüléseket gyógyítani. Valószínűleg azt a szörnyűséget, aminek tanúja volt, akarta feldolgozni valahogyan. Hamar megértette, hogy a bőr működésének, ön-rekonstrukciójának hatalmas jelentősége van a szervezet egésze szempontjából. Nagy felületű sérüléssel járó balesetek, égések vagy a bőrt megtámadó anyagok, fertőzések esetében sokszor élet vagy halál múlik azon, hogyan képes gyógyulni a bőrünk. De minimum az élet minősége.

A találmány megszületése és útja

Amikor Jakabovics Tibor rájött, hogy felfedezett valamit, elmesélte a környezetében, és ők rögtön ki akarták próbálni az eszenciát. Elképedtek, meséltek róla másoknak, azok is jöttek, hogy kérjenek… Pillanatok alatt terjedt el a híre. Jelentkezett valaki, aki azt mondta, hogy szívesen venne nagyobb mennyiséget az eszenciából. Akkoriban Tibor egy tanyán élt, távol a civilizációból, hogy jobban tudjon szakirodalommal és a kutatásaival foglalkozni. Elment a legközelebbi gyógyszertárba, és vett 100 db gyógyszertári üveget. Megtöltötte őket, bepakolta a hátizsákjába, és vonatra szállt. A 200 km-rel odébb lévő városban átadta az üvegeket a vevőnek, és szépen hazavonatozott. Azt hitte, ezzel vége. De nem sokkal hazaérkezése után már szólt a telefon, hogy még 500 üvegre van szükség… 

Így kezdődött a Lavylites történetének gazdasági fejezete.

A kutatóintézet és a gyártóbázis létrehozása

Jakabovics Tibor alapított egy jól felszerelt biológiai/kémiai kutatóintézetet, ahol biokémikus, biológus, nanotechnológus szakemberek vizsgálják tudományos körültekintéssel, hogy mi áll az általa is csodált Lavylites-kreációk alkalmazásának eredménye, hatásmechanizmusa mögött. Az intézet megalapításával szilárd alapokra került a gyártás is, olyan szigorú minőségi és gyártás előkészítési szabályokat hoztak létre, amely a legnagyobb multinacionális cégekre sem jellemző sem Európában, sem más kontinenseken.

A cég és ami mögötte van

A vállalatot 2013-ban alapította Jakabovics Tibor. Az első 5 év alatt már három millió feletti termékegységet adtak el. A siker titka egyszerű volt: az első vásárlók többsége valóban hatásosnak ítélte azt, sőt, és rendszeresen újra vásárolták a kreációkat. A kozmetikai iparban egészen ritka léptékű volt az újravásárlási ráta, szinte csak azok nem vásároltak újra, akiknek megszűntek azok a problémái, amelyek miatt elkezdték használni a Lavylites készítményeket. A Lavylites mögött 6 éven át soha nem álltak reklámhadjáratok. A tapasztalat és a szájhagyomány, a támogató közönség élteti.

 

A mesterkeverék titkos receptje és a két széf

A készítmények alapját adó mesterkeveréket mindmáig az alapító készíti, mert olyan fokú precizitás és hozzáértés kell hozzá, ami miatt ő akarja ennek felelősségét vállalni. Miképp a Coca-Cola vagy a KFC esetében is, a titkos recept jól őrzött. Van két széf a világban, és bennük ott van a berendezések leírása, a méretezés, a technológia, az anyagok. Hosszú feloldókulccsal tud majd hozzáférni az a pár beavatott, ha szükség lesz rá. Szabadalmaztatni Jakabovics Tibor nem akarja, azzal már ki kell adnia a teljes műszaki folyamatot…

A Lavylites a világban

Ma az Európai Unió összes országában jelen van a Lavylites, és más kontinenseken is piacot nyitott. 10 000-es direkt értékesítő network épült fel, ami ellentétben sok más rendszerrel, igen tartósnak bizonyult. A cég folyamatosan támadások kereszttüzében áll, és időnként természetesen hullámvölgyeket is megélt, de a kreációk hatásossága, a mögötte álló hálózat és a visszatérő vásárlók hatalmas stabilitást biztosítanak. Már az USA-ban, Vietnámban és Új-Zélandon is használják a készítményeket, összesen több mint 30 országban.

A cég Európai Logisztikai Központjában mindig van annyi készlet, hogy bármikor nyithasson új piacot a Lavylites. Ha törik, ha szakad, minden rendelést, ami időben érkezik, még aznap összecsomagolnak, és átadnak a futárszolgálatnak – extrém körülmények között is, és ha komoly plusz terhet is jelent a cég számára, akkor is. Három kontinensen, három további elosztó Lavylites-raktár segíti a működést. Szigorú gyártási filozófiát alkottak meg, amelyhez kezdetektől fogva tartja magát a cég.

Friss, független kutatási eredmények

Meggyőzőek a nemzetközileg elismert, komoly tudományos és ipari sztenderdek alapján dolgozó J. S. Hamilton Intézet legutóbbi teszteredményei is. A legnépszerűbb Lavylites-kozmetikumokat vizsgálták kontrollcsoport és laboratóriumi eszközök párhuzamos alkalmazásával. A csapat biztos volt benne, hogy jó eredményeket fognak kapni, de mindenkit megdöbbentettek a magas százalékos értékelések minden vizsgált területen.

Életfilozófia

Az alapító reneszánsz ember, akit elbűvöl a világ sokszínűsége. Örül, hogy a mostban él, lenyűgöző számára az a szellemi felfokozottság, amiben létezünk. Szerencsés embernek tartja magát, mert kizárólag azzal foglalkozott, ami érdekelte, olyan családja van, amiben megtalálta legbensőbb önmagát, és olyan közösség épült ki mára körülötte, amely sok-sok inspirációt és segítséget ad. A jótékony cselekedeteivel nem büszkélkedik, ha kérdezik róla, elmeséli. Nem marketingszakemberek rakták össze a stratégiát, hogy mit támogasson, sokkal inkább, ami megfogja, megérinti, azt próbálja erejéhez mérten támogatni, legyen az kórház, iskola vagy a budapesti Mikulásgyár.

Tibor mindig úgy viselkedett, mint egy kisfiú, aki éjszakánként fél a sötétben, ezért tanulmányozni kezdi a csillagokat, és rátalál valamire. A Lavylites számára egy közös gyermek, ami túlmutat valamennyiünkön. Az ő dolga csak annyi, hogy az irányt tartsa, amíg szükséges. A pénz szerepe ebben a folyamatban a szükséges sikermérő, nem pedig cél. Tibor nem a jelen fenntartásán munkálkodik, hanem a jövő megtervezésén. 

Minden reggel 4.30-tól…

Forrás:  https://www.lavylites.com/hu/story

Az információknak még nincs vége kövess minket az üzleti Facebook oldalunkon, Youtube csatornánkon, vagy az Instán, vagy  Podcaston

Hamarosan egy újabb izgalmas meglepetéssel jövünk!                                        Előre is köszönjük, hogy megosztod az információkat az ismerőseiddel, barátaiddal és irigyeiddel!  

Keress bennünket bizalommal, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most! 

Barátsággal

Éva és Karesz

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top