Lavylites rendezvény Németország-Fulda

A Dubai prelaunch rendezvény nagy sikerrel zárult junius 7-én. Hamarosan várható a hivatalos nyitás is az információk szerint. Most azonban a következő rendezvény helyszíne és időpontja van a fókuszban.

A részleteket itt olvashatod.

KEDVES PARTNERÜNK!

Hamarosan elérkezik a nagy nap, amelyre mindannyian izgatottan készülünk a technikusokkal, a filmesekkel, a fotósokkal, a Hotel Esperanto személyzetével, az előadókkal és a Lavylites alapítójával, Jakabovics Tiborral együtt.

Eddig több mint 600-an döntöttek úgy partnereink közül, hogy velünk együtt töltik ezt a napot, hogy élvezik a Hotel Esperanto professzionális vendéglátását, a jó társaságot, a kiváló előadókkal megtűzdelt ünnepnapot, amelyen a különböző üzleti eredményeket is méltón elismerjük.

Számos rendezvény volt már a Lavylites életében, de úgy érezzük ez a fuldai rendezvény felejthetetlen élményeket fog adni azoknak, akik ott lesznek.

Sajnálni fogod és mi is, hogy lemaradtál, így még most gondoskodj a részvételedről elővételben, mert fogytán vannak a jegyek és 12-én éjfélkor le kell zárnunk a kedvezményes elővételt.

Várunk szeretettel és sok-sok élménnyel Fuldában.

Kérdéseid vannak? Várjuk a jelentkezésed az elérhetőségeink valamelyikén.

Friss hírekért információkért kövesd az üzleti facebook oldalunkat

Sikert és Bőséget kívánunk

Vica és Karesz

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top