Lavylites következő állomás Byton, Lengyelország

KEDVES PARTNERÜNK!

Április 8-a Bytomban egy különleges nap lesz, melyen neked is érdemes ott lenned. Szeretettel várunk tehát a cég hivatalos konferenciáján, ahol az értékes gondolatok és a legújabb információk segítségével közelebb kerülhetsz céljaid megvalósításához. Még nem biztosítottad a helyed? Talán segíthetünk a döntésben. Nézzük mi vár rád, ha velünk tartasz:

Érdekes információkat hallhatsz egy quantum fizikus előadásában arról, hogy milyen hatással vannak az energiák az emberi szervezetre és az egészségünkre.

Fontos pillanatok lesznek, amikor a cég bemutatja legújabb filmjét, amely még a korábbi filmek színvonalát is túlszárnyalja.

Egy komoly kutatói múlttal rendelkező orvos előadásában beszél majd a gyógyszerkutatás és az étrendkiegészítők fejlesztésének párhuzamairól és arról, hogy miért tartja értékesnek a termékünket.

Szintén orvos előadótól megtudhatod, hogy miként vigyázhatsz a szívedre és az ereidre. Megmutatja, hogy a növényeknek köszönhető fitoterápia, egy reális alternatívát kínál a mértéktelen gyógyszer fogyasztás helyett.

Természetesen a minősültek elismerése sem maradhat el. Hiszen ez fontos része az üzletünknek és a motivációnknak is.

A network marketig szakma egyik ismert tekintélyétől arról tájékozódhatsz majd, hogy milyen a network marketig helyzete és a lehetőségei a lengyel piacon.

Két Top vezetőtől megtudhatod, hogyan tudsz okosan üzletet építeni és milyen módon tudod a motivációdat fenntartani.

A vállalat szóvivőjétől a cégünkkel kapcsolatos, hasznos információkat hallhatod.

És ami nem maradhat el, a Lavylites megálmodójának gondolatai fogják zárni a napot.

A vázolt programon felül sok izgalom is vár rád, hiszen a résztvevőknek szánt meglepetésen kívül, a nap folyamán nagyon értékes ajándékokat fogunk kisorsolni a jelenlévők között!

Közösen eltölteni egy napot több száz pozitív emberrel, akiknek hasonló céljaik vannak! Ez egy hatalmas energia amelyet használhatsz!

Bízunk abban, hogy levelünk felkeltette érdeklődésed és élsz a lehetőséggel, hogy a még rendelkezésre álló helyek egyikét bebiztosítsd magadnak.

Töltsd velünk ezt a napot, melynek előadóiról és a pontos programról hamarosan újabb hírlevélben tájékoztatunk!

Baráti üdvözlettel:
Lavylites Team

Kiváncsi vagy a részletekre? Mi is ez az üzlet? Részleteket <<<ITT>>> tudsz meg!

Érdekel milyen termékekkel tudunk ilyen egyediek lenni? Nézz körül <<Kattints ide>>

Sikert és Bőséget kívánunk

Éva és Karesz

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top