Mondd már meg nekem mennyi idő kell a sikerhez?

Mennyi idő kell a sikerhez az üzletünkben?Mennyi időt kell szánni az üzletre naponta/hetente?                                         Mikor hagyhatom ott a munkahelyemet? Miért nem lett sikeres az ismerősöm, pedig évekig csinálta?

Hallgatom ezeket a kérdéseket, sokszor látom, de nem mondom a választ.

Mindannyian győztesek akarunk lenni. Elismerésre, sikerre, pozitív ingerekre vágyunk. Mégis ha szétnézek, nem látok mást, csak egy nagy rakás ülve kesergő embert, akik jajveszékelve siratják az elveszettnek hitt szebb jövőt. Befásulva, elkérgesedve, ugyanazokat a köröket futva újra és újra. Kedvenc szavaik a „nem megy”, „nem tudom”, az „úgyse sikerül” és az „én erre képtelen vagyok”. Úgy ismételgetik őket, mint valami mantrát. Lényükből negatív energia árad és próbálnak minél több embert lerántani magukhoz, hisz ez által is növekedhet bennük a hamis biztonság érzése. Nyugtatják is magukat: „Látod, nekik sem sikerül!”

Ez az alap felállás, amivel jó, ha tisztában vagy . Fogsz kapni kérdéseket a tétovázóktól és fogsz kapni kérdéseket néhány olyantól is aki pontosan tudja mit akar. Jó, ha erre a néhány tudatos és  döntésképes emberre felkészülsz és a legjobb, ha fel tudod ismerni őket. Ezek az emberek azok, akik mindennek utána néznek, ami infót adsz nekik, sőt még azon túl is. Őket nem fogja eltántorítani egy vagy több negatív cikk, vagy néhány negatív kesergő elme. Nem mindegy mit mondasz és hogyan vagy felkészülve, ugyanis ezek lesznek a vezetőid az üzletedben. Erre vártál mióta belevágtál az üzletedbe, hogy a nyavalygók és a lézengők után végre valódi előre lépéseket tehess a sikered érdekében. De mikorra várhatod az első komolyabb sikereket az üzleted építése során? Egyik és legfontosabb pont a sikered érdekében az, hogy rendelkezz egy konkrét tervvel mit is akarsz az üzlettől. Nyilván most kezdhetném boncolgatni a célok és tervek területét, de ezt majd egy következő cikkben teszem majd.

Fontos viszont, hogy tudd kinek mit jelent a siker az üzletedben. Miért? Mert lesz, aki mondjuk, az egészségügyi problémáját szeretné megoldani és számára ez egy óriási siker lenne. Van ilyen ember jó pár az üzletünkben, ők nem akartak ennél többet, viszont bombabiztos fogyasztók maradnak hosszútávon, sőt még néha kérdeznek, ezt-azt mivel ajánlják a termékeket ismerősöknek. De ennél többet tudom, nem várhatok tőlük. De van, aki nem áll meg néhány száz Eurónál havi szinten, mert Neki a néhány ezer,vagy tízezer jelenti az céljaihoz szükséges pénz mennyiséget. Mégis mennyi idő kell a sikerhez? Ha egy rövid válasszal le akarnám zárni akkor egy statisztikai számot mondanék kb. 3-400 ember kapjon tőled információt az üzleteddel kapcsolatban. Javaslom, teljes információt adjál, pontosan az előzőekben említett példák miatt. Nem Te döntesz, kit mi érdekel kinek mi a motivációja a csatlakozással kapcsolatban. A Te kötelességed korrekt információkat és válaszokat adni a kérdéseikre. Hogy ez nagy szám?Igen.

Ha azt mondom, van Rád szabva egy kész technológia?

Az első és komolyabb eredmény a mi üzletünkben átlagosan 3-5 hónapon belül realizálódik, de ez nyilván több tényezőn múlik. Konkrétan Rajtad, és a gondolkodásodon. Ha sokat forogtál emberek között, akkor egy két beszélgetésből ki tudod szűrni ki az AKI-re vártál, és aki csak a regisztrációs számot növeli az üzletedben, és valószínű két hónap múlva már nem is a Te üzleted szekerén fog ülni. Ne aggódj ezek miatt, rengeteg ilyen ember van. Minden ember értékes az üzleted növekedése szempontjából, ha csak egy jó vásárlót kapsz általa, legyél hálás érte.

Visszatérve egy üzletben gondolkodó döntésképes ember akár ilyen irányú üzleti tapasztalatok nélkül is képes néhány hónap alatt egy erős középvezetői havi jövedelem elérésére. Aki ma egy vagy több nyelven tud kommunikálni  annak korlátok nélküli a lehetősége a sikerhez.

Ma az üzlet építése átalakulóban van, felgyorsult a világ és mindenki a betett munka arányában jogosan várja el az eredményeket.  A siker receptje a technológia a hogyan-ra készen van.                                                                                       A kérdés Te kész vagy e alkalmazni a sikered érdekében?!
Tovább mész az infókért? Akkor <<ITT>> tudsz többet kapni.

Nézd meg mi hogy gondoljuk! <<Kattanj ide>>

Sikert és Bőséget kívánunk

Éva és Karesz

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top